Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliciaaaaaaa

studniówka 2009

Polecane posty

Gość aliciaaaaaaa

hej ! za 2 tygodnie mam studniówkę. Sukienka, buty są. Mam mały problem z fryzurą i makijażem. Co do moich włosów, to nie mam co wymyślać, bo jestem obcięta na tzw. Rihannę (tył krótki, przód dłuższy) więc raczej pójdę w rozpuszczonych,wyprostowanych (jeśli ktoś ma propozycję to pisać) :) największy mój problem to makijaż. Mam zielone oczy i wszyscy mówią mi, że ładnie wyglądam z podkreślonymi na czarno oczami. Więc myślałam, żeby zrobić sobie ciemny make-up. Problem tkwi w tym, że nie mam nic czarnego, nawet kamienie w sukience mam jasno niebieski i tipsy pod ich kolor, ale zastanawiałam się nad kupnem czarnej torebki, bądź dodatków. Bo torebkę chciałam fioletową, do butów:D tak tak... mam granatową sukienkę z niebieskimi i fioletowymi kamieniami i fioletowe ciemne buty. Tak więc zastanawiałam się nad makijażem.Może jakieś propozycje???

Gość podaj dalej
może zrób śliwkowy makijaż? ale jeśli ładnie wyglądasz z podkreślonymi na czarno to tak się umaluj;) I nie wymyślaj z makijażem pod kolor dodatków sukienki bo przecież czarny pasuje do wszystkiego!!! Co do fryzurki to ladnie ja wymodeluj zeby z tylu wlosów bylo tak dużo (wiem ze dziewczyny tak fajnie modeluja wlasnie :P) i ewentualnie spryskaj jakims nablyszczaczem do wlosow;) zeby sie swieciły ładnie