Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megggg

Moja wczorajsza dyskoteka skonczony skurwysyn

Polecane posty

Gość jaaaaa annn
kochana!:) na Twoim miejscu nie wybaczyłabym facetowi!!!!! nie ma mowy! wybrał jakas laske, dopiero co poznaną, a nie Ciebie. Nie usprawiedliwiaj go, bo gnojek z niego i tyle!! daj sobie z nim spokoj, serio, bo on skoro tego nie zaluje, to zrobi to jeszcze raz, potem znowu, bo bedzie wiedzial ze i tak mu wybaczysz... poszukaj sobie innego faceta, takiego dla ktorego to Ty bedziesz ksiezniczką, ktory nawet nie pomysli zeby spojrzec na inna laske i takiego, ktory bedzie cie szanował, bo ten koles na pewno Cie nie szanuje... pozdrawiam. Nie daj sie i 3maj sie ciepło:)

Gość i jasno widać
że udało mu się zrobić z siebie niewiniątko, ona naprawde myślała o tym, żeby go przeprosic za tego plaskacza! :D Jak jej najebie w małzenstwie bo zupa była za słona, to będzie przepraszać, ze przesoliła :D Nie, no nie mogę..... dobre to jest!

Gość Megggg
i jasno widać niestety masz rację, dziś rano jeszcze miałam wyrzuty sumienia i chciałam go przeprosić:/

Gość gtg
Przecież takie zachowanie faceta oznacza zerwanie. Nawet nie ma o czym z takim rozmawiać, o co dopytywać a co dopiero... jego przepraszać.

Gość dokładnie tak

Gość nie jesteś najgorsza
a nie jesteś przypadkiem z Krakowa? bo mój eks jest dokładniem takim samym dupkiem :D

prowokacja- najpierw piszesz że masz 28 lat a póżniej 26

Gość Megggg
Czytanie ze zrozumieniam się kłania to "Czy mozna pokochac... " pisała, że ma 28 ja mam 26, może i z Krakowa... ale to chyba nie takie ważne z kąd jestem

Gość nie jesteś najgorsza
możesz być i z Pcimia Dolnego twoj facet to dupek i tyle:-)

meggg hm po pierwsze to facet też ma prawo zatańczyć z inną dziewczyną, nie powinnaś robić z siebie pośmiewiska, po co mu się narzucasz skoro ma Cię w dupie? Dał Ci jasną odpowiedź woli ją. Alkohol go absolutnie nie tłumaczy. Nie powinnaś za nim latać, jesteś słaba i tym samym baardzo naiwna. Szanuj się dziewczyno, bo nie wróżę Wam nic dobrego. Pół roku to naprawdę pryszcz, na czym Ci tu zależy??? Nawet jakbyś była 10 lat w związku to nie ma to żadnego znczenia, liczy się traktowanie a nie staż.

Gość Czy mozna pokochac...
Dokladnie, to ja pisalam ze mam 28 lat:) Jak wieczor mija autorko? Mam nadzieje ze sie nie zlamiesz i pokazesz temu dupkowi gdzie jego miejsce!!:)

Gość dorota084
spoko jak jestes taka glupia ze chcesz z nim byc to czekamy na twoj nasteopny topik pod tytułem on ma inna. przgerałam zycie tak wiec do zobaczenia:)

Gość Megggg
od rana siedzę i ryczę... a ten dupek nawet się nie odezwał, przynajmniej mógłby przeprosić... ale nie on wielce obrażony, że go uderzyłam... amnezja6 masz racje zrobiłam z siebie pośmiewisko, ale to tylko dlatego, że tak strasznie mnie to zabolało...

Gość wiesz nie wyobrazam
sobie, jak można mieć takie wątpliwości po 6 miesiącach Gdyby to było 6 lat i jego pierwszy taki numer, to można by się wahać. Ale 6 miesięcy? Jak tu w ogóle można mówić o miłości, po tak krótkim czasie. Dziewczyno, otrząśnij się, nad czym tu się zastanawiasz. Jeszcze płaczesz od rana? Chyba ze szczęścia, że nie marnowałaś na takiego dupka więcej czasu. Wyobraź sobie, że Twoja przyjaciółka opowiada Ci taką sytuację.. co byś jej doradziła?

Gość wiesz nie wyobrazam
pośmiewisko to on zrobił z siebie Moja rada - zapomnij o nim. Od teraz, nie od jutra czy za tydzień. Nie spotykaj, się nie odbieraj telefonów i zajmij się czymś, umów się z kimś, pooglądaj komedie, ale nie płacz, nie przez niego, na prawdę nie warto...

Gość fdhhd
jakby mu zależało to by zadzwonil i przynajmniej przeprosił

Gość wiesz nie wyobrazam
"jak by mu zależało" to by w ogóle się tak nie zachowywał. Autorko, nie czekaj na jego telefon który będziesz traktować, jako oznakę tego, że mu zależy. To czy zależy, czy nie widać po jego zachowaniu. Chyba nie chcesz być wiecznie zdradzana, i zostawiana na rzecz panienki z dyskoteki

Gość mial racje jestes
beznadziejna

Gość Megggg
Ja mam chyba jakąś obsesję bo jednak czekam na ten tel. którego i tak nie odbiorę, ale to byłby taki malutki sygnałek, że choć kapkę coś dla niego znaczyłam...

Gość to zalezy jaka bylas
w lozku

Gość Megggg
akuratnie w łóżku to nam było cudownie...

Gość zadzwoni do tej
z ktora tanczyl

Gość moze tobie bylo
a on orgazmy udawal??

dziewczyno, dla swojego dobra przeczytaj ksiazke \"kobiety, ktore kochaja za bardzo\" sama zobaczysz, ze to, co nazywasz miloscia, jest jedynie obsesja.

Gość Megggg
nie było nam obydwojgu dobrze... i też myślę, że prędzej zadzwoni do tamtej, niż do mnie...

Gość Megggg
po nie miał byc przecinek

Gość przetrzymaj to a zobaczysz
ze bedzie dobrze.

Gość jesteś strasznie naiwna