Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Na priorytety nie ma ,,recepty" Raz tylko dostałam po 14dniach.Ale tak zazwyczaj po 2.Bywało też z parę razy jak coś kupowałam rano to południu miałam( tak,tak prorytet a nie kurier :D)

Gość fotograf z wawy
Mam do czynienia z obróbką zdjęć. Jestem imformatykiem i pracuję w zakładzie fotograficznym. Przyjżałem się zdjęciom z aukcji tego allegrowicza i nie widzę tam żadnego retuszu, jedynie co to zmienia się oświetlenie pomieszczenia. Raz jest światło dzienne, a raz lampa oświetleniowa lub też lampka nocna. I proszę nie czepiać się mojej ortografii, bo do polonistów nie należę, a widzę, że zwraca się na tym poście dużą uwagę! I jest tu nie zła zabawa, ubaw po pachy!

Buaaahahahahaha :D No ludzie :D rotfl pod biurkem bo spadlam z krzesla :D Najzajebistsze było dinek jako papiez :D:D:D Buahaha :D Jeszcze :D Ale ale... aIIegrowa niech sie zaczerni :D

Gość fotograf z wawy
Pozdrawiam

Gość jaki kretynnnnn
słany dinek ty kretynie przeciez mozna sprawdzic na poczcie kiedy paczka zostala odebrana, przeciez przy odbiorze podpisujesz i date tez piszesz durniu! oh co za debile.

Gość a ku ku ku ku
Rewelacyjny post! Niesamowicie się uśmiałam! A te cycuszki to myśl przewodnia! Dobre!

Gość malaaaaaaaa
jak dla mnie dinek to Ty krecisz.....na jednych postach wypowiadasz sie w rodzaju zenskim a na innych w rodzaju meskim to po pierwsze... Po drugie jak bys byl(a) zetelnym sprzedawca na allegro to powinnas przyjac zwrot! Na allegro kupuje i sprzedaje od dobrych 5 lat ale nigdy nie spotkalam sie ze ktos nie przyja zwrotu...jak reklamowalam np pas ktory po 4 razach sie popsul sprzedawca na wlasny koszt wysylal drugi! (nie czytalam wszystkich postow bo mis ie nie chcialo)

Przeczytałam cały temat z uwagą i bardzo się cieszę, że został ujawniony nieuczciwy sprzedawca. Czytając wypowiedzi dinka, nóż sam otwiera się człowiekowi w kieszeni. Jak można być tak bezczelnym? I te dziecinne kłamstwa... Mam nadzieję, że sprawa zakończy się pomyślnie dla Allegrowej. Powodzenia. Ostatnio kupowałam czajnik na Allegro. Zapłaciłam 14 zł za przesyłkę priorytetową. Po miesiącu od przelania pieniędzy dostałam od Sprzedawcy maila, że towar nie został jeszcze wysłany :( i czy nadal go chcę dostać :O ? Chciałam, choć trochę się obawiałam po przeczytaniu komentarzy sprzedawcy na Allegro. Jakoś nigdy się nie naciełam na żadnej aukcji na Allegro i po pewnym czasie nawet nie zaglądałam do komentarzy sprzedających przy mało wartościowych transakcjach. Ten Allegrowicz miał np. komentarze od kupujących, że zamiast towaru nowego fabrycznie zapakowanego (jak podawał na aukcji) ludzie dostawlai zardzewiałe garnki w pudełku po odkurzaczu :O. Ja na szczęście dostałam towar zgodny z opisem, tyle że po miesiącu od przelania pieniędzy. I to się nazywał priorytet ;)

Gość całuśnica
Przeczytajcie wszystko od str. 18 to jest genialne! W 3 d**py dinków i pomarańczowych allegrek, to z dzwonieniem do IP, gdzie zgłasza sie komisarz zawada. Albo-"mam duzego ch*ja pozdrawiam bufetowa" od -jak tu ktoś nazwał "klonów" dinka. Superowa zabawa, popłakałam się ze śmiechu!

Gość przeczytaj malaaaaaaaa
dojdziesz do tego ze wieksza czesc wypowiedzi dinka to podszywy . Ja uwazam ze allegrowa kreci , nie spodobaly jej sie ubranka to zrobila dziury i jeszcze znieslawia publicznie dinka . Niech kupuje nowe ! do używanych zawsze moze sie przyczepic i kazdemu sprzedajacemu będzie psula opinie .

