Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Gość aIIegrowa
uważam, że Sąd sprawdzi was wszystkich włącznie z liniami papilarnymi i śladami genetycznymi jak również całe Allegro, a jutro powiadomię o sprawie CIA. To sprawa poważna, więc tak tej dziury nie zostawię, tym bardziej, że od wczoraj znacznie się powiększyła!

Gość dinek68
Chciałam się zaczernić ale mój mąż wyraził sprzeciw. nie lubi czarnych. chyba odpuszczę

Gość aIIegrowa
bo teraz chwilowo ukrywam się pod pomarańczą, żeby nikt mnie nie zidentyfikował. Oglądałaś może film z Bondem? Ja na nim się zamierzam wzorować, żeby rozwiązać sprawę!

Gość do allegrowa
wiecie co nie kumam jednej rzeczy dinek to facet a ma wypowiedzi baby

Gość dinek68
teraz taka moda. trzeba kochać wszystkich ;-)

Gość oj no chyba nie usuniesz
no i teraz komedia sie zrobila. Do cokolwiek - oszukanych przez dinka jest znacznie wiecej osob jesli kazdy zglosi sprawe na policje do allegro i do rzecznika praw to cos moze sie z tego da zrobic. Jak nikt nic nie bedzie robil to tacy oszusci nadal bedą czuli sie bezkarnie.

Gość aIIegrowa
pewnie to transwescyta albo jeszcze lepiej - gej, mógł też zmienić płeć.

jestem oburzona postawą dinka powinni dac ci bana na allegro jesli towar jest niezgodny z opisem na aukcji i kupujący chce go zwrocic to masz moralny obowiązem oddac pieniądze. nie ma w tobie za grosz uczciwosci, a twoje argumenty sa po prostu zenujace - to ze ktos mieszka w Anglii nie znaczy ze moze kupowac na allegro w Polsce odpowiedz na negatywny komentarz allegrowej jest chamska i niewiarygodna - jak wszystko co pisze allegrowa trzymaj sie!! nie odpusc dinkowi!! to co pisza niektorzy tu - ze allegrowa moglaby umyslnie zniszczyc ubranka zeby zrobic awanture jest smieszne po prostu, skad wy w ogole macie takie chore pomysly??

odpowiedz na negatywny komentarz allegrowej jest chamska i niewiarygodna - jak wszystko co pisze Dinek tak mialo byc

Gość cokolwie
Ile osób dinek oszukał, bo ja widzę tylko 2 negatywy?

Gość mamy chore pomysły
bo wiemy, że są chorzy ludzie, którzy mogą specjalnie zrobić dziurę i twierdzić uparcie, ze to nie on. Wystarczy mieć chociażby schizofrenię. Niech allegrowa przedstawi badania lekarskie że jest zdrowa na umyśle oraz, że nie ma np. sklerozy.

nosz kuźwa, odwalcie się już od tego biustu:O i jak nie skasowali tak nie kasują:/😭

mialam nie brac udzialu w tym temacie ale zapytam tylko skad wy wiecie ze "dinek" to dinek z allegro a nie ktokolwiek inny kto sobnie wpisal taki pomaranczowy nick i przeczytawszy wczesniejsze posty allegrowej teraz z nią twardo polemizuje?

Gość mamy chore pomysły
oraz zaświadczenie, że dinek68 to nie jest np. jej były mąż, chłopak czy kochanek. Skoro się tak wgłębiamy we wszystko, to i to trzeba zbadać.

Gość aIIegrowa
wiem, że to dinek69, bo właśnie rozłożyłam karty tarota i mi to powiedziały. Poza tym MaMani to jest zła kobieta co karmi niemowlę parówkami, bo oszczędza na swoim mleku.

Gość dinek68
ja wiem to jest mój były mąż. przypominam sobie ,że mi groził tej dziury ci nie daruję!!

Gość ja w grudniu zamówiłam
towar i do tej pory go nie dosłam :-O nie dotyczyłoto ciuchów. Facet uparcie twierdzi, że wysłał paczke priorytetem, z który zapłaciłam 12zl (choć niemal wszędzie zalist polecony priorytetowy biorą 5-6zl:-O )

Gość dinek68
choćcie zgłosimy to do CBA

Gość oj no chyba nie usuniesz
jeszcze konto Mkrol5 tez nalezy do tej samej osoby sa a raczej byly te same aukcje te same opisy te same foty a dokladniej tla tych fot czyli stare brudne poszwy na ktorych leżą te lalki itd.

bo dinek nie sprzedaje juz ciuchow tylko te straszne lalki za ciuchy mial 2 negatywy, gdy chcial sie pozbyc szajsu ban na allegro dla dinka!!! a piszące tu przyjaciolki dinka, (czy tez sam dinek pod roznymi nickami) - jesli myslicie ze ktos mialby uwierzyc ze allegrowa pociela ciuchy to jestescie ... jak dinek mądre.. seriale wam sie z zyciem pomieszlay

Gość dinek68
CBŚ sorrka

mam wrażenie, że ten mój WIBRATOR NA BATERIĘ idzie do mnie na piechotę

Gość podszyw the best

na dodatek mieszkam w górach :-( szlag by to trafił. A miało być tak pięknie...

Gość dinek68
allegrowa wcięło cię? czy justar to ty? ile masz kont pocztowych?

Gość dinek68
a ja bym chętnie pogadała z tym panem co pozdrawiał bufetową ;-)

Gość mamy chore pomysły
mam jeszcze jedne pomysł trzeba byłoby sprawdzić czy dinek68 i allegra to nie ta sama osoba. Mogłaby działaś z dwóch różnych kont: - na jednym wystawić ubrania - na drugim od siebie kupić ubrania. Ja myslę, że ciężko będzie jej się w sądzie stawić...

Gość dinek68
no ja myślę,że jak się połapała,że kupiła od siebie to je podziurawiła. Ot i cała zagadka

Gość dinek68
a świstak siedzi i zawija w te sreberka