Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stachurska baba

mieszkanei razem= nuda

Polecane posty

Gość stachurska baba

przeoraszam umiescilam na forum diety przeklejam:hej Czy macie jakies sposoby, by wasz partner mieszkajac z wami zwracal na was uwage podobna do tej na poczatku znajomosci. Jestemyz granym zwiazkiem,ale ten telewizor i komputer mnie dobijaja prosze o rady !

Gość frufru
przywyknij do mysli że życie razem nei zawsze i bez przerwy jest ekscytujące.

choć połóż się obok mnie... poprzytulamy sie trochę;)

Gość wariatka29
Hehe, widzę, że nie tylko ja mam ten problem.

a tak ogólnie to musicie być stanowcze i mówić czego chcecie i oczekujecie... jak nie pomorze to już nie wiem...

Gość stachurska baba
wracam z pracy pozneij od neigo on juz siedzi i oglada telewizor. pyta jak w pracy ogolna gadka 15 min. oglda mecz jakis pozneij jemy cos ogolan gadka 15 minut. pozneij on idzie do kompa przeglda rzeczy na allegro i cos tam ze man od czasu do czasu rozmawia. seks czesto ,ale przewaznei jak ja zaczepie. czesto razem wychodzimy do kina, na spacer, piwo ,wiec nie jest zle tylko w tym domu fajnie by bylo pospedzac czas ciekawie . jakeis pomysly?

no to karty np poker na żółte moneciaki;) albo wieczór przy piwku... tyle,że siedzicie wspólnie i gadacie... albo wspólny film na kompie..

Gość wariatka29
Eeeee;-( U was jest lepiej, przynajmniej wychodzicie. Mój to jest jednak cieżki przypadek.

wariatka co ten Twój się nawet nie da zachęcić do wyjscią? ja np mam odwrotnie u mnie np wyjścia to bardziej mój mnie wyciaga... kino itp... czasami mnie nawet potrafi przekupić jak mi się nie chce bardzo,bardzo;)

ale i w drugą strone w sumie jak zarzuce pomysł wyjścia to nie ma problemów i dłuższego namawiania. Po tym co tu czytam to chyba dobrze trafiłam:)

Gość frufru
stachurska baba - wiec nie jest zle tylko w tym domu fajnie by bylo pospedzac czas ciekawie . jakeis pomysly? a co, Ty nie masz żadnych pomysłów na ciekawe spędzanie czasu? a masz pretensje do partnera że nie zwraca na CIebie uwagi tak jak na początku związku?...

Gość stachurska baba
chcialbym,,zeby w domu byl bardziej mna zainteresowany. w dalczego mezczyni kochaja zolzy jest,ze trzeba byc niedostepnym,ale wez tu badz niedostpena kiedy padasz na twarz po pracy ic chcesz sie przytulic..

no to go poprostu zachęć. Powiedz mu prosto w twarz,że masz ochote się przytulić

Gość frufru
a Ty jesteś nim w domu zainteresowana?...

Hmm.. się zastanawiam czy zamieszkać ze swoim facetem w takim razie, jak są takie problemy potem :P

Gość stachurska baba
nnie chodze cigle za nim ,ale sama sie przytulam , caluje on tylko odwzajemnia. wiadmo,ze mozemy razem pogladac film . chodzi o to ,ze mieszkajac razem zaczyna m,nie traktowac jak co bardzo stalego i nie stara sie tak jak kiedys..:(

\"w dalczego mezczyni kochaja zolzy jest,ze trzeba byc niedostepnym\" - ty naprawde stosujesz w zyciu te brednie? buahahahaha :classic_cool: chyba, ze to podszyw.

wiadomo ,że po jakimś czasie inaczej jest....

aha i skoro Ty latasz koło niego... to może spróbuj na jakiś czas się nie przytulac pierwsza... zobaczysz wtedy co zrobi....

Gość frufru
stachurska baba - chodzi o to ,ze mieszkajac razem zaczyna m,nie traktowac jak co bardzo stalego i nie stara sie tak jak kiedys.. naturalny męski odruch.

Gość stachurska baba
wiem ,ze to naturalne i nieunknione i wiele par tak ma ,ale moze sa jakies sposoby,zeby jakos ten zwiazek urozmaicic

Gość tez tak maam
u nas tez tak jest ze tv w sumie caly dzien jest wlaczony, przez to rozmow jest malo i w ogole innych rzeczy tez, ostatnio jak sie zepsul chyba na ok 1,5 tygodnia to nie mozna bylo wytrzymac tej ciszy

Gość aneta 19 wrocław
przesatńcie pierdziec przy sobie, a chemia wróci

Chcesz wiedzieć jak zmienić męża nie zmienisz, chcesz być niedostępna , oddalicie się jeszcze bardziej

Gość kakkadkadk
wywal mu komputer przez okno a telewizor rozwal taboretem i bedzie zwracal na ciebie uwage :)

mi mała dobrze, że napisałaś coś optymistycznego, bo czytając wątki na tym forum można wysnuć wniosek, że związki nie mają sensu, a małżeństwo konczy sie odrazą do wspołmałżonka, nuda i zdradą. Chcę kiedyś zamieszkać z moim chłopakiem, wyjść za niego, żyć z nim i być szczęsliwa. Chcę wierzyć, że jeżeli ludzie się kochają i starają to jest to możliwe. dzięki i szczęścia życzę ;)

Gość onnnnnn
najpierw walnie ją taboretem a potem wywali przez okno:P