Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Mnie by zastanowilo, dla czego niby wszedzie takie same tło, ale inny kolor... Szaliczek spider mana, hehe ;>

a nie myślałaś skontaktować się z tym drugim allegrowiczem który został też oszukany. może razem wymyślicie coś przeciwko tego oszustowi. możesz przez allegro wysłać maila do tego gościa. i razem postraszycie tego oszusta.

Najlepsze bezie to jak ktoś napisze do tego Pana/Pani i powie że jego dane wiszą na publicznym forum....

Gość pokaż te zdjęcia
bo ciuszki ogólnie nie są złe z tego co widać , no chyba że faktycznie zniszczyłaś sama w czasie ferii a teraz masz pretensje do sprzedawcy ?

Lepiej niech autorka tematu umieści tu fotki a potem pisać czy oszust czy też nie :) Co z tego że ma dopiero 20 komentarzy? Z czego 2 negatywy.Innym się podobają,a na fotkach z allegro ciuchy super.Wieć tak jak piszę lepiej niech zobaczymy autentyczne ciuchy.

Eee, na fotach widac, ze większosc jest pozawijana pod ta lalke :O zeby lepiej wygladalo, ale nie wiadomo jaka jest ta lalka :p

Gość allegrowa kręcisz

ale zadyma:):):):) dzis ten allegrowicz jest najpopularniejszym sprzedawcą chyba:) choc lalki ma koszmarne;)

Gość allegrowa kręcisz
Widocznie jest tak jak w komentarzu zwrotnym . Niczego nie udowodniłaś , używałaś ubranka i chciałabyś je teraz zwrócic ? Dziwne !

Gość lalki koszmarki
boze jakie lalki:Ow ogole nieproporcjonalne, wielkie dlonie, male glowy, pomarszczone twarze...:Ostraszne:O

Gość allealle
różnie bywa z tymi komentarzami na allegro mojej koleżance ktoś wystawił komentarz, że ciuchy śmierdzą papierosami, a dziewczyna, ani też nikt w jej domu, niegdy nie opaliła i nie pali, jest niesamowitą estetką aż do przesady, ponad 300 komentarzy z zachwytami nad stanem ciuszków, a taka jedna potrafiła załamać ją, dosłownie załamać, tylko dlaczego to zrobiła?? bo prawdą to nie było na pewno Koleżanka od tamtego komentarza przestała sprzedawać i nawet nie wystawiła odwetowego, za delikatna istota Bywa i tak

madonna ta lalka to pikuś :D Na tvn style jak się nie mylę jest w tygodniu dokument o tych lalkach.A konkretnie o kobietach po 50-tce którym się w głowach poprzewracało i kupują te lalki u producentki.Zajmują się nimi jak matki! Była taka jedna ,,wariatka" która parowała z tą lalką i wózkiem po mieście.Tygodniowo mnustwo dolców zostawia w sklepach z odzieżą niemowlęcą.Psycha ześwirowała że hej :P

Gość ale jajkaa
allealle Zgadzam się , tak bywa niestety .

a ja nie obczajam tego programu:) znasz moze tytuł??? bo az mnie zaciekawilo:) ale babkom moze na dekiel walić:)

Gość nivejka24
jesli mozna tez prosilabym o fotki, jestem bardzo ciekawa jak te ciuszki wygladaja w rzeczywistosci awrat@o2.pl

Gość lalki koszmarki
jak sie dobrze wgapic, to widac, ze ciuszki lekko zmarnowane. na niektorych sa plamki, widac tez, ze znoszone... no ale czego sie spodziewac po odziezy uzywanej przez piecioletniego chlopca?;) tylko faktycznie to tlo sie rozni na roznych zdjeciach... widac, ze fotki sa podkolorowane.

Ktoś tu pisze, że ma aż 20 komentarzy i dlatego jest wiarygodny :| Zwróćcie uwagę, że komentarzy jako sprzedający ma tylko 12 z czego 2 negatywne. Jak ktos ma co 6 komentarz negatywny to znaczy ze jest ZLYM ALEGROWICZEM. A zeby sie upewnic trzeba przeczytac negatywy, i co widac w tym przypadku ? Brak merytorycznej odpowiedzi,chamstwo i ataki personalne (\" Osoba o małej inteligencji a dużej arogancji.\") A wiec wiele przemawia za tym, że autorka ma rację.

