Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgosiamałgorzata

chłop mi się spasł

Polecane posty

Gość małgosiamałgorzata

kurcze 5 lat temu jak się poznaliśmy to był niezłe ciacho, przede mną nie miał dziewczyny przez rok bo mu w treningach przeszkadzała. tłumaczył ze zabierała mu na nie czas.(ćwiczył bieganie). ok nie komentowała jego postawy wogóle ani też nic nie zabraniałam. a teraz po pięciu latach łatwiej go przeskoczyć niż obejść. nie to że nie patrze na charakter, ale inaczej by było gdybym poznała go grubego a co innego jak przy mnie sie zmienił. nawet sexu sie odechciewa. dziewczyny macie jakieś sposoby jak to zmienc?

Gość 987654321000
Ajak ty wygladasz? Porozmawiaj z nim a nie szukasz pomocy dla forum gdzie sie udzielaja sami degeneraci

Gość sama go upaslas

Gość małgosiamałgorzata
z nim to taka rozmowa że mu sie nie chce, sport to spacer do monopolowego

Gość kessel
o widzisz... a popatrz na to z drugiej strony - jak byliście na początku związku to miał czas na treningi i dbanie o siebie, zwróć uwagę na to że teraz zapewene siedzi z Tobą i poświęca Tobie cały "wolny czas" zamiast trenować. Jeżeli koleś trenował bieganie a jest to sport bardzo wydolnościowy to czego się spodziewasz jak jego organizm był przyzwyczajony do spalania dużej ilości kalorii na treningach a teraz to jego trening to "spacerek do monopolowego" i ruszanie pilotem do tv - normalka TYJE ;( nie odbierz tego w zły sposób i nie mam takich intencji ale pomyśl co go do tego skłoniło? jedno mogę powiedzieć żę docinkami w stylu kiedyś byłeś ładny a teraz łatwiej cie przeskoczyć niż obejść niz nie osiągniesz oprócz kłótni... powodzenia w nakalnianiu go do treningów i może lekko wypchaj go na jakąś piłkę z kumplami zamiast trzymać go przy "Brzyduli" na TVN pon-pt :) znam to z autopsji - chcieć to móc więc do dzieła

Nie do kńca tak jest. Jest to też sprawa predyspozycji. Mam ponad 20 lat stażu małżeńskiego i pomimo dużego apetytu i prawie żadnych ćwiczeń, nie obrastam w tłuszcz. Mam wciąż taką samą sylwetkę, jak przed wojskiem, po którym moi kumple nabrali brzuchów, jakby im sie tam odkładało całe piwo w życiu wypite. Nie wiem, co jest u mnie powodem. Nie wynika to ze stanu zdrowia, i nic mi nie dolega. Zwyczajnie, taka przemiana materii. Objadam się pizzami, piję piwo, czasem wtrząchnę czekoladę w całości na raz i poprawię pączkami. Niczego sobie nie odmawiam i nie przybywam na wadze. Jest stała od wielu lat. Nie wychodzę z psem, do sklepu jeżdżę samochodem, więc ruchu też nie mam za dużo. Czyli wniosek, warto popatrzeć w rodzinie przyszłego partnera. Jeśli rodzina jest tam otyła, to znaczy, że nasz przyszły luby/luba będą mieć tendencję do nadwagi.

Gość mala300
powinnas go zmienic albo niech zacznie sie odchudzac

Gość kessel
Facetpoprzejsciach ma jak najbardziej rację z tym że bardzo niewiele osób ma taką przemianę materii jak on. Zazwyczaj wygląda to tak jak opisalem ale są jak widać wyjątki - wojsko 20 lat temu wyglądalo jak prawdziwe wojsko a nie jak ta banda chłoptasiów teraz :) z drugiej strony jak czytam posty w stylu zmień na inny model to mi ręce opadają - uciekać jest zawsze najłatwiej...

