Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranyranyrany

Boze co za poj....baba

Polecane posty

Gość oranyranyrany

wyobrazcie sobie ze ta głupia baba czyli teściowa czyta smsy mojego faceta czyli moje smsy do niego.az mnie ch...strzelił jak sie dowiedziałam. w sobote moj mąż był w domu u swojej mamy i zostawił tam tel, zapomniał go poprostu. pozniej troche sie posprzeczalismy o cos, jaksa bzdura i on wyszedł do sklepu jak wyszedł dzwoniłam do niego zeby cos jeszcze kupił, nieodbierał, niewiedziałam wtedy ze nie miał telefonu.napisałam smsa ze o co chodzi i jak gdzies idzie do kolegi czy cos to niech napisze. jak przyszedł powiedział ze tel zostawił u mamy. dzis tak jakos przy sniadaniu zapytałam czy czytał tego smsa mojego z soboty, a on powiedział ze mama go czytała.jak sie wk..... ze szok, spytałam sie czy nie zartuje powiedział ze nie. jak widział jak sie wk...zaczął sie wycofywac ze zartował. kurwa mac co za wsibska baba. napewno czytała wszytskie smsy odemnie. a prae dni temu mielismy ostrą wymiane smsów, wyzywalismy sie troche i to napewno tez czytała, jezu teraz będzie pierdolic jak ja sie odnosze do jej synka.

zacznij wyyłać mu najbardziej wyuzdane smsy na jakie cę stać;) czyste erotyki:D ja bym tak zrobiła:)

Gość tesciowa to tez
na szczescie moja tesciowa nie potrafi odczytywac smsow:D

Gość ja bym zrobila jak frufru
a nie wydaje ci sie ze to takie dziecinne wyzywac sie z mężem w smsach? Co to w domu na spokojnie nie mozna pogadac? Ona moze przeczytala i te smsy nie poinna ale coz ciekawość natomiast wy jako mąż i zona takie sprawy powinniscie zalatiac jak dorosli a nie przez sms dobrze ze sie nie rozwodzice przez tel

Gość misiemisiemisie
z tymi obelgami przez smsy akurat jakos tak wyszło pierwszy raz , jego nie było w domu o cos nam poszło juz nawet nie wiem o co to było, ale ja sie wtedy wkurzyłam bardzo i tego smsa wysłałam. tez wole rozmawiac i zwykle tak robimy, tylko twedy nam pusciły nerwy po rozmowie telefonicznej czy cos. ale tu nie chodzi o to moge z mężem załatwiac sparwy jak chce wazne ze nam to nie przeszkadza, nie robilismy ztego problemu ze akurat przez smsy mielismy kłótnie, przeprosilismy sie i koniec. a ta wredota

Gość misiemisiemisie
a to moj inny nick z innego tematu dlatego tak dzienie wyszło

Gość AGAGAGAGA
Ale po wala wyciagac to, ze oni sie posprzeczali przez smsy. Baba nie ma prawa czytac smsow z komorki swojego syna i tyle. Moja tesciowa potrafila odbierac telefon meza, ale opieprzylam i sie skonczylo. Ludzie, nie dajcie sobie wchodzic na glowe. A te zakochane w swoich synach mamuski to bym wieszala!!!

Gość królewnaaaa4545454
Autorko! Jeżeli Twoja teściowa czytała smsy, to na pewno od ich treści bardziej przeraziły ją błędy ortograficzne. które robisz.

Gość oranyranyrany
o boze jedyny, pisząc tutaj pisze szybko i przykładam takiej uwagi na to czy zrobie a czy ą. zreszta forum kafeterii to nie jest forum ortograficzne.ludzie tu pisza na luzie. a ty spadaj kujonie.nie masz argumentow to czepiasz sie ortografii, płaskie zachowanie.narazie