Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Gość nikolina
nic nie miałam na myśli!!!!!!!!!!! wcale bym się nie zdziwiła jakby dinek podał cię do sądu o zniesławienie i naruszenie prawa o ochronie danych osobowych!!!!!!!!!! przynajmniej ja bym tak zrobiła!!!!!!!! sama się wplątałaś to sama sobie radź!!!!!!!!!!!!!

Gość o nie nie nie
mam !!!!!!!!!!!! ta baba ma kilka nowych kont na allegro. Widocznie ktos ją po dupie juz trzepal i to ostro. Patrzcie na zdjecia a raczej na poszewki na ktorych leżą lalki poszwy czy te tlo jak tam to nazwac jest takie same jak na aukcjach ze zdjeciami ciuchow itd

Gość madziulek1985.....
nikolina, ty tepa wiesniaro!!! Jakie podawanie danych??? Ona nie napisała: Jan Kowalski Ul. Kocia 5 43-555 Wieś Podała dane, które wolno podawać- oglądnij wiadomości sobie!! Wiesz, coś typu Jan K. z Poznania został posądzony o korupcję. Jesteś głupia, że aż piszczy, tępa strzało!!!!

Gość dsadas
a sama kiedys przegladałam aukcje ow Dinka , dobrze ze nie kupiłam, czesiowa aukcje sa podkrecone kolorystycznie nie widac ze sa spłowiałe i sprane, nasyceniem barw, nie poddawaj sie:)

nikolina rozśmieszasz mnie z tym prawem o ochronie danych osobowych :D madziulek1985 chyba już wyjaśniła, więc ja już nie będę się powtarzać. Nie proszę Cię o żadną pomoc, ja mam swoje dowody i to mi wystarczy :D

Gość o nie nie nie
negatywny komentarz na nowym koncie Mkrol5 Miał być "jedyny egz. w takim wykonaniu", lalka nieproporcjonalna i uszkodzona, po prostu potworek, odp. na reklamację "jest to taśmówka.Cena o tym świadczy." Nie polecam, jeśli szukasz uczciwego sprzedawcy. Z pełnym przekonaniem NEGATYW. [Odpowiedź z:pon 02 lut 2009 07:40:06 CET] Pani napisała,że lala jest uszkodzona. Zgodziłam się na reklamacje!! Ale Pani zażądała najpierw pieniędzy a potem miała odesłać lale.Widział ktoś taką reklamację. Na km pachnie oszustwem! Chciała mieć lale i pieniądze. Oszustka!!!! sprawdzcie :D

Gość o nie nie nie
4 komenty pozytywne od sprzedających a od kupującej negatyw dziwne co :P

Gość zenobia biazeno
co za żenujący topik, siedzicie tu od rana i sie kłócicie chuj wie o co:O

Gość zgłoscie to do usuniecia i po
sprawie

Sama kupuję czasem na allegro, dlatego zainteresowała mnie ta sprawa.Przeczytała wszystkie wypowiedzi. Na pierwszy rzut oka widac,że dinek i nikolina to ta sama osoba.Dowód: nikolina nadużywa znaków wykrzyknikowych(!!!!!!!!!!) - co podobno świadczy o zaburzeniach osobowości ;) na jednej ze stron, pod wypowiedziami nikoliny , dinek również uzył kilkunastu wykrzykników, jak dla mnie to wystarczy. Z tego co tu poczytałam to ta sprzedająca to okropny oszust, kłamca i krętacz. Zmienia ciągle wersję, oczernia autorkę, ubliża jej, a nie przedstawia sensownych argumentów. Droga autorko powodzenia!

cytuje ze strony o mnie dinek68 "JEŻELI JEST COŚ ROZDARTE LUB POPRUTE TO PROSZĘ O KONTAKT BO JESTEM CZŁOWIEKIEM I MOGĘ CZEGOŚ NIE ZAUWAŻYĆ. " "4. JEŻELI NIE BĘDZIECIE ZADOWOLENI Z ZAKUPU ZAMIAST WYSTAWIAĆ SOBIE PO NEGATYWIE PROSZĘ O KONTAKT E-MAILOWY LUB TELEFONICZNY NAPEWNO SIĘ DOGADAMY" "5.KAŻDY Z MOICH KLIENTÓW MOŻE LICZYĆ NA KULTURALNĄ I MIŁĄ OBSŁUGĘ Z MOJEJ STRONY I POMOC W KAŻDEJ SYTUACJI."

