Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gallina

Jak ukarać 16-miesięczne dziecko?

Polecane posty

Gość ewelllllllllllllll
Ja też jeszcze przed wakacjami w tym roku mówiłam że nigdy w życiu nie udeże Liji ale na wakacjach na Florydzie była nie znośna ciągle płakała to mało powiedziane wyła szliśmy na plażę a ona nagle w ryk i zaczęła ryczeć nie wiadomo dlaczego próbowałam jej wytłumaczyć ale to nie pomagało a ja byłam bardzo zdenerwowana i chciałam spędzić w spokoju przynajmniej jedne wakacje nie wytrzymałam i dałam jej pierwszego klapsa strasznie się rozpłakała ma 1,5 roku i tak wyszło że zdjęłam jej pampersa żeby mogła usiąść na wode płakała bo był to jej pierwszy raz wieczorem w hotelu było tak samo podczas kompieli i dałam jej jedzcze ras pupsko od tamtych wakacji mówie tylko do niej "zaras ci dam klapsika dupke" i od razu jest spokuj ale nie zawsze wię daje jej na pampersiaka mocnego klapsa ale tylko ją lekko zaszczypie bo ma pampersa.

Gość zygzygzyg
Ty jakas p******* jestes ?

Gość gość
niecałe 3 lata, syn, wynoszę do pokoju jak wpadnie w histerię że nie wolno, czasem dam po łapach jak mówię nie wolno a on patrzy w oczy i dalej to samo, a młodszy 15 mc no cóż... mówię nie wolno raz i drugi, za trzecim zabieram, ściagam w zalezności od potrzeb i tyle... nie wyobrażam sobie stawiania go do kąta czy karnego jeżyka... za mały jest...

Gość gość
1,5 roczne dziecko zabralas na wakacje i sie dziwisz ze mu cos nie pasowalo? Zmiana miejsca, nowe wrazenia, miala prawo czuc sie zagubiona i plakac. A Ty zamiast probowac dziecko oswoic z sytuacja dalas jej w d**e... Noc o jest najglupsza rada jaka tu czytalam...

Gość gość
ewelll dobrze zrobiłaś to już duża panna i robiła ci zwyczajnie na złość, sama widzisz ile korzyści, zapamiętała ból dupska i teraz wystarczy ją postraszyć i już w szachu. Te co twierdzą, że klaps nic nie dają niech dalej tak pieprzą, a normalni wiedzą swoje.