Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latkaaaa

MATERAC PROSZE O RADE

Polecane posty

Gość 23latkaaaa

Gość hoooooooooooooop

Gość dolador
pewnie ze mozna, ale śmierdzi gumą bardzo :P

Można na takim spać - ja musiałam co rano sprzątnąć, więc i pompować co wieczór. Ale niestety to tylko materac dmuchany, więc co za tym idzie - trochę gorszy komfort niż na łóżku/kanapie.

Gość hoooooooooooooop
ale czy jesli nie ma potrzeby go ruszac i moze spac w sypialni caly czas to co jaki czas trzeba go dopompowywac?????????? i ktory z nich bylby najlepszy????????

Gość papaparaapaa
co drugi dzien pewnie,wiem bo jak brat do mnie przyjezdza to na takim spi,a po drugie wcale nie jest wygodny... a dlaczego chcesz taki materac? zamiast lozka

Ja bym go nie kupowała. Powietrze będzie Ci schodziło cokolwiek byś nie zrobiła, co jakiś czas bedziesz musiała pompować. Poza tym te materace nie są najwygodniejsze, są dobre na wczasy i kilka nocy na nich spędzonych, ale na dłużej? Jeżeli chcesz mieć oryginalnie w pokoju i koniecznie nie chcesz mieć łóżka to kup sobie zwykły materac i połóż go na podłodze. JA tak spałam przez miesiąc, zanim mi stolarz nie zrobił łóżka. To można całkiem fajnie zaaranżować tak poza tym:) Rzuć okiem na materace.sklep.pl i sama zadecydujesz co kupić, ja jednak dmuchany odradzam, jeżeli zależy Ci na choć odrobinie komfortu.

Gość Giieeeeena
Jeżeli materac, to tylko lateksowy albo dobrej jakoś piankowy. Świetną ofertę ma sklep http://www.jmbnet.pl . Cała moja rodzina zaopatrzyła się w materace u nich i mamy spokój na co najmniej 10lat.