Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucha caly czas

czemu jestem ciagle sucha

Polecane posty

Gość sucha caly czas

nie daje mi to spokoju,czy jest ze mna cos nie tak kocham meza, a w trakcie zblizen staje sie suuucha. strasznie mnie to meczy.jak mysle o nim w pracy,lub snie caale cialo milo reaguje. a w trakcie zblizen wysycham.nie umiem sie odprezyc.nigdny nie umialam.a jest coraz gorzej

nie wiem to dziwne;/ Widocznie nie masz ochoty na seks. UZywajcie zeli intymnych :D Np. Durex moja kumpela uzywa i chwali ciagle:)) Ona ma durex ten niebieski ale sa jeszcze czerwone itp nie wiem ja nie uzywam! :) powodzenia!:):* :D

Gość antyantyanty
ja tez polecam Ci zel durexa ;-) a co z gra wstepna? moze maz przechodzi za szybko do rzeczy

Gość doditka
duzo działa psychika- jesli dochodzi do zblizenia a Ty myslisz ' matko jaka jestem sucha" to na pewno sie nie odprezysz i dalej tak bedzie. Probowalas wlasnie zeli? jest ich duzo w aptekach i sexshopach, a masz 'dogadza' Ci oralnie? Przeciez wtedy na pewno cie "nawilzy" :) robcie dluuga gre wstepna, rozluznij sie i nie martw sie to jak z orgazmem- gdy sie mysli "dlaczego nie dochodze?" to na pewno nie dojdziesz. Pusc wodze fantazji :D

Gość sucha caly czas
a jak sie takie zele stosuje. ? w jaki sposob dzialaja? gra wstepna jest cudowna , oralnie tez mi sie podoba z poczatku...potem sie spinam i juz koniec ....schne ;( ryczec mi sie chce z tego powodu.czuje sie jakbym niespelniala sie w roli kobiety. przez to coraz rzadziej lgne do seksu. poprostu stalam sie oziębła za to w snach.... ;(

Gość oolele
Ja mialam to samo jak zaczelam brac tabletki anty, nie dosc ze czulam sie fatalnie to bylam totalnie sucha jak na pustyni, po 2 tygodniach odpuscilam ta metode antykoncepcji...

Gość sucha caly czas
ja bez tabletek tak mam i zawsze tak mialam ;-(

Gość ollinka135
u mnie takie problemy z "suchością" zaczęły się od tabletek anty.... kiedy odstawiłam dalej jestem mało nawilzona, chociaż nie zawsze ;) problemem jest albo to, że twój mąż za szybko przechodzi do "konkretów" albo po prostu taka twoja natura, no, chyba, że jest coś nie tak, byłaś z tym u ginekologa? kiedy ja czasem jestem sucha, mój ukochany funduje mi szybciutką minetkę, potem można we mnie pływać ;) ;)

Gość LORII
dziewczynki seksualnosc kobiety tzaczyna sie w mozgu..zanim zaczniesz zastanawiac sie dlaczego jestes sucha..pomysl o czym myslisz w trakcie zblizenia i co pragniesz od meza a czego wstydzisz sie powiedziec:-)..zacznij od przemyslen a dwa rozluznij sie i wgraj w rytm waszych ruchow...to działa

Gość sucha caly czas
o czym mysle co powinnam odczuwac czemu nic nie czuje czemu nie jestem nawilzona co jest nie tak itp a co z tymi zelami jak je sie stosuje