Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reanimacjaa

przypadkiem natrafilam na swoj pierscionek i prawie zawal...

Polecane posty

Gość reanimacjaa

szukalam z kolezanka pierscionkow aby sama sie zorientowala jakie jej sie podobaja bo z chlopakiem w najlzszej przyszlosci planuja zareczyny. natrafilysmy na pierscionek i w penwnym momencie zakminilysmy ze to moj pierscioneczek. ale patrzac na cene to nie zdolalysmy sie od razu odezwac do siebie bo nas zabila.wzystko porownalam nawet firme i wzystko sie zgadza. fakt ze narzeczony dobrze zarabia ale bez przsady...teraz to ja sie oje go na palcu nosic. to jest ten pierscionek (niektorym moze sie nie spodoac wiadomo ale nie o to chodzi ja zawsze lubilam tego typu ringi) http://www.deluxury.pl/index.php?p7084,pier-cionek-forzieri-pf-15-bia-e-z-oto-18ct-diamenty

Gość ghg45
Fajnie Ci, ale pamietaj ze to nie cena pierscionka jest miara milosci. Wole skromny , ladny moze nie zadrogi pierscionek byleby dobrze mi sie zylo z moim partnerem. Tylko o tym marze.

A mi tam by do głowy nie przyszło sprawdzać cen..... Ps.Myślisz że ludzie są znawcami karatów?

Gość rozczarowana ta reanimacją
moze i drogi ale zupelnie nie w moim guscie

Gość reanimacja
nie sprawdzalam cen. poptpsu szukalysmy dla niej.kopalys,y w necie i sie znalazl. wszystko sie zgadza. nie no ja sie ciesze ogromnie ale z samego faktu zareczyn a nie z ceny bo cene zobaczylam po 4 miesiacach. natomoast niewiem czy mu powiedziec ze wiem ile kosztowal no bo powiem i co dalej. juz po fakcie. gdybym wiedziala wczesnej to bym go odsunela od pomyslu wydania tyle a pierscionek

Gość miss bra
Ale jaki ty masz problem? Po cholere chce mowic, ze wiesz ile kosztowal?:O

szczerze - nie podoba mi sie. A cena? No coz, widocznie uznal, ze go stac. Tym bardziej, ze bizuteria nie traci tak na wartosci jak na przyklad samochody, wiec to w sumie inwestycja.

Gość ajrony
Moim zdaniem piękny. Ale nie mów mu, że wiesz, ile kosztował. Po co?

Gość Może dziewczyna chce się
nam tutaj pochwalić :-o

Gość reanimacja
no chyba nie powiem. poprpstu mam zal ze tyle wydal. zawsze mowilam ze mozemy sie zareczyc ale zey nie wydawal na pierscionek bo liczy sie deklaracja ogolnie to jestem romantyczka i to troche ten romantyzm jak by prztlumilo

Gość reanimacja
a czym tu sie chwalic. wy owniez mozecie sie pochwalic i co.

No REANIMACJA... nieźle podpuszczasz.. nawet niektórzy dali się nabrać... Powinnaś (powinieneś) chyba podpisać się MARIOLKA raczej...

Chwalić się pierścionkiem? No wiesz co? Dziewczyno, a co mnie obchodzi, ile twój wydał :P To ty masz z tym problem, nie my :D

Gość reanimacja
dlaczego?

Też mam wrażenie, że to Mariolka :P

Gość jojoojjjj
kurcze w moim też nie - ta czerń jest jakaś "stresująca", zresztą taka kasa to my mamy auto tańsze, ciesz się że jak coś gdzieś kiedyś to masz lokate kapitału w pierścionku... ale zgadzam się że ludzie mało się znają na karatach itd itp ja mam swój z 15 razy tańszy ale i tak się cieszę :)

O ja pierd... To nawet więcej niż moja roczna pensja...:-(

Gość reanimacja
nie jestem zadna mariolka:-/ mam tu nawet topic odnosnie obraczek czy w sklepie internetowym warto kupowac. siedze na kaferii i mam w glowie wydrzenia dnia dzisiejszego to napisalam. szkoda ze tu wszyscy zawsz wietrsza spiski:-(

Gość nooa
Nie przejmuj sie, moze masz podróbe..

Gość reanimacja
tak i napewno na pdrobe wystawiaja certyfikat w postaci ksiazeczki na 6 stron. chcialam sie dowiedziec czy to dobre posuniecie nic nie mowic a laski nagle takie wredne komentarze pisza..

No tak, faktycznie.... topik masz. WŁASNY TOPIC GWARANCJĄ WIARYGODNOŚCI, tak? Niezła jajcara... weź daj sobie spokój... zresztą facet musiałby być idiotą, zeby dziewczynie kupic pierścionek z czarnym oczkiem... Trzeba było dopracowac trochę ten kit.

Gość nooa
no na forum najlepiej Ci doradzą czy i jak rozmawiać z TWOIM NARZECZONYM

Kurcze a ja myślałam że Mariolka jest tylko sławna na macierzyńskim :D

Gość o boziu kochana
ciesz sie ze nie natrafilas na skapiradlo ;p musisz dla niego wiele znaczyc :)

Gość zmor.a
pewnie cie zdradza i tak chce winy odkupić

Udalo mi sie otworzyc link i musze powiedziec, ze jestem rozczarowana. Myslalam, ze Ty taka afere robisz, bo pierscionek kosztowal z 50 tysiecy albo wiecej a nie tyle. A w dodatku kto daje czarne pierscionki zareczynowe? Pierscionek nadaje sie jako dodatek do malej czarnej.

Gość co twój facet robi zawodowo
i ile zarabia miesięcznie?????????