Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Laura*

COS DO WLOSOW....

Polecane posty

co wedlug Was jest najlepsze na suche wlosy, zeby szybko je zregenerowac po rozjasnianiu na blond??????

Gość miss oklahoma
silk

jedwab jest dobry. sprobuj tez jakiejs maseczki do wlosow np. loreal elseve

jedwabiu uzywam i elseve-mleczko krolewskie(szampon i odzywka) no i jeszcze odzywki WAX......nie mam juz sily na te wlosy :(

Gość miss oklahoma
tak. Dobra jest rowniez odzywka Aussie, 3 Minute Miracle Reconstructor, Deep Conditioner for Damaged Hair (Intensywniej odżywiająca 3 - minutowa maseczka do włosów),ale nie wiem ,czy w PL ja dostaniesz.

pamietaj rowniez ze co za duzo to nie zdrowo...maseczke nakladaj nie czesciej niz raz na tydzien. Bo ja nakladalam czesciej i jeszcze bardziej sobie wysuszylam wlosy:O

Gość miss oklahoma
Schwarzkopf Professional, bc Bonacure, Repair Rescue, Total Repair Treatment, Maska intensywnie regenerująca (nowa wersja) mi te odzywki+jedwab bardzo pomogly

A ja sobie chwalę maski profesjonalne - VITALITYs INTENSIVE lub PROTECTCARE Euro-Style. I całkiem niedrogie - ta druga w granicach 30zł za 1 litr.

heheh dziekuje wszystkim :) smutnyautor- zoltko plus olejek rycynowy-tak tez robie co jakis czas ale bez efektu niestety