Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastkowa

czy miałyście kiedyś taie uczucie? pomocy

Polecane posty

Gość ciastkowa

Kochaliśmy się z prezerwatywą durex extra safe. Skończyłam szybciej niż mój chłopak, więc wyszedł ze mnie chyba bez wytrysku. Był bardzo uważny i wg niego prezerwatywa nie pękła ani się nie zsunęła. Ale kiedy ze mnie wychodził poczułam przez moment wilgotne ciepło- czy to mogła być po prostu moja własna wydzielina z wnętrza pochwy? Boję się, że jednak czegoś nie zauważył, chociaż z pewnością był uważny. Boję się, że mogliśmy przez to wpaść, choć wg obliczeń nie powinien to być mój dzien płodny, a przed tym cyklem przez dwa miesiące stosowałam evrę (z tego co wiem, potem nie zachodzi się w ciążę tak od razu). Pomocy!!! Tylko proszę o poważne komentarze.

a słyszałaś o czymś takim jak kobiecy wytrysk i ze nie ktore z nas go maja w czasie orgazmu i wtedy tez wydobywa sie taki plynek :P:P:P ja tak mam tez czasem ze jak jestem juz na granicy z moim chlopakiem to ,,spuszczam sie" lub rozpuszczam i czuje takie uczucie wilgotnosci jak by to moje kochanie to zrobilo........ale teraz biore tabletki wiec sie nie przejmuje tym czy to ja sie rozpuscilam czy tez on :D:D:D pozdrowionka

Gość ciastkowa
dzięki za odpowiedź :) Jasne, że też tak mam, ale nigy wcześniej tak wyraźnie tego nie poczułam :). Dzięki, nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś! Pozdrowienia!