Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magellana ze wsi

co trzeba zrobić żeby organizm się odwodnił ?

Polecane posty

Gość magellana ze wsi

chciałabym sie odwodnić dajcie jakieś rady :-O

Gość kijowo
nie pij.

1. Sraczka 2. Picie kawy, herbaty 3. Jedzenie moczopędnych posiłków Mi zawsze wystarcza :O

Gość a z tej strony
nie rób kupy

Jak to nie pić? Trzeba pić dużo herbaty i piwa - działają moczopędnie, czyli więcej wysiusiasz niż wypijesz - odwodnisz się raz-dwa. To dlatego tak bardzo się chce pić na kacu ;)

Gość p_aniusia
A czemu chcesz się odwodnic?

Gość p_aniusia
Viosenka :):):)

Może nie samo picie kawy, ale "pomoże" w odwodnieniu. No i środki na przeczyszczenie. Aha, i "po" wypij sporo coca coli, pomaga na to-to. Powodu nie skomentuje ;P

Gość magellana ze wsi
furosemid prosiłam w aptece ale powiedział mi że bez recepty nie da nie mam narazie czasu żeby iść do lekarza i stać w poczekalni cały dzień mogą w innej aptece mi sprzedać ?

Gość co za glupie tępaki
jak dostaniesz tęzyczki z odwodnienia i ci ręce wykręci to inaczej będziesz gadac

Gość magellana ze wsi
czyli po kawie wypić coca colę ? przeczyści ? a mogę sobie robić codziennie lewatywę ? Tzn kupię gruszkę chciałabym mieć puste jelita i żeby woda z ciała zeszła możliwie dużo

Gość tgd
najprosciej to chyba przez alkohol. ja jak po dyskotece wracam do domu to od razu biore ze soba wielka szklanke wody bo jak sie potem budze to suszy jak cholera i jednym tchem wszystko wypite. na pewno by pomogło bo i cere mam po tym jakas bardziej sucha

Komentujecie totalnie bez sensu czasem, przecież to normalne, że niektórzy do występów się muszą odwodnić - baletnicy, kulturyści... Pewnie mnie zaraz i tak zwyzywają od smarkuli, więc już spadam. Powodzenia autorko! Dobranoc

Gość a po cio
dla kogo normalne dla tego normalne nie jesteś smarkulą!

Gość magellana ze wsi
alkohol odpada a juz na pewno nie piwo :-O będę pić napoje energetyzujące - to też jak kawa

Gość magellana ze wsi
smarkula - pozdrawiam, dobranoc :-)

Gość poćwiczyć pobiegać
Ubrać się w gruby dres, wypocić się nie pijąc wody i to niedługo przed występem bo będziesz osłabiona.

Gość poćwiczyć pobiegać
rano wypić pół szklanki ciepłej wody z dwoma łyżeczkami octu jabłkowego (nie innego) przyspieszy metabolizm.

Gość a co cwiczysz

Gość magellana ze wsi
wypróbuje ocet jabłkowy nie ćwiczę tylko tańczę w disco na takim podnośniku, klatce, różnie

Gość SwiatsiepomylilEmo
Nie ogarniam. Nie pilam przez 5 dni - tylko 1/3 mleka przy sniadaniu w 3 dni a w reszte nic nie jadlam i nie pilam . Chcialam sprawdzic swoja wytrzymalosc. To bylo jakies dwa lata temu i w ogole nic minsie nie stalo . Ale pamietam to pragnienie... Masakra. W piatym dniu czulam sie jak w niebie gdy sie czegos napilam. Chyba mam strasznie silny organizm ;p

Gość doryyy
ja się odwodniłam ostatnio i najwidoczniej jesteś tak głupia że nie wiesz co to znaczy się NAPRAWDE ODWODNIĆ , biekunka to mały pikus przy odwodnieniu, jeśli chcesz przez pare godzin wymiotować , mdleć z wycieńczenia i sikać pupą i wylądować pod kroplówką jak ja - bo mój organizm się odwodnił w stanie krytycznym -A chyba tego chcesz - to powodzenia-w organiźmie jest ponad 80 % wody pozbawiając wody w organiźmie wiesz jak możesz skończyć ?? chyba nie wiesz .. od tego można nabawić się takich powikłań że jak będziesz starsza to będziesz pukać się w głowe że za młodu byłaś taka głupia .... Żal mi Cię....

Gość Idioci
Nie słuchaj tych idiotów . Aby sie odwodnić trzeba pić dużo wody , jak najwiecej , organizm jak ma czegoś za dużo to tego nie magazynuje tylko sie pozbywa . Duzo pijesz wody = Dużo jej tracisz ! W ten sposób sie zdrowo odwodnisz ... Wasze wypowiedzi sa smieszne ...

Gość gość
Czerwona herbata, zielona herbata - najlepsze.

Gość gość
ale po co się odwadniać? czemu ma to służyć na scenie, możecie mnie doinformować? bo naprawdę nie wiem

Gość gość
Łaska jest gruba o myśli ze jak sie odwodni i przeczyścić to będzie wyglądać szczupłej Rób co chcesz ale będziesz sie czuć słaba i nie będziesz miała siły tanczyc

Gość gość
Kawa zatrzymuje wode w organizmie wiec nie polecam