Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola123

jak rozbic zwiazek

Polecane posty

Gość Nikola123

Spotykam sie z chłopakiem który jest z dziewczyna dwa lat.Koles jest zajebisty czuły delikatny taki jakiego potrzebuje.Chciałam zeby zerwał ze swoja laska ale powiedział ze chce mnie lepiej poznac i dopiero podejmie jakas decyzje dał sobie 3 mies.Wich zwiazku czegos brakuje-tak twierdzi.Laska jest od niego starsza.Widziałam ja nie pasuja do siebie.Musze go miec co mam zrobic według was??

Gość aldonka...
jebnac sie w durny leb pasztecie :D

Gość hgdjjg
przejedź ją samochodem

Gość sophia666
a ja myslę, że on wcale nie zamierza zostawiać swojej dziewczyny, gdyby chciał to zrobić to przecież już mogłoby być po wszystkim... Uważaj, bo może on się tylko Tobą bawi, a wtedy może naprawdę zaboleć...

Gość antykwadracikowa
złożyć cv do burdelu :):P

dla mnie ten koleś jest nic nie wart:P gdyby miał łeb na karku to albo by ratował swój związek albo powiedział "papa" dziewczynie. a on sobie wyliczanki robi..., która będzie lepsza?:O zenada. i Ty go chcesz... :D

Zgadzam sie z Kameska. Rozbicie zwiazku jeszcze mozna zniesc, ale facet ktory spotyka sie z laska na boku, fuuuj.

Gość kosctaia
uwal sie kurwa na pizde i nawet nie mrugnij!!!!

Gość antykwadracikowa
sumienie k dobre :D

A dlaczego Ty chcesz rozbić komuś związek? Pomyśl...za jakiś czas możesz być po drugiej stronie...Bo mnie Twój facet się spodoba i wymyślę plan jak go od Ciebie uwolnić.Oj dziewczyno...co to za tekst w ogóle 'jak rozbić związek'?Jesteś spalona na starcie...Pozdrawiam.

Gość dsadsasd
hehe dwa dzieciaki rodem z podstawówki...

przemyśl to co mówi do Ciebie ten facet... bo z tego co widze to "pieknie" wychodzi mu oszykiwanie swojej dziewczyny, nawet jak z Nia zerwie i bedziecie razem, bedziesz umiała Mu zaufac...??? wydaje mi sie, ze to bedzie raczej niemozliwe. Poza tym, to, ze do siebie nie pasuja, to Twoje osobiste, aczkolwiek na pewno mało obiektywne odczucie...

Gość antykwadracikowa
a tak na poważnie droga Nikolo! weź mocne dłuto i wbij między tego chłopaka i jego kobietę I tak do skutku UDA SIĘ NA PEWNO ! Satysfakcja gwarantowana lub zwrot kosztów ! :D

Gość koooolll
jeśłi sam z siebie zostawi ją dla ciebie no to jeszcze (choć nie wspomnę o tym jak bedzie się czuć tamta...) ale tak na serio? a rozbijaj związek.. rob wszystko co możesz.. poświęc się... zdobądź go... a potem pozwól zeby będąć z tobą porównywał do innej po czym gral na dwa fronty... bądź tą którą tak zostawi... cierp... zdobądź a potem stiwierdź ze już ci się znudził (chęc zdobycia a potem klapa...) albo módl się ze stworzycie najpieknieszy i najlepszy związek na swieciie...

Gość gość
Ja też tak miałam facet się mną zabawił przez trzy lata mnie uwodzil obiecywal, że zerwie ze swoją partnerką tylko jest jeden problem on stracil prace i teraz mu wygodnie że tamta go utrzymuję a ja cierpię bo drań się tylko zabawił moim kosztem. Teraz chcę mu tylko napsuć krwi z zemsty. Nikola nie warto się tak torturować ja też kocham swojego ale wszystko ma swoje granice nie dam sie ponizac odchodzę z tego ukladu

Gość gość
samos samos@wp.pl Przeprowadza rytualy na rozbicia zwiazku ja mam zamiar skorzystac z jego uslug , albo użyj rytualu na spetanie Milosne wtedy do Ciebie wroci a jak chcesz to ja mam takie zaklecia do wykonania na pozbycie sie rywalki sama to zastosuje aby usunac te k***e ze zwiazku mojego faceta jego partnerke Beate

Gość gość
samos samos@wp.pl Przeprowadza rytualy na rozbicia zwiazku ja mam zamiar skorzystac z jego uslug , albo użyj rytualu na spetanie Milosne wtedy do Ciebie wroci a jak chcesz to ja mam takie zaklecia do wykonania na pozbycie sie rywalki sama to zastosuje aby usunac te k***e ze zwiazku mojego faceta jego partnerke Beate x sama jesteś kurwą znaną w mieście od dawna

Gość gość
8yDA2MsGbWzuU85NUzTQ9JxB

Gość gość
Jestes zwykła sz......a teraz pomysl ze jak odbijesz jej faceta , zostawi ja dla Ciebie , to ty bedziesz następna zostawiona hahaah