Gość dinek gdzie jesteś
dinek gdzie cię nagle wcieło, wyjdź ze śmietnika i tak nic nie znajdziesz

"zgłoscie to do usuniecia i po sprawie" - to jest dopiero początek sprawy :D i nic nie będzie usuwane, zresztą wszystko już skopiowane na moim dysku jest :D Melania dziękuję :)

Gość o nie nie nie
a tu komentarz z kona tej dziewczyny co niezadowolona z lalki Osoba strasznie agresywna w wypowiedziach!! Chciała odesłać lale bo jest ponoć uszkodzona. Ja wysłałam idealną ale przyjełam reklamację.Chciała najpierw pieniędzy.To nie reklamacja ale próba wyłudzenia!!Allegro nie chroni sprzedającego( [Odpowiedź z:pon 02 lut 2009 19:02:42 CET] A prawda jest taka, że za 630 PLN kupiłam bubel opisany jako wysokiej klasy reborn . Ja lalki nie chcę ale Pani chce mieć moje pieniądze Kto wyłudził ? http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=10211366

Gość o nie nie nie
allegrowa skontaktuj sie tez z ta kupująca na drugim koncie i zobaczysz co napisze .

Gość krakuskaaaaaa
allegrowa- absolutnie Cię popieram i życzę powodzenia KAŻDY normalny człowiek widzi, że dinek to oszust i cham jakich mało! wygrasz sprawę bez problemu. ma po kilka kont, ciuchy sa ewidentnie sprowadzane z zagranicy razem z tymi potworami-lalkami (mieszkam w UK i orientuję się, zaręczam że to ciuchy z second-handów, pewnie nawet nie prane i nie wietrzone, sprzed paru lat!) ponadto zwróć uwagę: wszystkie pozytywy są pisane po kilka razy przez tych samych użytkowników- moze znajomych dinka? to dziwne, nie sądzicie? w ten sposób nabija sobie pozytywy, których de facto ma raptem kilka, po odjęciu tych powtarzających się kilkakrotnie! takich cwaniaczków niestety jest wielu, ale jak widać, prawda jak oliwa:) powodzenia, też bym nie popuściła!

Gość emilcia79
ale dym sie zrobil allegrowa mam nadzieje ze bedziesz nas informowac jak sprawa dalej sie potoczy. trzymam kciuki :)

Gość krakuskaaaaaa
też bym nie kupowala ciuszków dla dziecka na allegro, a te od razu mi się nie podobały już na aukcji, ale juz nie w tym rzecz: autorka miała prawo kupic, zaplaciła, wiec żąda towaru adekwatnego do oferty- nie otrzymała tego co powinna, wiec żąda zadośćuczynienia.

Gość Anialisa
Allegrowa życzę wygranej z Dinkiem68, bo na kilometr widać, że kręci jak nie wiem co! A najśmieszniejsze są jej/jego zwrotne negatywne komentarze! Nie dotyczą w ogóle sprzedanego chłamu, a cech charakteru, czy zachowania kupującego (nie ważne, że nieprawdziwych). Tobie bezczelnie napisał/a, że błędy robisz ortograficzne, a sam/a w swoich aukcjach ma takie, że aż w oczy szczypie!!! Drogi/a Dinku68: - nie pisze się Sąd Grocki - tylko Grodzki (od grodu, gdybyś nie wiedziała), - w opisach swoich aukcji masz zwrot, że coś jest z Angli - z jednym "i" na końcu!!! Powinno być: z Anglii! - później w jednym z ostatnich postów w tym temacie napisałaś "blew" zamiast prawidłowo "blef". Chce uchodzić z purystę/kę językowego/ową, a sam/a nieduczona! Jak chcesz Dinku wytykać komuś ortografię, to najpierw sam/a się za nią zabierz! Według mnie te ciuchy są ze szmateksu albo Czerwonego Krzyża z Anglii, dlatego nie prane. Nie zostawiaj tak tej sprawy Allegrowa, co by Dinek nie zrobił/a, to ty masz wygraną sprawę w kieszeni. Jest niepoważnym sprzedawcą, krętaczem, mota się w tym co mówi. Krzywo zeznaje:):):)

Gość o nie nie nie
napisz do nij i zapytaj co z kasą ona wdupila ponad 600 zl to dopiero porazka

Gość krakuskaaaaaa
tak, ja mieszkam w UK i też tak sądzę: tutaj takie ciuchy sprzedają za grosze charity shops.

dziewczyny dziękuję raz jeszcze za wsparcie:) Troszkę to potrwa zapewne, muszę jeszcze z wieloma osobami się skontaktować i wiele rzeczy sprawdzić :) Pozdrawiam Was serdecznie, allegrowa :)

Gość zgłoscie to do usuniecia i po
w sumie fajny ten topik-taka wenezuela

Gość krakuskaaaaaa
pomyslcie: taki polarek kupił w anglii na ciuchach dla biednych za 2-3 funty max, czyli jakies 8-9 zł. sam zysk na wiekszą skalę

Gość o nie nie nie
juz jej ktos napisal ze ciuchy ma ze szmatlandow a anglii to udala ze nie prawda :classic_cool: