Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

To może ustalcie tutaj co i jak. Niech allegrowa odeśle ciuchy,a potem dostanie kasę :P

Gość nikolina
allegrowa musisz być nieźle zdesperowana, bo nikt normalny nie roztrząsałby takich kłamstw na forum internetowym. nie możesz sobie poradzić z porażka, że bierzemy dinka w obrone!!!!!!!!!! takiej kłamczuch jeszcze na forum nie było!!!!!!!!!!!!!!

:D dinek68 a ja jeszcze nie spotkałam osoby, która by sprzedawała ciuszki po swoich dzieciach niewyprane :D :D :D

Podałaś nick z allegro. Napiłaś Zdzisław M.z dąbrowy górniczej dla chcącego nic trudnego by znalazł pełne dane :P

Nie podałam całych danych, wiem co robię :D Pewnie, że dla chcącego nic trudnego, wystarczy, że kupisz "ciuszki" u dinek68 i dane już będziesz miała :D

Gość koniec końców....
anka brawo brawo:) widze ze na dietach siedzisz, ja tez czasami:) i mamy podobne marzenia:) chyba kiedys z Tobą gadałam ale nie jestem pewna:) z jakiego woj. jestes?

przeciez to normalne ze kupujac w PL jest bardzo tanio dla kogos kto mieszka za granica ..wiele osob tak kupuje i ja tez kupilam raz buty ktore odebrala moja siostra :) moze i na fotkach nie widac u alegrowej ale spojrzcie na fotki tego lysola czy jak mu tam co tez wystawil negtywa , ja sama na 3-4 fotkach zauwazylam plamy na chyba bluzie i spodenkach .. wiec cos musi byc nie tak yhy???

Gość alo alooooooooo
dajcie no foptki tych ubran ja tez chce widziec a nie dala 1 foto swetra z dziura i tyle

Gość allegrowa kręcisz
Jak dobrze ,że ja niczym nie handluję na allegro ! nie chciałabym mieć do czynienia z taką kupującą jak allegra . Ciekawa jestem jakie Ty sprzedajesz rzeczy ?

Gość onaaaaaaaaaonaaa
allegrowa co Ty sie spodziewalas po uzywanych ubraniach????? przeciez to jest oczywiste ze uzywane nigdy nie beda jak nowe za to sume bys kupila fajne nowe ciuszki dziwie sie ze kupilas uzywane

koniec końców.... ----Oj wieki mnie na kafe nie było :D Dziś po pół roku przerwy jestem po raz 2. Mi się udało schudnąć.Rok czasu mi to zajęło.Ale kurde coś stopki nie mogę zmienić :) Ja jestem baba z gór :D

Gość no widac plamy
i slady uzywania, widac... ale chyba ktos, kto to widzial i mimo wszystko zdecydowal sie na zakup, nie powinien teraz klapac geba, ze kupil zniszczone ciuchy? przeciez ich stan jest widoczny na zdjeciach z aukcji:Owidzialy galy co braly:O

Gość allegrowa kręcisz
"pestka-4 a& chcialabys miec doczynienie ze szmatami???" Domyślam się ,że to pytanie jest do mnie - Nie Kupuję używanych rzeczy !

onaaaaaaaaaonaaa mam nauczkę na przyszłość. Kupiłam dla młodszego całą paczkę ciuszków i byłam bardzo zadowolona, bo paczka zgadzała się z opisem aukcji, więc myślałam, że tym razem też tak będzie, ale się pomyliłam niestety. Ja nie oczekiwałam ciuszków idealnych, ale dla mnie ocena bardzo dobry czy dobry to nie dziurawe!

Gość tochybakpiny
allegrowa to chyba jakas chora osoba podala wszystkie dane bez nazwiska i za to powinna beknąc bo jak ktos chce znalezc znajdzie tę odobe poza tym kto kupuje uzywane ciuchy i ma pretensje nt tego w jakim są stanie trzeba sie stuknąc a poza tym to jakaś msciwa frustratka , nigdy nie bylabym tak msciwa by robic taki podły numer

przed swietami kupilam mp4 na prezent dla mojej siostrzenicy. sprzet gral 20 minut i sie zepsul napisalam do sprzedawcy ze mp4 nie chodzi i poprosilam o popoc (rzekomo mam gwarancje). kazal wyslac na adres - ni skrzynki pocztowej w sosnowcu - serwisanta. wyslalam - dostalam zwrot. probowalam sie skontakotwac ze sprzedawca i serwisanem - zero odzewu. mozna sie przejechac.... dinek68 jak dla mnie kreci. po 1 w odpowiedzi tylko wyzwal dziewczyne a po 2 widac ze te jego zdjecia za \"ładne\" - inaczej wygladaja kolory na jego foto i na foto autorki topiku.

