Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuoia

pomocy ! to jakiś dziwoląg

Polecane posty

Gość yuoia

spotykamy się od 3 miesięcy. on jest z innego miasta, w weekendy przyjeżdża do mnie. niby wszystko świetnie, super się dogadujemy, chodzimy do kina, na spacery, dużo się śmiejemy. gdy się nioe spotykamy, to dzwoni często i godzinami gadamy na gg. problem w tym że on w ogóle nie mówi nic o uczuciach, żadnych ale to żadnych wyznań oprócz "bardzo cię lubię" :) i oczywiście zero jakichkowleik prób seksu, nawet pocałunku , a nie raz już spalismy w jednym łóżku :( na moje pytania odpowiada żebym miała cierpliwość i jakieś brednie o strachu ! o co kurde chodzi ? czy jestem dla niego tylko koleżanką ? do koleżanki przyjeżdżałby tyle kilometrów w każdy weekend ?

Gość to znajdz innego

raczej jako przyjaciółka. skoro się nie całujecie, ani nic :o współczuję 🖐️

dziwoląg ? nie sądze, każy człowiek to stworzenie seksualne, widocznie u niego to nie tak prędko z tym. To chyba jest typ co jak nie poczuje czegoś to się do niej nie zbliży. A ty byś chciała po 3 m-cach już nie wiadomo co i ile, jak tak bardzo tego chcesz to daj sobie spokój z nim, a jak ci zależy to poczekaj troche.

Gość dzis juz wiem
Tez tak kiedys mialam!!! Uciekaj! Po roku powie, ze od poczatku nic do Ciebie nie czul, ze wciagnelas go w zwiazek, w ktorym nigdy nie chcial byc. Teraz jestem w normalnym zwiazku, gdzie oboje bardzo sie kochamy i wiem juz jedno - jak mezczyzna zywi uczucia do kobiety, to nie wstydzi sie o tym mowic, nie trzyma jej w niepewnosci.

Gość wiesz cooo
jeszcze to byloby normalne jakby facet po 3 miesiacach mowil ci ze cie bardzo lubi ale to nie jest normalne ze lezycie obok siebie a on nawet nie probuje cie calowac,przytulac!Uciekaj!

Gość yuoia
nie jest homoseksualistą :) twierdzi po prostu że od dawien dawna nie uprawiał seksu i że w ogóle nie wiemjak się do tego zabrać i dławi go strach. a ja się jakoś wstydzę zacząć pierwsza.... więc tak sobie możemy jeszcze chodzić na spacery przez rok i nic się nie wydarzy :(

Gość ufyuyu
Nie wiem jak to z twoim znajomym jest ale wiem co z nim NIE JEST: on nie jest męski ani pewny siebie. Co z tego że nie jest ciotą jeśli zachowuje się jak ciota?

Gość size es
"twierdzi po prostu że od dawien dawna nie uprawiał seksu i że w ogóle nie wiemjak się do tego zabrać i dławi go strach." a moze jest prawiczkiem ? skoro w taki sposob to wytlumaczyl, to potem przy pierwszym razie kiedy to bedzie kiepski, usprawiedliwienie bedzei ze dawno nie uprawial sexu a w rzeczywistosci nigdy tego nie robil :P sexu sie nie zapomina, tak jak jazdy na rowerze :D

Gość yuoia
raczej nie jest prawiczkiem, ma 30 lat :) chociaż ....... :)

dziwnie się poczułam, kiedy przeczytałam Twój opis faceta: 30 lat, widujecie się tylko w weekendy, no i ten tekst \"bardzo Cię lubię\". Zaczynam się zastanawiać, czy to czasem nie mój facet?! Ja go mam w tygodniu, Ty na weekend...;-)

Gość Tururururu
Lepiej się ciesz, że chce Cię poznać, zamiast od razu całować. Ciesz się dziewczyno, bo szybkie fizyczne okazywanie uczuć świadczy raczej o zauroczeniu fizycznym, niż chęcia stworzenia poważnej relacji! Szybkie związki szybko się kończą. Kiedyś pewna osoba zapytała mnie po zakończeniu mojego ledwie 1,5 "związku" (pocałowałam go już na 2 spotkaniu:O): "A ile czasu się z nim pani widywała zanim zaczęliście chodzić za ręce, całować się i szeptać sobie do ucha?" Tym prostym zdaniem uświadomiłam sobie, jak ważne jest poznanie siebie nawzajem. Pamiętaj, że fizyczność łąćzy, dlatego jeśli nie wyjdzie - przynajmniej wiadomo, że to nie był oficjalny związek. I łatwiej wtedy się pozbierać.

Gość yuoia
bambi24, a z jakiego miasta jesteś ? to Ci powiem czy to ten, czy nie ten ;)

haha, nie powiem! Czy on jest niewysoki i zielonooki?;-)

Gość yuoia
tak :P