Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megggg

Moja wczorajsza dyskoteka skonczony skurwysyn

Polecane posty

Kurde aż mi sie nie chce wierzyć ze taka głupiutka jesteś ! Wybacz to słowo , ale jak można nazwać kobietę której facet przez godzinę obściskuje się z inną laską na JEJ oczach ? Ty pozwalałaś na to ? Ja od razu bym mu przy*ebała w ryło ! I jeszcze wracałaś z nim do domu ? Kobieto , odrobinę dumy !! Co z tego że Ci zależy na nim , skoro widać jak na dłoni że nic dla niego nie znaczysz. Usun wszystkie kontakty do niego i daj sobie spokój bo szkoda życia !!

Gość Czy mozna pokochac...
A Ty tam jeszcze- Dokladnie!!:D Sorki ale smiac mi sie chce!Ona jeszcze cierpliwie czekala az on skonczy bawic sie z jakas pizda!!:D Jeszcze napisal jest, ze jest beznadziejna, nosz chyba wscieklizny bym dostala!:D Moj facet zabawia inna zdzire a ja spokojnie mam na niego czekac!!:D Alleluja!!:D:D

Gość apelujemy
czytam to z moim mezem i powiem,ze usmialismy sie. Ten chlopak juz nie powinien miec czego szukac u Ciebie, zlekcewazyl Ci, dalas mu slusznie w pysk i ta znajomosc powinna sie skonczyc.Tak bedzie najlepiej dla Ciebie.

Gość lilkalilkakaliakalia
ja bym mu chlasnęła z liście jeszcze ze dwa razy i bym powiedziała że jest kawał chama z niego i że nie chce z nim być.nad czym ty się dziewczyno zastanawiasz???może czas poszukać kogoś,kto cię będzie na prawdę kochał i szanował????

Gość gryzik
przeciez to jest jakas totalna kretynka,on ja prawie zdradza na jej oczach i jeszcze to on ma pretensje a ona na niego czeka jak wierna suka cała dyskoteke aż przestanie sie bawic z jakas pnna.. totalna idiotka wstyd mi ze jestes kobieta ize ja naleze do takeigo rodu..całe szczescie nie jestem taka głupia..ja ze swoim jestem od 3 lat i nigdy mi nic takiego nie zrobiła.nigy nawet nie spojrzy na inna kobiete w moim towarzystwie..

Co sadzicie o zachowaniu mojego faceta na dyskotece. Kolezanko ... Cos sie zatraciłas strasznie w tym opisie :D Bo ja jakos tutaj nie widze zebys miała w ogóle faceta ?

Gość cytrynowka z cytryn
looo co za palant! uciekaj od niego jak najdalej!!! chlopak mojej kolezanki kiedys sie schlal jak swinial z kuzynem i pozniej mial sie spotkac z ta kolezanka i wszyscy mieli gdzies isc na impreze. on przyszedl z kuzynem i jakimis laluniami. koles powiedzial mojej kolezance, ze juz z nia nie chce byc, ze macal cycuszki tyml dziewczynom i bylo fajnie :O wszystko to na oczach znajomych :/ a moja kolezanka blagala zeby do niej wrocil i go jescze przepraszala ze mu rzucila pierscionkiem! :/ milosc jest slepaa, szanujcie sie dziewczyny i nie pozwalajcie na takie traktowanie!!!

Gość Megggg
wiem, że źle zrobiłam, ale zajebiście mi ciężko:/

Gość nie przesadziłaś
a ja znam dziewczynę, która udawała, że nie widzi, jak jej chłopak ćpa (wciągał fetę). Przyłapała go kilka razy z rurką w nosie i pokruszoną amfą na biurku, ale za każym razem wkręcał jej, że on tylko testuje towar, żeby kumple byle czego nie ćpali :O nie wiem, czy była na tyle głupia, że nabierała się na to czy po prostu było jej z tym wygodnie... Nie wspomnę już o tym, że miał problemy z impotencją (jak to ponoć po dragach), ale że była nimfomanką to namiętnie robiła mu loda, byleby mu tylko stanął :O dodam, że miała wtedy 16 lat

Gość nie przesadziłaś
autorko, dla mnie to jest w ogóle niedpouszczalne, że facet na dyskotece bawi się z inną laską:O rozumiem, zatańczyć raz, dwa razy razy na jakims weselu, sylwku ale na dyskotece? na oczach swojej dziewczyny? i to jeszcze przez godzinę? :O jak dla mnie jestes bardzo naiwna i wybaczając mu tylko się pogrążysz...

Gość gryzik
megg i co chcez juz do konca życia patrzec jzak twój facet a potem nie daj boze mąż na kazdej dyskotece tanczy z kazda panna tylko nie z toba?i jak toba pomiata? wiem ze moze byćciezko ale zasługujesz na miłosci i szacunek a nie na robienie z ciebie swojej prywatnej kurwyi sprermowora.

