Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forum-skarbnica wiedzy o żonie

Panowie sprawdzajcie fora, na których piszą wasze żony o swoim życiu sexualnym

Polecane posty

Jeśli widzisz, że Twoja żona siedzi na forum kobiecym, czy erotycznym, to możesz być pewny, że pisze tam różne ciekawe rzeczy ze swojego współżycia, ale nie z Tobą. Kobiety tam przeważnie są szczere i piszą wszystko o rzeczach, o których by Ci nigdy nie powiedziały. Sprawdzenie postów twojej kobiety na forum to najlepsza metoda by dowiedzieć się, czy jest wobec Ciebie uczciwa i czy nie szmaciła się, zanim Cię poznała. Czytając forum możesz dowiedzieć się takich faktów: Czy Twoja żona Cię kocha? Czy Twoja żona planuje Cię zdradzić, albo zostawić? Czy Twoja żoną Cię zdradziła, ile razy i z kim? Z iloma facetami wcześniej spała Twoja żona? Po jakim czasie znajomości chodziła z nimi do łóżka? Ile miała lat jak straciła dziewictwo? Czy oprócz pełnych partnerów sexualnych miała też takich, z którymi tylko figlowała, uprawiać oral, albo petting? Czy robiła to w związku, czy z obcymi kolesiami po pijaku, albo z kolegami? Czy spała z facetem innej narodowości? Czy sypiała z facetami dla samego sexu? Czy waliła się z żonatym, albo zajętym facetem? Czy obciągała w kiblach na dyskotekach i dawała sobie robić minety obcym typom? Jakie formy sexu uprawiała z byłymi? Czy tylko po bożemu, czy też ciągnęła im pałę i dawała się zapinać w poślady? Czy była wierna wobec byłych partnerów? Czy dawała sobie wkładać łapę w gacie na imprezach? Czy robiła do za kasę, albo za drina? Czy była blacharą? Czy była w związku z kolesiem dla jego kasy? Czy skrobała się zanim Was poznała? Czy ruchała się z obcymi kolesiami bez gumy? Czy przespała się z szefem dla awansu?

Faceci przeważnie nie piszą na takich forach, a jak piszą to się bardzo maskują, nie zostawiając śladu w komputerze, za to kobiety na takich forach często podają swoje dane, swoje prawdziwe maile, numery gg, umieszczają swoje zdjęcia i podają mnóstwo swoich cech charakterystycznych

Gość popieram...
prawda, to co piszesz. Jestem kobieta i nie bardzo udzielam sie na tym forum, tym bardziej sie nie uzewnetrzniam z intymnych sekretow, ale po tym co pisza inne kobiety faktycznie mozna sporo sie dowiedziec..

A to wszystko można łatwo sprawdzić

Gość Majka12c
Mozna sprawdzic, tylko po co? A nie lepiej zajac sie zona tak intensywnie, zeby nie miala czasu siedzic przy kompie? Odrobine wyobrazni, Panowie:):):)

Ktoś tu nie słyszał o magicznym słowie "zufanie "

Taka będzie miała przewalone u męża, będzie musiała się nieźle natłumaczyć, że to była fikcja. Odechce się jej potem pisania głupot

Tu nie chodzi o zaufanie, bo czasem na wpisy swojej żony można natknąć się przypadkiem, widząc jej maila czy gg w profilu na forum, albo jak podaje szczegółowe informacje o sobie

Gość widocznie takiej żonie
czegos brakuje w związku, mężuś sie nie stara.:p

a skad masz te pewnosc, ze podane dane sa prawdziwe? to tylko forum. nie mow mi, ze wierzysz we wszystko, co czytasz :-o

Gość Karrolka
"...Taka będzie miała przewalone u męża, będzie musiała się nieźle natłumaczyć, że to była fikcja. Odechce się jej potem pisania głupot..." M a r z y c i e l :)

Czasem może być wszystko z małżeństwem dobrze, za to można się dowiedzieć o nieciekawej przeszłości żony, albo o tym, że podając swoją liczbę byłych partnerów po prostu skłamała

Gość a tu cie boli autorze
chodzi ci o przeszłośc żony? jakieś kompleksiki?:classic_cool:

Jasne, że większość ludzi podaje tu fałszywe dane, ale nie każdy, a na niektórych forach kobiety podają swoje prawdziwe numery gg

Z reszta większość kobiet traktuje takie fora jak sesję u psychiatry lub pogawędkę z koleżanką :)można także dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy i wzbogacić swoje życie erotyczne :) Fakt są nie które panie ,co z deka sie puszczają wirtualnie ,ale nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora :) Nawet pamiętam jednego pana Cybant czy coś takiego ,który z małolatą Madusią orgie uprawiał💤na erotycznym . Czyli nijak ma się twoja teoria ,bo oba gatunki pozwalają sobie na takie zabawy :) Mi ogólnie to zwisa i powiewa mogą robić sobie w trakcie minetę ,palcówkę itp:)

Przeszłość, czy teraźniejszość, wiele rzeczy można sprawdzić. A jeśli żona kłamała na temat przeszłości, to nie była fair

Gość AskaAAAA
Masz jakies kompleksy, kolego? Jezeli podgladanie, sprawdzanie, sledzenie wlasnej zony jest twoim sposobem na udany zwiazek, to baaaaardzo wspolczuje twojej kobiecie. Psychologia , niestety, zna takie przypadki.

Poza tym jak pisałem zawsze można się przypadkowo natknąć na swoją żonę i co nieco się o niej dowiedzieć

Gość ergterge
Hihihi, ja dlatego nigdy danych kontaktowych nie podaję a swoje wirtualne mam opisane hasłem. ;P

Gość Twoja zonka
Mojemu sie nie uda - pisze zawsze z pracy - pod roznymi nickami - laptop mam zahaslowany na odcisk palca - a w laptopie keyloggery, ktore natychmiast powiedza mi ze ktos w nim grzebal - i znajde wytlumaczenie

Gość Twoja zonka
tj. na laptopie nie pisze, ale jakbym chciala :D

Czasem można niechcący wejść na forum i zobaczyć, że żona jak miała 17 lat to robiła lody w dyskotekach

Gość AskaAAAA
"...niechcacy wejsc na forum..."..hehehe

Gość ergterge
a już na pewno pachnie fobiami autora tematu typu co by to było gdybym się dowiedział że która mi się podoba... spała kiedyś z Murzynem/była z kimś przede mną/też puszcza bąki :D