Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpleday

Kultura osobista na forum śluby i wesela

Polecane posty

Purpleday, to co piszesz to miód na moje serce.

purpleday biedactwo całą noc cię to gryzło???? ale dobrze że wyżalasz się tutaj, my Cię wysłuchamy, poklepiemy po główce, i powiemy że masz rację. Już Ci lżej na serduszku?? to ciesze się bardzo:) miłego dnia dziewczynki!!

Gość much anie siadalo
A powiem wam , że są jeszcze takie miejsca w sieci gdzie panuje kultura osobista. nietsty nie mogę wam zdradzić, bo gdybyscie tam poszły to znów byłaby przysłowiowa \"wiocha\" (oczywiscie chodzi mi o niektore jednostki bywające na forum kafeterii)

Gość purpleday
Nie gryzło mnie, nie mogłam wczoraj pisać, więc odpisuję dzisiaj. Nie oczekuję też od nikogo by mnie poklepał po główce i powiedział, że mam rację. Choć przyznaję, miałam nadzieję, ze ktoś również dostrzega ten problem i nie jest dinozaurem lub ufoludkiem. I cieszę się, ze wypowiedziały się tutaj osoby, które myślą podobnie. A czy lżej na sercu? Świata nie zmienię- tego jestem pewna, ale kto wie, może następnym razem ktoś, przed napisaniem czegoś obraźliwego, zastanowi się dwa razy. I niech to będzie jedna osoba na tysiąc- uznam to za sukces. :D

jak tak to czytam to zastanawiam sie co ta dyskusja wam daje? o matko nagle znalazly sie kobitki z klasa i z wysoka kultura osobista. buuuu :P

no fakt bo takie dyskusje są niepotrzebne, ide zaparzyc herbatke i pomyśle nad tym co napisałyście:) ja złośliwa nie jestem agbr, wydaje mi się raczej że to ty jestes strasznie zgorzkniała, może masz problemy, nie wiem, nie moja sprawa. co do pani purpleday --> wydajesz się naprawde inteligentną babeczką. pozdrawiam

madzia - nie nie mam problemów, od dłuzszego czasu świetnie mi się żyje. mam za to duże wyczucie sprawiedliwości i jak ktoś stracił pracę, a druga osobę bez pracy krytykuje, to nie jest to sprawiedliwe. Jesteście strasznie dziecinne i niedojrzałe po prostu, za pare lat przyznacie mi rację. Nie możesz mnie ugryżć, więc wymyślasz niestworzone rzeczy, a wystarczyłoby zaparzyć herbatke usiąść spokojnie i pomyśleć.

już wypiłam:P ja nie chcę Cię rozgryźc, nie potrzebuję tego do szczęscia. tak samo jak i Ty zapewne:)

kiedyś przeczytałam fajny cytat "Gdy kobieta przestaje przypominać dziecko, przestaje być kobietą." i wszystko na ten temat. papa

Gość purpleday
Bardzo dziękuję za komplement :) I życzę wszystkim miłego popołudnia :)

Gość nie nadepnęła
nie nadepnęła na odcisk, tylko jest chamska i niewychowana

Gość purpleday
Nie chciałam obrazić Laury, uczepiłam się trochę jej wypowiedzi, która wskazywała na to, że brak kulltury to domena "pomarańczowych". Nie jestem rasistką ani w sensie kulturowym w świecie rzeczywistym ani tutaj na kafeterii , szanuję wszystkich czy to pomarańczowy, czy czarny, wyznawca judaizmu, buddyzmu czy katolik itd. :D

Gość nieudane zaręczyny
to ja się wyżalę; zostałam nazwana głupią, wsiórą, kretynką, pustą lalką, mój facet - ciotą tylko dlatego, że wizja moich zaręczyn różniła się od wizji zaręczyn mojej rozmówczyni i ona nie była w stanie mnie do swojej wizji przekonać.