Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rejnikaaaa

6 tydzien ciąży..

Polecane posty

Gość Rejnikaaaa
hmm poczekamy zobaczymy ,ale badzmy dobrej mysli

Gość Rejnikaaaa
Nusienka84- pechrzyk widzial ,tylko zarodka jeszcze nie

Gość Rejnikaaaa
Nusienka84- pechrzyk widzial ,tylko zarodka jeszcze nie

Gość karis84
skoro jest pecherzyk to spokojnie u mnie w tym czasie nie bylo widac zupelnie nic, zobaczysz ze za 1- 2 tyg juz sie pojawi:)

Gość Rejnikaaaa
martwi mnie co innego ;/ dzisiajw zielam druga tabletke luteiny a teraz spojrzlam na podpaskie i widze lekko brazowe plamki ;/

Gość karis84
moje "plamienia" tez wlasnie tak wygladaly, to nie bylo nic groznego, lekarz powiedzial ze skoro to nie jest czysta krew to znaczy ze organizm sie oczszcza i to nic groznego, no chyba ze bylo by tego naprawde duzo

Gość Rejnikaaaa
karis84- dzieki uspokoiłas mnie troszke ,wiem troszke panikuje ale to moja pierwsz ciaza i chcialabym zeby wszy7stko przebiegalo jak nalezy

Gość karis84
zupelnie cie rozumiem bo sama do tej pory sie denerwuje mimo ze wszystko jest ok, ale to chyba tak juz jest:)

Gość Rejnikaaaa
Byle do 4 miesiaca ,wtedy mysle ze zagrozenie minie

Gość Rejnikaaaa
Wie ktoś może czy ból piersi bedzie sie utrzymywał do konca ciąży?

Witajcie :)Czy jest ktoś "świeży"na tej stronie?ostatnie wpisy widzę z 2009r?Jestem w 6tym tygodniu ciąży,fajnie by było poznać Panią również w tym okresie lub podobnym :)

Dziewczyny jesteście już po wizycie u ginekologa? ja swoją mam dopiero 18 marca

Super,że ktoś się odezwał :) Moja ostatnia miesiączka to 27styczeń,z wyliczeń mi wychodzi,że 6ty tydzień.Lekarza mam 12tego marca.O dziecko staralismy sie ponad 3 lata.Już mam 2ke w domu-bliżniaki-chłopcy.Dali w kość,ale sa już samodzielni,mają 12 lat :) Napiszcie coś o sobie,pozdrawiam :)

Ja u lekarza byłam wczoraj z wynikiem betaHCG, zalecił zrobienie morfologi, moczu, Wassermana i odczynu Combsa (mamy z mężem konflikt serologiczny) i stawić się z wynikami 27 marca. Nam udało się od razu w pierwszym cyklu ;)

Witajcie dziewczyny,jak sie czujecie?Mnie troche mdli :( Czuje się jakas pełna.Pozdrawiam

Witajcie,dziś byłam u lekarza,potwierdził ciąże 7my tydzień,wszystko w porządku,cieszę się strasznie.Skierował mnie na badania,za miesiąc z wynikami kolejna wizyta :) A jak u Was?Pozdrawiam

Gość Gusiak88
Z przyjemnością do Was dołączam:) Według mojej pani doktor dziś jes 5 tc i 6 dzień. Jestem już po pierwszym usg i z niecierpliwością czekam na kolejne:) Pozdrawiam :**

Witajcie,cos Was tu nie ma?Jak się dziewczyny czujecie?Ja mam okropne mdłości,fuj.Nie wymiotuje,choć szczerze mówiąc wolałabym i byłby spokój,a tak,to mdłości dopadaja mnie rano i wieczorem.No i ociężałość,wzdęcia,zaparcia,szok!!Jestem wzdęta jak balon,okropne uczucie.A jak to jest u Was?Pozdrawiam :)

