Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hansiula

xp czy vista?

Polecane posty

Gość Zdecydowanie XP
Prawda jest tak że ludzie dzielą się na ambitnych, doceniających i używających dobrego XP oraz niestety tych pustych, co lecą na Vistę tylko dlatego że jest nowa i lubią się chwalić jaki to trudny system zainstalowali i skonfigurowali !!!

ludzie, te komunikaty mozna wylaczyc :D i zamiast tego jakiegos lekkiego antywira wrzucic lepiej

Gość i tak najlepszy
był Win 2000 professional, którego potem pokolorowali i nazwali XP:P

Gość secretgarden
zde.. prymitywie, skoro dla ciebie system operacyjny moze byc powodem do chwalenia sie, to jestes gorszym debilem niz myslalam:D Zawsze mi mowia, zeby nie gadac z debilami, bo zniza cie do swojego poziomu, a potem pokonaja doswiadczeniem, a ja sie nie slucham. Czas to zmienic🖐️ :O

a tak w ogole to sciagnijcie sobie open bete win7, to macie do konca sierpnia darmowy i legalny system :D to sami sobie opinie wyrobicie a sam fakt ze w razie problemow z oficjalnymi driverami pojedziecie w 90% na tych z visty juz duzo mowi :D

Gość rewsa
"firlutek linux" zawsze trafi się jakis oszołom, ktory na pytanie "XP czy Vista" powie linux :o

Gość Zdecydowanie XP
secretgarden Odpowiedz proszę na pytanie: Czy jesteś kompuerowczynią do tego stopnia że SAMA sobie złożyłaś komputer, powkładałaś karty do slotów, spartycjonowałaś Dysk, skonfigurowałaś BIOS i SAMA zainstalowałaś WRAZ ze sterownikami system operacyjny (nieważne czy XP czy Vistę). Odpowiedz, proszę :)

Gość secretgarden
"Czy jesteś kompuerowczynią do tego stopnia że SAMA sobie złożyłaś komputer, powkładałaś karty do slotów, spartycjonowałaś Dysk, skonfigurowałaś BIOS i SAMA zainstalowałaś WRAZ ze sterownikami system operacyjny (nieważne czy XP czy Vistę)." Tak, a jakbys chcial wiedziec, to dodatkowo skonfigurowalam IIS-a wraz z baza MS SQL i MySql, bo mam postawiony serwer ASP .NET

Gość secretgarden
Nie mowiac juz o instalacji firewalla, z konfiguracją oczywiscie.

:D tylko co to ma do rzeczy znaczy, ze jak sam nie zlozysz sobie samochodu, to jestes kiepskim kierowca? :D

Gość Zdecydowanie XP
secretgarden w jakim jesteś wieku? Tak z ciekawości pytam, bo jak po 30 to Ci wybaczę :P

Gość jak zwykle faceci musza
byc gora bo jak kobieta to oczywiscie sie nie zna bo jakze to ? pytanie czy jak sie nie zlozy samemu samochodu to jest sie zlym kierowca jest :classic_cool: :D:D:D:D:D:D

Gość secretgarden
Co chcesz mi wybaczac?

Gość Zdecydowanie XP
Nic nie chcę, tak mi sie napisało ;) W jakim jesteś wieku, no napisz :)

Gość secretgarden
Kobiety sie o wiek nie pyta.

Gość Zdecydowanie XP
Dobra, ale napewno nie masz 24 lat tylko jesteś już doświadczoną użytkowniczką PC-ta. Widzisz, ja jestem młodym facetem i mój zawód to informatyk :) Chodzę po klientach, naprawiam komputery, robię z nimi wszystko a czasem nawet aktualizuję BIOS na noname'owych płytach głównych! i jeszcze ŻADEN z moich klientów nie zażyczył sobie żadnej VISTY ani żadnego innego shitu, ja sam kiedyś sobie zainstalowałem VISTĘ i jak zobaczyłem co to jest to z miejsa ją wyformatowałem! :D

Gość rewsa
>> Dobra, ale napewno nie masz 24 lat tylko jesteś już doświadczoną użytkowniczką PC-ta. E tam, jak ktoś ma smykałke, to szybko może się nauczyć;)

Gość a mnie tam bez znaczenia
w starym PC miałam xp, w nowym laptoku mam viste i w zasadzie jest mi to bez różnicy. Poza ogólnym designe i tymi komunikatami, które jakoś szczególnie mi nie przeszkadzają, to w zasadzie jest mi bez różnicy. Ale ja jakimś maniakiem komputerowym nie jestem - internecik, czasem jakies prace w office i w sumie tyle ;)

Gość a mnie tam bez znaczenia
Ale się powtarzam w swoich wypowiedziach :P I jeszcze mi ucięło: "internecik, MUZYCZKA, FILMY jakieś..." A tak mnie wszyscy przestrzegali przed vistą. Ale kupiłam w końcu, bo w większości laptopów na moją kieszeń :P tylko to było ;) I żźadnych problemów nie mam ;)