Gość a ja mam jedno pytanie
A kto u Was gotuje i w ogóle zajmuje się sprawami żywnościowymi? Jeśli Ty - no to miej pretensje do siebie. Nie stosowałaś przypadkiem reguły: przez żołądek do serca mężczyzny? Te tłuste mięska, panierowane kotlety, zawiesiste sosiki i (jak z Kabaretu OTTO) ZASMAŻKA! Czy przypadkiem tak wygląda Wasza kuchnia? ;)

przychodzisz tu na forum erotyczne i opowiadasz ze chłop ci sie spasł....to chyba nie ten adres, no chyba ze szukasz poprostu kochanka bo twoj mąż cie nie pociąga...to rozumiem ;-)

Gość kessel
no swoją drogą macie rację post lekko nie trafiony w tematykę erotyczną ;)

Gość małgosiamałgorzata
jedzeniem w zasadzie ja sie zajmuję ale on i tak na mieście dojada bo jak ja robię dietetyczny obiad to mówi że to przystawka a nie obiad, i tak jest zawsze. w dziale erotycznym ponieważ tracę ochotę na niego, patrząc jak na partnera do sexu a nie jak na męża. U niego w rodzinie tylko on sie spaślakiem zrobił

Gość małgosiamałgorzata
i teraz tak był szczupły bo chciał ładną " laske zarwać" i dbał o wygląd, a może ja mu sie znudziłam i mu wszystko jedno teraz, a możne tak wygodniej ma dziewczynę to po co siestarac? już sama nie wiem. jeśli chodzi o mnie ja jestem szczupła, czy ładna nie wiem zależny pewnie dla kogo.

Gość kessel
widzisz bo z tym jedzieniem to jest tak że nie musi być tak srticto dietetyczny popatrz na indeks glikemiczny tego co gotujesz a sama zoabczysz. Słuchaj 5-6 małych posiłków dziennie tak żeby czuć się lekko glodnym a do tego zero posiłków po 18-tej, to ostatnie jest baaardzo trudne a i dużo wody koło 1,5l dziennie musi to jakoś z niego wychodzić ;> poróbcie może troche więcej ćwiczeń a domu a sama zobaczysz po dwóch tygodniach postępy. Pamiętaj że jego organizm długo trenował i jest coś takiego jak pamięć mięsniowa i dlatego jak się postara to wróci lub przybliży się do wyglądu jaki chcesz znacznie szybciej niż inni ludzie... ej z drugiej strony macie swoje sposoby żeby pokazać chłopakowi że "miś Yogi" to nie to co chcecie mieć w łóżku

zapytaj go gdzie podziala sie jego seksowan klata i brzuszek? ;):P:D albo kup mu karnet na siłkę (taki prezent bez okazji). ewentualnie wyciagnij go na basen i idz z nim, zeby nie nudzil, ze samemu, to jemu sie nie chce :P .

Gość małgosiamałgorzata
jak mu powiedziałam że mógł b się ogarnać i podobał mi się taki jak byl wcześniej to się obraził i powiedział ze on mi nie mówi jak mam wyglądać. a ja nie chce spaślucha bo mnie w ogóle nie podnieca i szczerze to nie widzę progresu w naszym zwiazku a raczej rozpad. charakter charakterem ale ja muszę mieć chłopaka który mnie podnieca, i sprawia że drżą mi kolana jak sie do mnie dobiera rozumiecie o co mi chodzi.

Gość małgosiamałgorzata
jak mu powiedziałam że mógł b się ogarnać i podobał mi się taki jak byl wcześniej to się obraził i powiedział ze on mi nie mówi jak mam wyglądać. a ja nie chce spaślucha bo mnie w ogóle nie podnieca i szczerze to nie widzę progresu w naszym zwiazku a raczej rozpad. charakter charakterem ale ja muszę mieć chłopaka który mnie podnieca, i sprawia że drżą mi kolana jak sie do mnie dobiera rozumiecie o co mi chodzi.

Gość literek
a Ty juz jestes zuzyta i nadajesz sie tylko do rezerwatu kormoranow!

Gość jestem prawiczkiem niestety

Gość małgosiamałgorzata
o co wam chodzi? faceci też by pewnie chcieli mieć zgrabne panienki wiec nie wiem o co wam kaman?

Gość kessel
słuchaj komentarzami się nie przejmuj bo to normalka tutaj... może twój facet ma dość treningów itd. i mu się zwyczajnie nie chce, ktoś kiedys powiedział że "trening to walka z samym sobą" a sezonowców na siłowniach jest cała masa :)z drugiej strony jak ma kumpli którzy mają wszystko w d... to też tak myśli - po co się starać jak inni nic nie robią... może jak się zacznie czuć lekko zagrożony to zacznie myśleć? albo sama się zacznij chodzić a on sam się wciągnie w to?