Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena20a

Pomocy!!!!!!!!!! ważne!!!!!

Polecane posty

ej no się czepiacie tej świecy - sprawdzone, wypróbowane, metoda działa, czego jestem dowodem - 22tc :D Tylko świeca taka konkretna musi być, najlepiej taka od chrztu. Stare wiejskie sposoby a działają.

testy nie są jedynym sposobem. Musisz iść na budowe pobliską i ukraść troche piasku. Wsypujesz ten piasek do miski i sikasz na niego środkowym strumieniem. Pamiętaj, bardzo ważne żeby był środkowy!!!!!!! i Jak piasek zmieni kolor na różowy to jestes płodna.

autorko - jak mi powiesz jaki kolor, to ja Ci powiem czy jesteś płodna czy nie, bo to też test wskazuje

Gość gggggggggggg
paula a ty z czego sie śmiejesz?sama założyłaś niewiele madrzejszy temat

madooona nie nabijaj się - sikaniem na piasek można się tylko dowiedzieć, czy się okres zbliża Dziewczyna na poważnie chce się dowiedzieć, a Ty sobie jaja z niej robisz.

to nie jest głupie nie wszyscy sa tak doświadczeni skad mam wiedziec takie rzeczy? ja mam tylko 20 lat nigdy nie miałam z kim o tym pogadac w szkole tez tego nie miałam a chce wiedziec jak najwiecej o swoim ciele

no sory, przyznaje chcialam ją zmylić:) ale mnie zdekonspirowałaś.:)

Jak wyszła Ci jedna różowa kreska to znaczy że jesteś płodna, ale nie jesteś w ciąży. Jakby wyszła druga różowa kreska to byłabyś w ciąży. Jakby druga nie była różowa tylko niebieska - ciąża pozamaciczna. A jeśli którakolwiek z kresek jest zielona to musisz się leczyć na bezpłodność.

smarkula gówno sie znasz, jeszcze jest czarna - to oznacza ze prolaktyne trzeba zbić!!!!

a to obojetne o której zrobie test bo tam pisze ze najlepiej z rana ale jak bym była to zawsze by wyszło co nie?

Gość gggggggggggg
jak jest napisane,ze z rana to znaczy,że obojętne

Magdalena - bo na testach zawsze pisze że już tydzień po stosunku i z samego rana pokaże, a to g*** prawda. Oni tak piszą, żebyśmy 10 testów kupiły i kasę im nabijały. Tak naprawdę to dopiero po terminie miesiączki trzeba zrobić test - chociaż u mnie pozytywny wyszedł dopiero po 3 tygodniach po terminie miesiączki.

to juz nie wiem jaka wyszla rożowa... a jak by facet byl bezpłodny? jak to wykryc tylko przez badanie? co poza lezeniem do gory nogami mozna zrobić?

facet niech tez troche spermy na test da i jak wyjdzie różowa krecha to ze jest płodny.

madooona ma rację, tylko że w przypadku faceta ta krecha będzie baaardzo ciemno-różowa, prawie taka w brąz wpadająca

Gość guberska
Dziewczyny zapomniały ci napisać, że jak wyjdą wszystkie kolorowe kreski naraz i test zaczyna gwizdać, to znaczy, że facet był pod wpływem narkotyków. A oprócz trzymania nóg do góry trzeba jeszcze okadzić pokój, w którym uprawiasz seks, na oknach musisz mieć dużo pelargonii, a facetowi musisz koniecznie ogolić włosy z pleców i tyłka!!! Jak jest za bardzo owłosiony, to nici z ciąży, sorry.

Gość ddddddddd
ja nie wiem juz czy ona chce naprawdę czegoś się dowiedzieć czy nudzi się jakaś małolata.Idę na modę na sukces chyba bardziej emocjonująca będzie;)

tzn na teście można polegać, ale one wykrywają dopiero jak masz ileś tam tych hormonów (zapomniałam jak się nazywają), a tydzień po stosunku to tych hormonów masz jeszcze za mało

guberska - z tymi gwizdkami to już przesadziłaś, autorka na poważnie się pyta

Gość ddddddddd
co mam zrobic zeby moja kobieta btyla ze mnie zadowolona i zaszla w ciąze ona pragnie dziecka a jak na razie nam to nie wychodzi co moge zrobic zeby jakos dopomóc aby zaszla w ciąże to ty facet jesteś czy kobieta?:D:D:D

no właśnie, po co ją w błąd wprowadzasz jakimis durnymi gwizdkami. Dziewczyna sie stresowac bedzie tylko. Bez sensu. Autorko nie słuchaj tego o gwizdkach.,

mojemu też taka brązowa wyszła :D a no i wogóle jak zaczynałam z facetami kręcić to wszystkich sprawdzałam (kilka kropelek przy robótce ręcznej to nawet chłop nie zauważy, że test zakonspirowany pod kołdrą) i jak wychodziły inne kolory to rzucałam faceta, bo takiego niekompletnego to nie chciałam