Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AngelikaWrocławianka

Spacerówka godna polecenia

Polecane posty

Witam... Wczoraj popołudnu ukradziono mi wózek i teraz na szybko muszę kupić coś nowego. Przyzwyczajona byłam do wózka bartatina (kola pompowane, [pasy, stabilna) Taki typowy wozek terenowy poniewaz taki byl mi potrzebny z uwagi na to ze bardzo duzo jezdzimy z mala po lasach, parkach i innych trudnych nawierzchniach. Moja coreczka ma roczek i nie nalezy do najdrobniejszych dzieci. Moze inne mamy poleca mi jaka spacerowke kupic?? Zalezy mi aby dziecko moglo wygodnie spac jesli zasnie na spacerze, aby dobrze amortyzowala w trakcie jazdy po ciezkich nawierzchniach..... Czy polecicie cos?? Oczywiscie inna sprawa ze niewiadomo czy dostane dany model od reki w sklepie. Jesli chodzi o cene to chcialabym zmiescic sie do 1000 zl ale jak trzeba bedzie to zastanwoie sie nad kupnem drozszej.

Gość spacerówki zimówki
Ja polecam albo concorda albo jane nomada. Oba wózki mają świetne spacerówki, które rozkładają się prawie na płasko, są przestronne (szerokie) i dziecko nie jest ścisnięte. Popatrz: http://www.allegro.pl/item541736911_super_wozek_fusion_concord_kolor_polar_mod_2009.html http://www.allegro.pl/item541607908_jane_nomad_spacerowka_nowa_wyprzedaz.html tylko nie zmieścisz się w 1000 zł. Jeśli jestes z Wrocławia te wózki znajdziesz w Askocie. Jane mają na Sztabowej a concorda przy Hubskiej

jak do tysiaca zlotych to polecam malaren quest. Sama ostatnnio kupilam i spacerowka jest super, lekka, zwinna, szybko i latwo sie sklada. Ma regulowane oparcie, podnozek. A miejsca moj 6 miesieczniak ma mnostwo.

dziewczyno ja ci juz zwineli 1 wozek to juz drugiego nie kupuj za taka kase!!! jak znow dmuchna to przynajmnije zal ci nie bedzie kup jakis zwykly za stowke i juz a maly zacznie ci zaraz chodzic i wozek pojdzie w odstawke parasolki sa po 69zl w marketach ja nie umiem zrozumiec ludzi ktorzy kupuja wozek za 1400zl mozecie mi powiedziec co wami kieruje?? na parwde mnei to ciekawi...

Co mna kieruje?? Jak pisalam bardzo duzo jezdzimy (i moiwe tu o spacerach a nie przejezdzaniem samochodem z meijsca na miejsce) i potrzebuje wozka komfortowego dla dziecka i dla mnie. A poza tym skoro duzo jezdze to i trwalego,.... Poza tym musze miec wozek stabilny bo nie chce ryzykowac ze mala mi sie wychyli i poleci z wozkiem na bok.

Gość spacerówki zimówki
Nomad albo concord będą odpowiednie.

Gość spacerówki zimówki
są to wózki bardzo stabilne, wygodne dla dzieciaczków, choć drogie. To prawdziwe limuzyny

Angelika polemizowac nie mam zamiaru no bo skoro tak uwazasz to sie nei pzrekonasz ale... powiem ci ze ja nigdy nie mialam wozka za wiecej niz 100zl a mialam ich 3 i z zadnego dziecko mi nie wypadlo, nigdy nie mialam awarii wozka w stylu kolko itd... i nie sadze by te wozki byly niewygodne :/ tez sporo spacuruje, no moze nei teraz zima ale latem non stop wozek byl na dworze, mniejsza o to... ja jakos nie wierze by cena byla najistotniejszym wyznacznikiem wygody i komfortu ale to jest tylko moje zdanie

Noi wlasnei x lander jakos narazie do mnie przemawia. Jutro jade na rekonesans po sklepach i zobaczymy jak bedzie sie sprawowal w rzeczywistosci. A moze na miejscu zobacze cos na co wstepnie w ogole nie zwrocilabym bym uwagi. I co wazne musi byc wygodnie mojej corce ktora do drobnych dzieci nie nalezy.

Gość upsa
coneco traffic

Gość mysza dobrze pisze
dziecko ma już rok!!! mysza dobrze pisze. co innego wózek dla niemowlaka za 2 tys a co innego dla roczniaka. za 2 miesiace go przestaniesz uzywac. przyjdzie wiosna i dziecko bedzie chciało chodzic na własnych nóżkach. Moje dziecko odkąd skonczyło 15 miesięcy wogóle nie korzysta z wózka. kup lepiej jakas tansza spacerówke parasolke na podwózki kiedy nóżki zaczną boleć, a za reszte pienidzy kup coś fajnego dla dziecka. to głupia inwestycja- taki wózek dla roczniaka.

Gość nnnnaaaaaaaaaaaa
nie rozumiem, dlaczego próbujecie wybić to autorce z głowy. Ma kasę, chce ą przeznaczyć na wózek, ok. Po co takie głupie gadanie - autorka chciała uzyskać podpowiedź w zakresie spacerówki, a nieporqad życieowych... I chyba wybrała bo już się nie pojawia. I bardzzo dobrze. Wzorem autorki - znikam stąd;)

Gość emilcia79
dokladnie ja bym kupila wlasciwie kupilam parasolke gesslein swift dla roczniaka to sie szuka lekkiej i malych rozmiarow parasolki a nie wielkiej spacerowki