Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hansiula

xp czy vista?

Polecane posty

Gość hansiula

Jaki system operacyjny zainstalowac na komputerze? Komputera uĹźywam glownie do pracy.

Gość njhkjndkjnkj
xp

Gość secretgarden
vista

Gość trinko
xp

Gość ngngngngn
xp

Gość Zdecydowanie XP
Vista to śmieć i ścierwo !!!

Gość Zdzisław szalony.
Windows 7.

Gość secretgarden
Vista to śmieć i ścierwo !!! Nie ma to jak opinia powtarzana przez laikow:D Jak sie takiego zapytasz na czym polega to "smieciostwo" visty, to nagle zamyka gebe, bo nie ma pojecia:D

Gość firlutek
linux

no cóż na laptopie mam viste a na stacjonarnym xp,vista jest systemożerna lepiej mieć wiecej pamięci na kompie,lepszy procesor to i wtedy vista będzie ładnie pracować no i przywyknąć to tych wszystkich zabezpieczeń użytych w viscie ja w sumie juz przywykłam i dobrze mi się na niej pracuje ale gdybym miała doradzac to jednak bierz xp:)

bo win7 o finalna wersja visty jarek, tak naprawde :D glupio sie przyznac ze bubla puscili, to dali nowa latke

Gość secretgarden
Ja tez pracuje na viscie, mam swietny procesor, duzo pamieci i 0 problemow, wszystko chodzi pieknie. Z xp mialam ciagle jakies problemy.

Gość Zdecydowanie XP
Vista to taki sam syf jak facet poniżej 172 cm wzrostu :D

Gość secretgarden
NIkt nie potrafi wytlumaczyc na czym polega smieciowosc visty, nie ma to jak opinie laikow, ktorzy albo maja syfny sprzet albo na oczy visty nie widzieli:D

Jarek_84 czytając te twoje posty niedobrze się robi:o mimo to wydaje się,ze jestes inteligentny ale ukazujesz to w taki prostacki sposób

Gość SE
XP! vista to nic kozystnego. Masz jakies jej zalety?

vista jest spoko tylko po pierwsze trzeba sie nauczyc z nia pracowac, po drugie trzeba sie przyzwyczaic a po trzecie miec cierpliwosc:). na stacjonarnym mam xp a na laptopie viste ale tak do pracy to bardziej polecalabym xp. jest bardziej funkcjonalny.

Gość SE
popieram, bardziej funkcjonalny :)

Gość Zdecydowanie XP
secretgarden, wiem że jesteś pustą lalunią która docenia Vistę za to że jest ładna i piękna. Sprzęt zapewne też masz wypasiony to Ci chodzi to ścierwo jako tako, a XP Ci się piepszyło bo pewnie nie miałaś jakiegoś sterownika, albo zawirusowałaś. Wyjaśnię Tobie więc, że jako INFORMATYK miałem do czynienia z Vistami i podtrzymują swą opinię że to syf - otóż dlatego że w tym systemie NIE DA się zrobić nic co by go mogło przyśpieszyć :( Tnie się co chwila (na przeciętnym sprzęcie), ma masę dziur podatnych na zdalne wykonanie kodu, i mogę tutaj wymieniać i wymieniać... Ale niestety mój poziom informatyczny jest o niebo wyższy więc pozwolę sobie nie dyskutować z takim pustym pseudo-informatykiem jak ty secretgarden :D

Gość secretgarden
a po trzecie miec cierpliwosc A po co komus cierpliwosc do visty? Oswiec mnie prosze, bo mam viste premium, komputer mi smiga, ze az milo, zero problemow i nadal nie uslyszalam na czym polega smieciowosc visty...Aby nazwac system syfem, musi on sprawiac jakies problemy, wiec slucham??

Gość XP XP XP XP
FOREVER

Gość naklon
Zasoby, zasoby, zasoby. Poza tym pierdolca człowiek dostaje przy setnym pytaniu czy chce uruchomić program. Kurwa system operacyjny to nie Hubert Urbański.

Gość secretgarden
zdecydowanie xp, nie komentuje wpisow prymitow, ktorzy obrazaja czlowieka tylko dlatego, ze ma odmienna opinie🖐️

Gość Zdecydowanie XP
A może jeszcze sama instalowałaś tą Vistę, albo w ogóle składałaś sobie sama komputer ??? Moim zdaniem nie ma nic gorszego jak baba udająca informatyczkę! :(

Gość kur
ja mam na stacjonarnym XP na laptopie Vistę i w sumie większych problemów z nią nie mam z xp więcej miałam ale chyba jednak xp jest dalej lepszy a co do visty to myslę że da się przyzwyczaić. Chociaż jeszcze pół roku temu baa nawet miesiac temu twierdziłam że nigdy nie kupię kompa z vistą :D

ja nie powiedzialam ze vista jest syfem bo wista jest spoko a cierpliwosc trzeba miec do ciagle wyskakujacych komunikatow