Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicze

Zła magia...

Polecane posty

Gość jestescie głupcam
nie ma negatywnych Energi jest tylko zło

Gość nie mieszajcie w to Boga
jakby nie mialo to znaczenia to bym o tym nie pisala.zrob tak jak radze a zobaczysz ze szybko wszystko sie zmieni

Konkretnie chodzi mi o to czy przez ta moja zła energie moze stac sie cos mojemu chlopakowi? nie chce juz drugi raz tego przezyc. czytuje poczatek:Witam> Mam problem mysle ze mam w sobie zla energie. W jednym roku straciłam trzy mi bliskie osoby w tym narzeczonego ktory popelnil samobojstwo z niewiadomej przyczyny. Ktos mi powiedzial ze mam w sobie zla energie i zaczełam sie bac. Teraz ulozylam sobie zycie na nowo,zamieszkalam z chlopakiem i w mieszkaniu wiedna mi kwiaty,jestem zla bez powodu i bardzo boje sie ze spotka mnie znow cos tak zlego. błagam pomóżcie mi. Bo to nie daje mi spokoju.Jak tego uniknąć??? pozbyc sie tego. dziekuje z góry.

Gość monroemonroe
Nie ma zła i dobra - to tylko nasze interpretacje, które są zależne od wielu czynników. Bez większych folozofii - ile zdarzeń, zachowań etc uznajemy za dobre lub złe zależnie od okoliczności? Gdyby istniało dobro i zło byłyby to pojęcia klarowne, niezależne. Dobro byłoby dobre samo w sobie, analogicznie ze złem.

Gość monroemonroe
Sylwia*, napisz dokładniej co się dzieje.

Gość monroemonroe
Sylwia*, ale na co odpowiedź? To nie są sprawy hop siup - dam ci receptę.

monroemonroe Tak jak juz pisalam dziwne jest to dla mnie ze ktos bedac ze mna popełnił samobojstwo. i teraz obawiam sie o zycie mojego chlopaka(ułozylam sobie zycie na nowo. A tak ogolnie nbic oprocz tego ze w pokoju wiedna mi kwiaty. Mam pieska i on zachowuje sie w moim towarzystwie dobrze.

Gość monroemonroe
Ludzie popełniają samobójstwa i nie trzeba od razu zwalać tego na "złą energię". Kwiaty też mogą więdnąć z różnych powodów. Spokojne zachowanie psa to dobra karta. Zwierzęta i dzieci są wrażliwsze na takie rzeczy :)

Gość monroemonroe
Jak chcesz pogadać to wyślę ci numer gg na maila bo tu mnie kurza tez od długich postów :o

Gość amalletta
jestescie głupcam my jesteśmy głupcami , a ty kim jesteś?

Gość jestescie głupcam
amalletta nikim czym powinnaś się przejmować

Gość jestescie głupcam
tak naprawdę to jestem droga i prawda i głosem wołającym na tym topiku i tylko ja mam racje

Gość jestescie głupcam
racje to ma Jezus on jest drogą i prawda i nikt więcej

Gość gość
Pani Grażyna potrafi oczyszczać ze złej energii i ludzi, i budynki. Wiem, bo mi pomogła kilka razy. 793-982-281