wielbiciel 70B 0 Napisano Luty 5, 2009 srajka ---> nie trzeba mieć oryginałów. Filmy i muzę można ściągać bez ograniczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsfds Napisano Luty 5, 2009 czyli nie można korzystac z programów typu torrent emule kaaza ares itp. tylko rapidshare? tak zrozumialam...czy jesli mam wylaczone np. emule to nadal moje pliki sa udostepnione? bo wiem ze sa gdy ja sciagam ale gdy zamykam program tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Luty 5, 2009 Jak masz wyłączone, to nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem tutaj nowy Napisano Grudzień 3, 2010 ciekawe co piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale fajnie znow Napisano Grudzień 3, 2010 "zobaczyc" wielbiciela ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobra tematela Napisano Grudzień 3, 2010 !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach