Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megggg

Moja wczorajsza dyskoteka skonczony skurwysyn

Polecane posty

Gość Megggg

Co sadzicie o zachowaniu mojego faceta na dyskotece. Tańczy ponad godzinę z jakąś lalą ja podchodze do niego Ja: chciałabym z Tobą potańczyć On: Ja tańczę Ja: Tańczysz z nią ponad godzinę, ja też chciałabym z Tobą potańczyć On: Przecież Ci mówię, że tańczę Ja zdziwiona: to kogo Ty wolisz ją czy mnie? On: ją i juz miał zamiar do niej wracać kiedy uderzyłam go w twarz! odwrócił się i tak do niej poszedł bawili się pozniej do konca dyskoteki siedzieli w objęciach, wsumie był pijany ale czy to go usprawiedliwia?

weź sie zastanów o co Ty pytasz?????????? jeszcze szukasz dla niego usprawiedliwienia????????????????? no proszę Cię.... :(:(:(

Gość pani mecenasowa
o matko :/ no moze i go to troche usprawiedliwia ze byl pijany, ale to i tak strasznie glupia sytuacja. nie odzywaj sie do niego kilka dni i poczekaj az Cie przeprosi, a jesli juz to zrobil to i tak sie odzywaj sie do niego kilka dni ;-) a jak sie historia powtorzy to mu powiedz ze 'albo zostawisz te laseczki w spokoju albo ja zostawie ciebie'

Gość Megggg
nie moje drogie to on jest na mnie wielce obrażony, ze go uderzyłam w twarz, nad ranem napisał mi smsa, ze jestem beznadziejna

Gość tika mika 9
dziewczyno o co ty pytasz przeciez to logiczne ze z jego strony to oznacza koniec wszego zwiazku zapytałas kogo wolisz odpowiedział ze ją wiec masz odpowiedz

ja mysle ze nie jest idiotą i tyle co tu usprawiedliwić...

Gość Megggg
jak będzie dzwonił to jak radzicie, odbierać telefon czy nie?? aaa i jeszcze jedno jak wracaliśmy do domu to usilnie chciał zebym pojechała do niego! skończony łajdak!!

Gość paniKaczorek
oj czym się zamartwiasz? przecież nic się nie stało. Od razu widac że facet cię kocha i szaleje za tobą; pewnie tylko się z tobą droczył ; mały sukinsynek. Kupp mu bombonierkę; przeproś za swoje zachowanie i będzie OKI.

Gość podziwiam cie ja bym
go tak rabła ze juz by nie wstał

Gość Zrzedliwa babulina
Ja bym nie celowala w twarz tylko w klejnoty :D

Gość jeszcze ja za to podziwiaja
ze nie kazala takiemu typowi spieerdalac kafe ciagle zaskakuje :D

Gość Megggg
A nie uwarzacie, ze przesadziłam uderzajac go w twarz na sali pełnej ludzi?

Gość dno ale czego się spodziewać
po ludziach, którzy bawią się na dyskotekach w weekendy:O

Gość gryzik
kochana jak mogłas twój facet zabawiasie z laseczka na salipełenej znajomych i innych ludzi a ty w ogłle smiesz podejsc i zaptac sie czy woli z toba zatanczyc.....??idiotka... moj facet nawt nieoglada sie za innymi a tanczy jezeli juz to tylko z moimi znajomymi na dysce wszystkie obce baby zmywa..bo kocha tylko mnie

Gość Czy mozna pokochac...
I Ty sie jeszcze pytasz??Dostal by jeszcze raz z drugiej strony i dodalabym ze to juz KONIEC!:D Dziwi mnie fakt, ze Ty sie jeszcze zastanawiasz!:D

Gość dfrtiojpoy
ty jeszcze go usprawiedliwic chcesz bo pil kobieto zastanow sie to zwykly frajer a ty jestes kretynka ,dalas z liscia powinnas powiedziec pierdol sie frajeze i zakonczyc ta znajomosc a nie chcesz go usprawiedliwiac ze pil glupia jestes czy pojebana czy jaz sama nie wiem co.

Gość dfrtiojpoy
Jezeli mu wybaczysz ze byl pjany itd to jestes zwykla dziwka bo inaczej przepraszam ale nie mozna okreslic takiej dziewczyny dodam glupia dziwka

Gość nie przesadziłaś
z tym, że go uderzyłaś. Przesadzisz, jak mu wybaczysz.

Gość Megggg
może i jestem naiwna, ale to facet z którym jestem pół roku i mi na nim bardzo zależy

Gość nie przesadziłaś
skoro był w stanie logicznie odpowiadać na Twoje pytania to sorry, ale nie był na tyle pijany...

Gość jestes naiwna

Gość nie przesadziłaś
pół roku? ja jestem ze swoim ponad 2 lata i nie wybaczyłabym mu czegoś takiego:O wierz mi, że przez pierwsze pół roku jest najbardziej kolorowo. Dopiero pozniej zaczynają się problemy

Gość Megggg
Dzięki, bo już sama się gubię, jak wychodziliśmy z dyskoteki mówił, ze błazen jestem, że nie umiem się zachować itp:(

Gość nie przesadziłaś
i jeszcze śmiał robić Ci uwagi... nalezało mu się to dostał. proste

No wlasnie, pol roku, powinien Cie nosic na rekach!A nie flirtowac na Twoich oczach z jajas laska!!Ile Ty masz lat dziewczyno? Dodam jeszcze ze za 2lata odda Ci po twoim spoliczkowaniu z nawiazka.Szkoda mi takich slabych kobiet!Mi tez nie raz zalezalo na facecie, ale frajerki nikt ze mnie robil nie bedzie.

Gość kjg nbyuhj
a Ty ile masz lat?? 5???

Gość A Ty tam jeszcze na niego
czekalas??? Wyszlabym bez zastanowienia :O

jezeli pytasz mnie to mam 28:):D