Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weather8

Pomóżcie mi dobrać rozmiar biustonosza.

Polecane posty

Gość weather8

86cm w obwodzie. 71 pod. Obecnie nosze 75B, ale nie lezy mi za bardzo. Nie wiem czy to własnie wina złego rozmiaru czy po prostu biustonosz kiepski. Albo mi ramiączka zlatują albo sie cały biustonosz podnosi gdy mam ręce w górze.

Gość nocna rozmowa rodaków
za mały masz,musisz mierzyć zacznij od C, i kup stanik z szerokimi regulowanymi ramiączkami:) pamiętaj mierz, mierz i jeszcze raz mierz

Gość malusie cycusie
oto odpowiedz http://www.bra-fitter.prv.pl/ a tak z mojego doswiadczenia, to jesli masz pod 71 to jestes szczuplutka i zawsze powinno sie kupowac staniki z numeracją mniejszą o 5 cm. Czyli jak masz 71 to wychodzi ze potrzebujesz 65. Automatycznie miseczka o 1 rozmiar wieksza wtedy. A tak na marginesie, to nie wiem czy dostaniesz stanik z takim obwodem w pl. Jak juz to ciężko dostac. I poczytaj sobie jeszcze to http://b75.blox.pl/2008/01/Rozmiarologia-stosowana-czyli-mierzymy-sie.html

Gość memoriso
ale musisz mieć wstrętne ciało no i oczywiście cycki skoro ich masz obwod prawie takiej samej dlugosci jak pod nimi. fuj.

Gość otyla z portalu
kup se 70C , 80% dzieczyn ma taki rozmair wiec najapwrdopodniej ty tez.

Gość podaj dalej
to jest ok 65DD albo 65E wiem bo mam podobnie tylko mniej pod biustem memoriso lol:D przynajmniej jest szuczplutka;) A male piersi sa ladne;D Poza tym autorka ma srednie piersi:) Przynajmniej jej nieobwisna;P

Gość ambiwalenccja
te staniki mozna latwo dostac w wiekszych miastach:) tylko trzeba wiedziec gdzie;p zawsze jest tez internet:) niepasujacy stanik mozna zwrocic/wymienic na inny

Gość weather8
no wlasnie, mnie by moze pasował 65E, ale w sklepie takiego nie dostanę. Przez internet sie boje. Chyba ze znacie może jakieś fajne sklepy internetowe, gdzie bez problemu można zwrocić lub wymienić?

Gość weather8
tzn u mnie w mieście nie ma takich sklepów.

Gość ambiwalenccja
www.dopasowana.pl ewentualnie mozesz sprzedac na allegro ten rozmiar jest rozchwytywany

Rozmiar już Ci dziewczyny podały (65DD w markach brytyjskich, 65E w polskich) - reszta: patrz moja sygnaturka :)

Gość weather8
krosno