Gość malaaaaa
do przeczytaj malaaaa.......Ja to rozumiem tak laska kupuje urzywane ciuszki, napewno nie liczyla ze beda jak nowki bo jest napisane UZYWANE. Nie chce mi sie wiezyc zeby laska sama je pozniej zniszczyla bo stwierdzila ze kolor sweterka jest nie modny np..... Skoro kontaktowala sie ze sprzedawca ktory dal jej do zrosumienia ze ma w dupie jej reklamacje i zwrot to napewno alska nie niszczyla by ciuszkow bo jaki w tym sens??? i tak kasy nie dostanie spowrotem bo sprzedawca jest dupkiem ktory ma w nose swoich klientow!

Nie trzeba być komisarzem Zawadą, żeby widzieć, że dinek to nikola. Dinek unika rzeczowej dyskusji i nie odpowiada na pytania, jeśli nie są mu na rękę. Żałosny allegrowicz, który, miejmy nadzieję, zawiesi swoją oszukańczą działalność na Allegro.

Gość Nikolina
Po pierwsze nie jestem dinkiem, Po drugie mój nick jest od imienia mojej córki a nie od jakiegoś reborna, Po trzecie miałam do czynienia z taką babą jak allegrowa. Miałam bardziej szczegółowe zdjęcia niż dinek, też poproszono mnie o zwrot towaru. Zgodziłam sie" jako firma" na zwrot ciuszków rzekomo uszkdzonych, Pani ubzdurała sobie, że zwróci mi całą paczkę, na co ja się już nie zgodziłam i miałam do tego prawo. Zwrotowi podlegają tylko te rzeczy, które niby są uszkodzone, a nie podlega zwrotowi całość towaru. Pani w końcu zdecydowała , że odda mi 3 ciuszki, w jednym polarku ewidentnie była dziura! Przeglądając swoje zdjęcia zauważyłam, że tej dziury wcześniej nie było! Złapałam kobitkę na oszustwie! I twierdzę, że w tym przypadku było tak samo, ponieważ ciuchy allegrowej się nie spodobały! Dlatego bronie dinka, ja też byłam w takiej sytuacji!

Gość Kondziu
Te! Fotograf z Warszawy! To ty w końcu fotograf? informatyk? czy gość od obróbki zdjęć??? Tak najprościej: Informatyk jest od systemów, oprogramowań i technicznych spraw komputerowych, fotograf od robienia zdjęć, a obróbką zdjęć zajmuje się GRAFIK lub właśnie fotograf. Gdybyś na prawdę był fotografem, to w swoim wpisie używałbyś określeń i terminów technicznych, a nie tu pitolisz o świetle z lampki nocnej! (fotograf powiedziałby, że zostało użyte sztuczne oświetlenie). A ty wszystko wyjaśniłeś jak Rysio ze sklepu metalowego... A uwagę na ortografię, to się zwraca Dinkowi, który innym wypomina i poucza, a sam jest niedorobiony i niedouczony! Ty fotograf to sam jesteś Dinek, prawda?:)

Gość andora
Dinek robiąc zdjęcia ubranek oświetlał pomieszczenie własną aureolą!!! To nie żadna lampka nocna, ani inny kinkiet!:)

Gość aIIIegrowa
posprawdzałam wasze IP i mimo, że nie chcem ale muszem, to muszem stwierdzić, że nasze polskie więzienia, domy publiczne, przytułki i szpitale psychiatryczne są nieźle skomputeryzowane.

Gość łeeee myślałam że coś ruszyło
a tu same jajca:D

Gość dinek68
I jajca już pozostaną. Takie duuuuużeeeee!

Gość allegrowa.
a te cycki to na polecenie dinka. Miały odwrócić uwage od oskarżonego!!!!!!i użył do tego zmutowanego reborna!!! za to też idziesz siedzieć zboczeńcu!!!!

Gość uuuuuuuuuuuu
NO I ZDECHŁO!

Gość oj szkoda
💤

Gość czemu sa jego aukcje a nie
fotek?

Gość chyba się pogodziły
:) :) 🖐️