Gość Megggg
a wiecie co jest najgorsze pół godziny prędzej bawił się ze mną przytulał mnie całował, mówił jak to na mnie mu zależy...

Gość Megggg
a i jeszcze jedna rzecz na koniec jak wstawał od stolika przy którym z nią siedział na moich oczach pocałował ją w policzek, pozegnał sie i wstał :(

Gość nie przesadziłaś
nie odzywaj się do gnoja, olej go. Wiem, że będzie Ci ciężko. Wiem, bo sama to przeżywałam. Tzn. coś podobnego. Zostawiałam go i nie żałuję. tacy faceci po ślubie (i nie tylko jak widać) będą zdradzać swoje żony

No to widzisz ile prawdy było w jego słowach . Potwierdził to doskonale swoim późniejszym zachowaniem . Nad czym Ty się w ogóle zastanawiasz ? Ja bym mu jeszcze z drugiej strony przyj*bała żeby równo spuchło ;-)

Gość Megggg
tylko dlaczego ja mam takie szczęście do facetów. Ja mam juz 26 lat chciałam sobie z nim życie ułożyc...

Gość nie przesadziłaś
ok, masz 26 lat więc za niedługo wypadałoby się ustatkować. Ale nic na siłę moja droga! po co ci taki facet? tylko sobie życie przez niego zmarnujesz

Meeggg Ale co ty chcesz usłyszec od nas tutaj ...? Potwierdzenia ze chłopak nie jest w sumie zły ? Ze robił to tylko pod wpływem alko ? Szukasz usprawiedliwienia dla jego zachowania ? Koles ci definitywnie robi koło pióra a ty jako ta bidula ulabrzydula :P myslisz pewnie ze sie chłopak zmieni ? I to tylko tak ...bo sobie wypił wnioskuje tak po twoich wpisach tutaj Zastanawiasz sie czy odb tel od niego czy nie ? Odb ...to wiedz ze bedzie to pierwszy krok do toxykologi :P Czyli toksycznego zwiazku ktory wczesniej czy pozniej ale cie niezle wyniszczy To tyle :D

Gość Megggg
macie rację, ale jeśli kogoś się kocha nie mysli się racjonalnie, dlatego chciałam abyście Wy wypowiedzieli się co o tym wszystkim sądzicie. Ja miałam taki mętlik w glowie, ze rano zastanawiałam się czy go nie przeprosić za to , ze go uderzyłam , bo przeciez on obrazony... ehhh...

Meeggg to odpowiedz sobie sama przed soba za co go kochasz ? bo mnie sie zdaje ze nie rozrózniasz miłosci od przyzwyczajenia ...

Gość Megggg
nie wiem... ostatnio wogóle chyba więcej płacze w tym związku niż mam radości... a może sama mu na to pozwoliłam, ostatnio zawsze tak wygladała, że czy miał czy nie miał racji to ja ustepowałam, przepraszałam, itp.

Gość nie przesadziłaś
taaa jasne.. teraz zacznij go usprawiedliwiać swoim kosztem. zostaw go, bądź silną kobietą, bo w przeciwnym razie wpadniesz w toksyczny związek jak już pisał brat

Gość Megggg
nie przesadziłaś dzięki za pomoc:*

Gość nie przesadziłaś
Meg, nie masz za co mi dziękować. Podziękuj sobie, jak podejmiesz słuszną decyzję. Pozdrawiam :)

Gość autorka to jakas desperatka
trzeba nie było nie robić sceny. po prostu wrócić samej do domu. A rano napisać, do niego sms "nie pisz do mnie już. nie chce cie znać"... Następnie gdy on pojawiłby sie z kwiatami w drzwiach - powinnaś zamknąć mu się pod nosem. I zająć się szukaniem faceta który będzie cie szanował... Chociaż najpierw zastanów się czy ty masz szacunek do siebie mysląc nad kontynuowaniu tego związku...

Gość Megggg
właśnie żałuje trochę tej sceny, bo też nie lubię publicznie takich rzeczy robić, wogóle pierwszy raz kogos w twarz uderzyłam :O ale jak patrząc mi się w oczy powiedział, ze woli ją to nie wytrzymałam:/ chociaz jestem osoba bardzo opanowaną:/

Dokladnie, dziewczyna - autorka nie ma szacunku wobec samej siebie...i nad tym wypadaloby najpierw popracowac.

To tylko potwierdza teorie, ze kobiety kochają skurwieli

Gość Czy mozna pokochac...
Nie zrobilas zle, zrobilas dobrze, ja to jeszcze plunelabym mu w twarz:D Wez sie w garsc, kazda kobieta by sie tak poczula na Twoim miejsc i niejedna z nas spoliczkowala podwojnie!Nie jest Ciebie wart!! Nie odbieraj telefonu, nie odpisuj!!Pol roku to nie jest dlugi czas, zapomnisz o nim szybko.Jak sie chce to sie da:)