Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena20a

Pomocy!!!!!!!!!! ważne!!!!!

Polecane posty

pytam sie na powaznie i nie nudze sie na serio chce sie czegos dowiedziec co pomoze mi zajsc w ciaze

to zrób facetowi najpierw ten test zebys miala pewność ze on moze miec dzieci, ty możesz na bank bo ci wyszła różowa.

nie robcie sobie ze mnie jaj ktos uzyl mojego niku jak ktos nie chce mi doradzic to nie ale nie musicie sie nasmiewac!!:(

To co byś jeszcze chciała wiedzieć? Świeca i nogi do góry to sposób sprawdzony przeze mnie. Ale z tego co pamiętam, to szwagierka mi opowiadała, że herbata miętowa zwiększa płodność.

no ale kto sie śmieje z ciebie, serio piszemy o matko po co pytasz jak nie wierzysz i od razu zakłądasz ze sie ktoś zbija. Ja siedze tutaj juz tyle minut i ci radze a ty do mnie z takimi tekstami.

Potwierdzam, madooona dobrze mówi, chociaż chciała Cię nabrać z tym piaskiem ;)

oj no przyznałam sie wtedy ze chcialam w błą wprowadzić, przeprosilam przecież.

dobra to ja przepraszam nie potrzebnie tamto napisałam a z tym testem dla mojego chlopaka to powaznie mówicie?

madooona - OK, sorry, czepiam się ;) Magdaleno - zrób facetowi test i po sprawie. Tak, na serio mówimy z tym testem.

on zaraz wróci mam w domu jeszcze chyba z 10 testow to mu powiem zeby zrobil:) jak mocno rozowa to jest płodny a jak by inna to nie tak?

tak i koniecznie daj znac!!!! i nie przejmuj sie chamskimi komentarzami. Trzymam kciuki bardzo mocno, smarkula też. bedzie dobrze:)

juz mu powiedzialam ze musi cos dla mnie zrobic zgodzil sie chodz nie wie o cvo chodz i tak wie ze nie ma wyjscia:) to napisze jak mu go zrobie bedziecie moze wieczorem?

Gość kooot
Co ty Magdaleno kitujesz? jaki podszywacz? Założyłaś drugi temat jako niby facet, ze swojego nicka, który ma hasło, to niby jak ktoś mógłby pisać z tego nicku? Podałaś komuś hasło? Gdybyś pisała na pomarańczowo, to i owszem, ktoś mógłby się podszywać, a tak sama się zdemaskowałaś jako prowokatorka:):):) Pitolisz bzdury i nudzi ci się!

czuje sie poprostu urażona magdaleno wytłumacz mi to prosze!!!!!! nie ma już dobrych ludzi na tym świecie😭😭😭😭

Gość xyxx
:D :D :D :D o jessssssssssuuuuuuuuu ryczę ze śmiechu