Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kameleon27

Czy to mozliwe,zeby 2 tyg. po zaplodnienu

Polecane posty

Gość Kameleon27

ciagle test nie wychodzil? Mozliwe ze stezenie HcG jest jeszcze nie wystarczajace? Jest szansa ze jestem w ciazy? Wczoraj powinnam byla dostac okres i nic... a mam bardzo reg. Zrobilam test ale w poludnie i wyszlo ze nie jestem/.

Gość w takim razie
chyba nie jestes.zrob jeszce raz na wszelki wypadek

nic sie nie martw .. a zrob kolejny test z rana za dwa dni .. test tak wczesnie nie musi pokazywac 2 kresek , ja tez robilam testy wyszly neg a bylam w ciazy dopiero jak mi sie okres spoznil ok 4 dnii zrobilam test i wyszla 2 kreska ale bardzo slabiutka .. na drugi dzien powtorzylam test znow to samo ,. polecialam do lekarza w ten sam dzien i okazalo sie ze wczesna ciaza :) wiec powodzenia !!

Gość Kameleon27
Ahhh... to dobrze, mam nadzieje ze jestem.. bo jak nie to ja juz nie wiem co robic.. od pol roku sie staramy i nic..:-/

Gość co za bzdury Ci tu pisza
hahah... niemozliwe, dwa tyg po juz powinny byc normalne 2 kkreski!!! nie rob sobie nadziei...jak tyle czasu nie mozesz to pewnie bezpolodna jestes..haha

Gość Kameleon27
Yhy;-/ strasznie milo sie zrobilo

Proszę bardzo, normy gonadotropiny kosmówkowej: 3tc 5-50mlU/ml 4tc 5-430mlU/ml 5tc 19-7340mlU/ml 6tc 1000-56000 mlU/ml źródło: www.28dni.pl Wynika z tego, że przy teście o czułości 25mlU/ml u niektórych kobiet już wyjdzie pozytywny w 3tc, a u innych w 5tc jeszcze nie pokaże wyniku pozytywnego. I proszę mi tu dziewczyny w błąd nie wprowadzać :o

Gość Kameleon27
Dzękuje Smarkulo bardzo:)) Takie statystyki od razu podtrzymuja na duchu:)

Gość studentka położnictwa
natura bywa złośliwa. Trzeba myślec pozytywnie! odczekaj kilka dni,zrelaksuj się...;) i powodzenia!:)