Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiutka dziewczynka

jestem z nim 8 lat, a on zdradza

Polecane posty

Od 8 lat jestem z facetem, od 4 lat mieszkanmy razem, dla Niego przeprowadziłam się z innego miasta, dosyć daleko... a On mnie zdradza z koleżanką z pracy... jak go zostawię to nie będę miała gdzie mieszkać, nie mogę wrócić do domu, a w tym mieście nie mam rodziny... Ja nadal Go kocham, nie wiem co on czuje do mnie. Wydaje mi się, że się nią bawi, ale co ja mam zrobić??

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaa
Trudna sprawa..uzaleznił Cie od siebie i baluje:-(..Trzeba b cos z ta laska zrobic i jego charakterem..tylko ze jak raz zdradzil zrobi t ponownie.Moze poszukaj jakiegos innego mezczyzne ktory bedzie podpora dla Ciebie i szczesciem..Albo daj mu powody do zazdrosci..to moze odpusci

Szukaj mieszkania do wynajęcia i ciesz się że nie macie wspólnych dzieci.

Gość zabciaaa..........
pracujesz? masz jakieś pieniądze?

ostatnio zaczełam wychodzić na imprezy, ale go to nie rusza, zawsze wtedy jedzie do niej, wydaje mi się, że jeżdżą razem też na weekendy, mimo, że wmawia mi, że na studia jedzie (robi podyplomowe)

zarabiam, ale zbyt mało, żeby się utrzymać w tym mieście sama

Gość ulalalala
heh, lepiej poźno niz wcale

Ile masz lat? Studiujesz? Czemu nie możesz wrócić do domu?

Gość zabciaaa..........
a stać cię żeby wynając stancję,pokój chociaż?

26, skończyłam studia, mam dosyć nieciekawą sytuację w domu, dlatego zdecydowałam się wyjechać, a teraz nie wiem co robić

Gość zmanierrowana
jak to co robic? pozbyc sie leku i zaczac zycie na wlasny rachunek

Gość antykwadracikowa
wynajmij pokój na pewno dasz radę Lepsze ściskanie pasa niż takie życie z padalcem

kocham go, może z nią porozmawiam... wiem kto to jest...

Gość zmanierrowana
nie zartuj

Gość antykwadracikowa
bleeee i co będziesz ją błagać, żeby Ci go "oddała" czy wydrapiesz jej oczy?

Gość ulalalala
pozbądz sie jej :D

Gość zabciaaa..........
i co jej powiesz?:P przepraszam bardzo,ale czy mogłabyś nie sypiać z moim facetem?:D

ona dobrze wie, że ja jestem, wiem od znajomej, że on jej mówi, że mnie nie kocha... wiem też, że się nią bawi... nie wydrapię jej oczu, ona też jest jego ofiarą...

Gość zmanierrowana
przepraszam bardzo,ale czy mogłabyś nie sypiać z moim facetem zrob to dla mnie i nie wywoluj w nim uczuc ani podniecenia

tak, trzeba z inną kobietą dogadać się w kwestii twojej 'własności', bo to nie jest tak, że wolny człowiek postanowił ją bzykać, tylko zagubił ci się jak szczeniak albo cielę, boś go nieupilnowała :O Sytuację masz bardzo nieciekawą, ale tak już zwykle bywa gdy dziewczyna przeprowadza się do faceta, na 'jego', po to, by się wyrwać z jakichś patologii rodzinnych... z deszczu pod rynnę, moja droga. Odpuść sobie samca, pomieszkaj jakiś czas studencko w jakimś pokoju czy czymkolwiek, wiem, łatwo się pisze, ale nie możesz być całe życie niezaradna taka i liczyć tylko na mieszkanie faceta, rodziców, kogokolwiek... facet w twoim wieku sam zwykle musi się troszczyć o swój byt i nie liczy na to, że go dziewczyna utrzyma. A przecież ani nie jesteś głupsza, ani mniej zdolna od twoich męskich rówieśników, nie? :)

Gość zmanierrowana
glupiutka nie wymyslaj udziwnionych rozwiazan twoj zwiazek sie rozpadl wiec zakoncz to co was laczy i zacznij zyc po swojemu jesli w domu mialas problemy to moze nauczylas sie zadowalac malymi rzeczami kompromisami upokarzajacymi ale to nie jest zdrowe i trzeba z tym walczyc teraz jest twoj czas zeby zamknac ostatecznie takze problemy ktore mialas w domu bo w postaci takiego zwiazku one sie za toba ciagna

wybacz ale jestem zazenowana tym co mowisz... oczywiscie ze mozna dalej kogos kochac mimo ze zdradza... no ale na milosc Boska SZANUJ SIE DZIEWCZYNO!!! jesli juz wiesz ze Cie zdradza to powoli szykuj sie do zmiany lokum, jakis pokoik na początek przeciez jak ją wyeliminujesz to on Cie albo wyrzuci niespodziewanie i co wtedy?? albo w najlepszym razie bedzie robil to co robi teraz... jeszcze mowi ze Cie nie kocha... i tak wlasnie jest!!!! faceci ktorzy kochaja swoje kobietyNIE ZDRADZAJĄ!!!!

ale może on po prostu jej tak tylko mówi, żeby się z nią przespać? myślicie, że będą razem? nie chce go stracić... wiem, że to co pisze wydaje się Wam naiwne, ale to 8 lat mojego życia

Gość antykwadracikowa
wszyscy dobrze prawią Odejdź i zacznij żyć na własną rękę Zobaczysz jak Cię to zmieni i pozwoli Ci się sprawdzić Nie pożałujesz :)

Gość zmanierrowana
ale może on po prostu jej tak tylko mówi, żeby się z nią przespać a co to ma za znaczenie co jej mowi? liczy sie jego stosunek do ciebie nie boj sie dasz sobie rade uzaleznienie minie i dobrze ci to zrobi

Gość hm..
a po jakiego groma facet zdradza? Dziewczyno obudź sie. Jeśli kocha nie zdradza bo po cóż jeśli ma obok kobiete swojego życia? Większości zdrad powodem jest brak miłości, ewentulanie seksu, ale jeśli by kochał powiedziałby tobie że brakuje mu tego. Fantazje erotyczne nie wchodza w gre, taki facet to już dureń. Cóż moja rada, rzucaj to póki jeszcze, aż tak nie "śmierdzi"..

Gość misiu go-go
mialam to samo,tez 8 lat,i odeszlam. ZAPEWNIAM cie,ze jesli teraz zdabedziesz sie na to zeby odejsc to za pare lat powiesz sobie;jakie to szczescie ze to zrobilam! WYKONCZYSZ SIE PRZY NIM PSYCHICZNIE,UCIEKAJ.

ile już jesteś po? jak sobie poradziłaś?

Gość misiu go-go
minelo 10 lat,mam meza,dzieci,wszysko mija,teraz jak sobie tamto przypomne...ciesze sie ze sie na to wtedy zdobylam,bo bylo mi BARDZO ciezko,bardzo,plakalam calymi dniami itd. A za kilka miesiecy poznalam kogos innego i jest on moim mezem:) Bedzie dobrze tylko uciekaj bo bedzie coraz gorzej. Ja wytrzymalam moze 2,3 lata,bylo coraz gorzej. Nie ma na co czekac,on sie nie zmieni.

Gość jakija
Ewa?