Ja rownież do was z przyjemnością dołączam .jestem juz po pierwszej wizycie i za tydz ide na kolejna.mam porobione juz badania krwi moczu itp i z nimi mam przyjsc.jak bylam to bylo widac tylko pecherzyk.Mam nadzieje ze jak pojde za tydz bedzie juz cos wiecej widac.Juz nie moge sie doczekac;-)jestem w szóstym teraz tyg.Czuje sie tylko na rano zle tzn jak wstaje to najchetniej bym sie jeszcze polozyła,spiaca jestem jak byk;-)i czy wam sie tez tak odbija?jestem wzdeta jak balon i piersi to dotknąc nie moge hihi..ale musimy to zniesc;-))0pozdrawiam

Gość kropelciaa86
Witam Was, wszystkie panie. Ostatnia @ mialam 24 lutego, od tamtej pory nawet plamienia. Z obliczen wynika ze to 6 tydzien ciazy. Testy domowe negatywne. Bylam wczoraj na usg dopochwowym na ktorym pani doktor nic nie wykryla :( kazala za tydzien zrobic test ciazowy. Jesli nadal bedzie negatywny to mam sie zglosic na kontrol. Ale sie stresuje :( czy ktoras z Was przechodzila moze przez cos takiego? Jak to sie skonczylo?

Gość Skąd wiesz, że
to 6 tydzień ciąży jeśli testy wychodzą negatywne. Kiedyś też nie miałam długo miesiączki a w ciąży nie byłam.

Gość kropelciaa86
Zle sie wyrazilam. Jesli jest to ciaza to z obliczen wynika ze to 6 tydzien. Z badania ginekologicznego wynika ze nic mi nie dolega. Jajniki zdrowe, torbieli nie ma. Dodam ze staramy sie z mezem o dziecko od 9 miesiecy. Wiec nie wiem co mi dolega :( dlatego tu jestem zeby sie zorientowac czy ktos mial taki problem?!

Gość magdalenkamz
Witam. Odswiezam temat i zapraszam tez pozostale mamusie do dzielenia sie informacjami. 6 lutego poronilam swoje pierwsze dzieciatko i teraz jestem chyba znowu w ciazy, okresu brak, dwa testy pozytywne i objawy jak bolace piersi, 3-dniowa zgaga, sennosc, i oopuchnieta..... objawy jak w tej poronionej ciazy. Wiliczone mam ze to 6 tydzien :) we wtorek 18 marca mam.pierwsza wizyte i bardzo sie boje ze znowu cos bedzie nie tak . Tak bym chciala zeby bylo cos widac.

Gość gość
na pewno będzie dobrze :) dbaj o siebie i maluszka :) ja też aktualnie jestem w 6 tygodniu, to moja pierwsza ciąża :)

Gość magdalenkamz
Hej. A bylas juz na pierwszej wizycie ? Ja ide jutro po pracy wiec.wieczorem napisze jak bylo. Chcialabym zeby bylo juz cos widac. Boje sie ze po tak szybkim zajsciu po poronieniu ze bedzie puste jajo plodowe czy cos. Jak sie poronilo to strach niestety jest caly czas. Gratuluje ci ciazy i pisz jak sie czujesz czy masz jakies objawy

Gość Milenka1986
Czesc dziewczyny. Miło do Was dołączyć. Jestem w 6 tygodniu ciąży, byłam u lekarza juz dwa razy z powodu plamien :( przepisał mi Cyclogest odpowiednik luteliny mieszkam UK. To jest moja pierwsza ciąża. Teraz jest juz ok. Jestem senna , piersi strasznie wrażliwe. Na szczęście brak nudności :) Następna wizytę mam 17 .04. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i usłyszę serduszko. Napisze pozniej.

Gość gość
Ja miałam usg w 5w5d i sam mały pęcherzyk około 6mm

Gość gość
Ale robiłam testy owulacyjne i pozytywny był w 17-18dc więc ciąża może być młodsza, czekam na drugą wizytę.Nie przejmuj się