Patrze się w program i nic mi do głowy nie przychodzi.Kurwa może program ten się skończył?

Gość allegrowa kręcisz
kupiłas ciuszki 16.01 a dopiero dziś wystawiasz komentarz ? Kupując ubranka dla CHŁOPCZYKA 5-6 LATEK nie możesz spodziewać się cudów . Chłopcy w tym wieku są bardzo żywiołowi , ubranka więc nie będą idealne , te akurat nie wyglądają źle .

princpolo ja tez nic nie widze:) trudno:) ale wierze na słowo:) co do tego nieszczesnego allegrowicza. Odpowiedzi jego niczego nie wyjaśniają. Co to za odpowiedz ze ktoś jest mało inteligentny i nie zna ortografii?? to znaczy ze mu szmaty można sprzedac??? tyle ze ja nie dałabym za te ciuchy tyle kasy. Mnie sie nie podobają i widac slady noszenia na nich, szcególnie na bluzach. 169 zł za tyle i takich ubran to nierozsądna cena.

Gość paniKaczorek
na kołnierzu jest wieeeelka dziura!

Gość bialek
tylko pytanie, kiedy ta dziura powstała? zakup - komentarz, duża róznica czasu

Gość allegrowa kręcisz
nie wiem jak szybko zareagowałaś na taki stan rzeczy , jeśli zbyt późno to jesteś mało wiarygodna , dziś mogłaś sama to zrobić czyli zniszczyć. Jeśli kontaktowałaś się ze sprzedającym zaraz po otrzymaniu paczki , to rozumiem Twoje rozżalenie , ale mimo wszystko czas działa na Twoją szkodę .

Gość allegrowa krecisz co ty piszes
co ty kobieto wypisujesz ze ubranka nie wyglądają zle ? Ten granatowy sweter wygląda jakby moje szczeniaki go dorwaly swoje kielki. Poszarpany caly tyl co ty ślepa jestes? sama tez bym sie wkurzyla gdybym cos takiego kupila, ja nie kupuje firmowych szmatek, ale np w polowie stycznia wydalam 200 zl an ciuchy dla syna w sklepach gdzie totalna wyprz nawet o 70 % Zawsze dzieciom kupuje na wyprz i kupuje wieksze zazwyczaj rozmiary . A niemolakoi owszem kupie cos na allegro ale nie drogo. Nie zdecydowalabym sie kupic np jakiejs wyprawki za 500 zl tylko dlatego ze niby same firmowki :( a efekt widac jaki.

Gość allegrowa
16.01.2009 wygrałam aukcję (piątek wieczorem czyli w weekend pieniążków nie prześlę) 19.01.2009r przelałam pieniążki 21.01 otrzymałam email, że paczka została wysłana 27.01 paczuszka dotarła na adres PL (wspominałam, że mieszkam za granicą) i tego samego dnia zadzwoniła do mnie mama i poinformowała mnie w jakim stanie są ciuszki. Poprosiłam mamę, aby w moim imieniu zadzwoniła do dinek68 i zapytała o możliwość zwrócenia paczuszki, ale niestety dniek68 nie zgodziła się na takie rozwiązanie. Pisałam jeszcze kilka email do dinek 68... napisałam, że ciuszki są rozciągnięte... w odpowiedzi uzyskałam "Jeśli Pani nie wie jaki rozmiar nosi Pani dziecko to ja nie będę ponosić z tego powodów kosztów" - wybaczcie, ale Pani dinek68 nie wie nawet co to znaczy "rozciągnięte" :D Na następne emaile dinek68 nie odpowiedziała. Wczoraj otrzymałam paczuszkę za granicę (Pani dinek68 była poinformowana, że moja siostra jest na urlopie w Pl i dostarczy mi paczuszkę w późniejszym terminie), więc nie wiem o jakich feriach pisze dinek68 Ps. Wszystkie emalie z datami posiadam :D

madooonna Pewnie się cykl skończył.Ale kiedyś te odcinki były.Potem cisza.A w style często powtarzają więc na bank będzie.

Gość allegrowa kręcisz
wiem co pisze !!! Fota jednego zdjęcia nie świadczy o całej reszcie !!! napisałam ,że również allegrowa mogła go zniszczyć , przecież może tak być. Zauważ jak długo czekaliśmy na zdjęcia , osoby którym niby wysłała foty na maila jakoś nie otrzymały zdjęć .