Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reanimacjaa

przypadkiem natrafilam na swoj pierscionek i prawie zawal...

Polecane posty

Gość reanimacja
tak napewno mnie zdradza , ma juz trojke dzieci kazde z inna , ma zalozony interes w postaci burdelu , i sam rowniez korzysta z uslyg "pracownikow. na macierzynksim forum nie siedze bo mam 24 lata i kupe czasu do dzieci. poprpstu chcialam sie poradzic jak kazda z was na tym forum w jakiejs kwestii . dobranoc

Gość co twój facet robi zawodowo
No Ewelina bez przesady już w to uwierze że nie zrobiłby na tobie wrażenia pierścionek za 20 tysięcy ??? Bo pewnie na każdym palcu taki nosisz :p

Gość reanimacja
a co za roznica co robi. prowadzi swoja firme i zajmuje sie reklama. chcesz moze zeskanowane wyciagi bankowe?:-/

Gość reanimacja
pozatym pierscione bardzo mi sie pdoba bo takie pierscionki zawsze nosilam , i to ze czarny nie robi mi zadnej roznicy. wyglada bardzo szlachetnie i nigdy ladniejszego na palcu nie mialam.

A Jego inteligencja równa się wielkości Jego kasy, czy wielkości Twojej inteligencji Mariolu? Chyba raczej to drugie... Dobrze, ze chociaz pieniadze ma...

Gość sdadas
nieważne czy kosztuje 18 tyś, 100 tyś czy 100 złotych... ale ten jest paskudny. Jeżeli miałabym go kupić to jedynie jako lokatę kapitału, ale w życiu nie włożyłabym tego na palec....

Gość reanimacja
dobra. badzcie sobie glupio zazdrosne. o ocene piersconka nie prosilam. od idiotek nikt mnie wyzywac nie bedie. :-/ powodzenia w zyciu

Gość ale wy glupie
jestescie. zazdrosne jak nic. dziewczyna pyatala o cos innego a wy jakies mariolki...bo wam gula skoczyla czy jak? a swoja droga pierscionek ladny i zachowac wiedze o cenie dla siebie.

Gość głupi jesteście
żal..

Gość cokolinka
a ja nie mam wcale...

hheh:D a mnie się wydaje, że to ta sama co kiedyś pisała, że odkryła, że jej pierścionek zaręcznynowy kosztował 50zł :D

Nic straconego Cokolinko - co się odwlecze.... oby nie był z czarnym oczkiem ;)

Ewelinko, ta Mariolka z kabaretu... nie kojarzysz? Tak dziewczyny - to podpucha - tyle, że niedopracowana.

Gość reanimacja
:-) juz mi sie smiac chce z tego co piszecie. zaraz napiszecie ze wam z tego co ja pisalam i jestesmy kwita. tylko e w jakims dziwnym bledzie jestescie. co dziwnego w tym ze ktos ma dylemat czy pogadac z druga osoba o cenie pierscionka ?

Gość cokolinka
Nie rozumiem po co miałąbys nim o tym rozmawiać? Ma Ci kupić tańszy czy potwierdzić że tyle zapłacił? Jaki ma byc cel tej rozmowy?

Gość reanimacja
ale to wlasnie duzo wczesniej pisalam. ze jesli porozmawiam to tak naprawde poco. bo co niby mam slyszec. dlatego postanowilam o tym nie rozmzwiac a lepiej dbac o ten skarbik:-)

Gość reanimacja
nie sejfiku jednak sobie nie kupie glupia malpo

Gość oj cyba jednak
jesteście zazdrosne.A pierścionek mi sie podoba (a wcale nie musi tak samo jak i wam)

Gość malwinkaaa
ładny i gustowny, tylko rzeczywiscie czy na zaręczynowy?

Oj no kup..... takie śliczne czarne oczko.... musisz o nie dbać ciekawe co ten kolor miał symbolizować?.. CIEMNOTĘ?..

coz, jesli lubisz na palcach samochod nosic. albo sypialnie. albo bank... uwazaj tylko na palce.