Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebastian Jan

Pomogę w rozwiązywaniu problemów

Polecane posty

Gość Sebastian Jan

Witajcie...Nasze życie związane jest z problemami takimi jak niedogadywanie się z bliskimi ciągłe kłótnie itp.Spróbujmy to rozwiązać aby nasze życie stało się lepszym

Gość lorii
Spróbowałam i jestem szczesliwa..Ty równiez;-)?

Gość gafdddgv
jak powiedzieć : KONIEC ?? Jestem strasznie naiwna :( nie potrafie zakonczyc tego chorego zwiazku... pseudo zwiazku, bo jemu zalezy tylko na sexie. Wiem o tym jednakże chore mysli (typu pokocha mnie) ogarniają moj umysl i tak trudno powiedziec stop.. Jak to zrobic? Jak nie cierpiec?

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaa
Boli mnie bark od klikania..jeszcze wczoraj bolałą mnie tylko ręka.Co zrobic zeby przestało tak rwac?..no co?:-P

Gość gafdddgv
owszem nie da się. Ale da sie to ograniczać przez wypelnianie czasu i niemyslenie. Ja nie jestem taka osoba. Siedze w domu i mysle zamiast zajac sie czyms pozytecznym. Spotykanie sie w kimkolwiek juz calkiem wykluczam. Jak mu lekko wytlumaczyc ze jest skurwisynem?? przepraszam za wulgaryzmy.

Gość sophia666
mam problem, chcę wygrać w lotka, ale nie gram, co robić?:P:P:P

Gość Sebastian Jan
Wiesz ja bym pierw z partnerem pogadał poważnie na temat co on do Ciebie tak naprawdę czuje.Po tej rozmowie bym się zastanawiał co z tym zrobić.Ale przetłumacz mu,że związek nie opiera się tylko na seksie lecz na uczuciu miłości na wspólnym zrozumieniu siebie na wspieraniu w trudnych chwilach,,,Uświadom mu,że jeśli tak nie potrafi to nie ma to sensu bo Ty jesteś kobietą i potrzebujesz zrozumienia i miłości.

Gość Sebastian Jan
Ja bym mu odpowiedział że jest człowiekiem zagubionym i niewartym uwagi

Gość gafdddgv
zapomniałam dodac, ze znamy sie tylko miesiac. Wiec za szybko by mowic o uczuciach. Ja nie kocham, tylko zauroczenie a juz nie potrafie z tego wybrnać. Poza tym on ma kobietę. Kiedys mowil o zakonczeniu tamtego zwiazku. Ale jest z nia nadal... a ze mna? mowil ze chce wszytskiego: sexu, rozmowy a pozniej uczuc... Ale jakich uczuc?? jeszcze z jednego nie wyszedl a pcha sie w drugie? jak to zakonczyc? ja naprawde nie umiem powiedziec NIE :(

Gość Sebastian Jan
Owszem w życiu da się niecierpieć jeśli jest się pozytywnie nastawionym

Gość zalamana i smutna
czemu caly czas sieklocimy?? juz mam dosc... mieszkamy razem pare miesiecy i coraz czesciej prawie non stop sie klocimy o wszystko... on stal sie zaj**iscie hardy na wszystko odpowiada to twoja wina! to ty daj se spokoj! wszystko zrzuca na mnie... malo daje kasy... juz nie mam sil gdybym miala gdzie juz dawno bym sie wyprowadzila...

Gość gafdddgv
kobietasobietaka: zastosuje terapie wstrzasowa :D napewno sie przyda:D dobra rada:)

Gość Sebastian Jan
Wiesz co powiedz mu,że nie jest ciebie wart bo jesteś kobietą z zasadami!!!!nie dawaj sobą pomiatać takiemu babiarzowi.Powiedz mu ,że masz dość spotykania się z nim a To jak on postępuje jest niegodne temu by go szanować

Sebastian-co Ty bredzisz?...da się niecierpieć jesli się jest pozytywnie nastawionym?..może da się niecierpieć wtedy kiedy ma się do wszystkiego dystans-a i tą myśl poddam pod wątpliwość

Gość Sebastian Jan
załamana i smutna:Twój partner miał zapewne ciężkie dzieciństwo patrzył na to jak rodzice się kłócą jak ojciec z matką się sprzeczają i on zdaje sobie sprawę,że jest gto dobre.Musisz mu przetłumaczyć,że zasługujesz na dobre traktowanie i spytaj się go za co Cię konkretnie wini...

Gość Sebastian Jan
Ja mam cięzkie życie i to bardzo ciężkie ale non stop gdy wieczorem się kłade mówie sobie stary jutro będzie lepszy dzień...to mnie napawa i nie odczówam tak tego cierpienia

Gość gafdddgv
Sebastianie moze Ty opowiesz o swoim ciezkim zyciu ?

Gość Sebastian Jan
nie śmiej się to mi pomaga...Niedawno przyjaciólka mi zmarła byłem załamany ale musiałem się pozbierać i to zrobiłem bo stwierdziłem że ona by nie chciała bym był smutny

Gość Sebastian Jan
Opowiem ale czy chcecie kogoś takiego słuchać?bo widze że niektórzy biorą to na powarznie to forum a niektórzy się nabijają

Gość gafdddgv
no to moje skladam kondolencje i wspolczuje. ile masz lat? ciekawosc mnie zzera :)

Gość gafdddgv
nie wiem po co mi sie tam *moje* wkrecilo :D

Gość Sebastian Jan
26 mam lat