Gość dinek68
Smutna żono mam tak samo nie trzeba miec dzialalności ;-)))) po drugie : sprzedałam kilka zestawów i to miałoby mi się opłacać sprowadzać z Angli? ciekawe Ubranka nie były brudne i poplamione ale leżały na strychu a tam nawet po tygodniu nabierają dziwwnego zapachu. Uczciwie pisałam w jakim są stanie więc jak to się ma do oszustwa? Co nówki sprzedawałam? A po trzecie allegro samo reklamuje, że mozna sprzedawać niechciane prezenty. Je też trzeba trzymac pół roku? Ja nie widzę żadnego problemu aby spotkać się w Sądzie Cywilnym Drogę polubowną ta Pani juz zamknęła robiąc zemnie oszusta A tak na marginesie można monitorować mije konto na allegro. Przekonacie się czy handluję hurtowo POZDRAWIAM WSZYSTKICH.jestem pierwszy raz na takim forum i chyba mi sie spodobało

Gość onaaaaaaaaaonaaa
allegrowa ja za taka ilosc ciuszkow w zyciu bym tyle kasy nie dala zreszta one wcale nie sa idealne widac ze ktyos pewnie z ciuchlandu ubraniami handluje wiec czemu sie dziwisz ze ubrania nie byly czyste? wiekszosc osob na allegro tak robi ja znam taki ciuchland ze w zyciu bys nie powiedziala ze tam sa uzywane ubrania

Gość onaaaaaaaaaonaaa
allegrowa na aukcji nie bylo mowy o tym ze ubrania lezaly na strychu bo*e jaki smrod musial z nich byc

Gość smutna żono mam tak samo
i teraz widac dinek ze to ty krecisz jak cholera, bo widac na twoich zdjeciach plamyyyyyyyyyy. Sa tam plamy jak cholera wyblakle kolry i w ogole kicha wiec mi tu nie pisz xe plam nie bylo. ja wspolczuje allegrowej mimo ze mnie nigdy takie chamstwo nie spotkalo. I wez przeczytaj regulamin allegro bo tak sie sklada ze ja czytalam i wyraznie jest napisane co mozesz sprzedawac i po jakim czasie.

Gość dinek68
onaaaaaaaaaonaaa NO RACZEJ NIEZBYT DUŻY SKORO ALLEGROWA GO NIE POCZUŁA!!!

"Ubranka nie były brudne i poplamione ale leżały na strychu" - więc miałam rację, że "ciuszkami" myszy się żywiły :D :D :D Napisz mi jeszcze ile lat na tym strychu leżały?

Gość onaaaaaaaaaonaaa
dinek68 pisala allegrowa ze ubrania byly brudne ale smierdzace chyba tez skoro trzymales je na strychu wsopolczuje wam obojgu jestescie siebie warci

Gość smutna żono mam tak samo
aha tak mogo ci sie oplacac sprowadzac z angli bo nie zrobilas tego specjalnie po te kilka zestawow ale handlujesz lalakami stamtąd i przy okazji nabylas gdzies za frajer tych szmat po czym je wciskasz jako super rzeczy co nie jest prawdą. Wiesz tak mnie zirytowalas ze az jutro zapytam sasiadki co mozna zrobic z takim sprzedającym jak ty. Sasiadka pracuje w us i bedzie wiedziala gdzie sie udac po czym napisze do alegrowej co zalatwilam bo irytują mnie takie chamowy na allegro ludziom gowna wciskac i pisac ze slodko pachnie.

Gość onaaaaaaaaaonaaa
dinek68 Ty nie powinienes tych ubran sprzedawac allegrowa a Ty sie zastanow co kupujesz i pamietaj polacy sa za biedni zeby kupowac 2 razy

Gość dajcie ciuchy do rzecznika
praw konsumenckich on potrafi sprawdzic, czy dziury zistaly zrobione nozyczkami czy wygryzione przez myszy mysle, ze nikt tu nie klamie (choc jestem po stronie kupujacej) po prostu panie maja rozne standardy czystosci dlatego ja nigdy nie kupilabym uzywanych rzeczy dzieci, ktore biora wszytsko do buzi mialby noisic ubrania, ktore lezaly na strychu?

Gość dinek68
smutna żono mam tak samo Właśnie cała rzecz polega na tym, że jeżeli coś widać i twierdziśz,że wyraźnie to nie jest oszustwo A tak na marginesie to skoro allegrowa podejrzewała mnie o podszywanie się pod inne niki to robi własnie w ten sposób. Każdy ocenia innych po sobie , Czyz nie allegrowo2?