Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessa26

pomozcie -ciaza?

Polecane posty

Gość vanessa26

mam strasznie nadety brzuch wspolzylam w dni plodne !!temperature w tym cylku mam wyzsza niz przecietnego cyklu bo najnizsza tem w pochwie to w 1dc wynosila 36,9 wacha sie do 37,5 czy to ciaza?

Gość kikiki11111
madonna niezaczesto sie wpierdzielasz tam gdzie nie jestes mile widziana???

zadziwiające ze dzien w dzien takie pytania sie pojawiają:) a dziś juz jakiś atak jest poprostu:)

nadety brzuch mozesz miec przed okresem tak jak wiekszosc kobiet ma, temperatura w 2giej fazie cyklu zawsze jest wysoka i nie wazne ze w poprzednich mialas nizzsza.. jezeli w dniu miesiaczki tempka ci spadnie tzn ze w ciazy nie bedziesz jezeli sie utrzyma taka wysoka to juz moge ci gratulowac zrob test wtedy sie dowiesz wszystkiego

Gość liukrecja jestem
przestancie nie smiejcie sie z niej,dziewczyna ma problem,sluchaj kochana przy takiej temperaturze w pochwie to pewne jest ze zaplodnil cie kosmita,bo normalna tempka to inna,acha polecam ci mojego gina w takiej sytuacji,nazywa sie men in black :-D

Gość dorcia33
Dziewczyny wyluzujcie znowu te same tematy?Po takich objawach nie da sie stwierdzic ciazy.Po raz setny powtarzam poczekaj do miesiaczki ,jak nie dostaniesz kup test .Boze te pytania robie sie idiotyczne!!

lady love zerknij na swoją stopke:):):):) ja tez mam w dupie tych co mnie nie znają...:)

Rozłożył mnie na łopatki tekst z testem i sikaniem :D