Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam fotografa

polecam fotografa! małopolska!

Polecane posty

Gość polecam fotografa

hej:) byc moze rbie facetowi autoreklame.. ale trudno:) www.asulkowski.pl wda tyg temu mielismy wesele... robim nam foty:) + film:) wczoraj dostarczonao nam obie rzeczy!:)... tzn. jak dla mnie rewelecja!:) i ma PRZYSTEPNE CENY!:) promocje.. łaczenia usług.. warto:) acha... to pisze obca osoba.. zeby nie bylo ze facet sam sobie robi reklame!:) poprostu chcialam sie podzielic:)

Gość no nie zniese
żałosne

Gość wkur.... mnie dziś wszystko
Chyba nie znasz znaczenia słowa autoreklama :O

Gość kaszanaaa
zdjęcia amatorskie, bez pomysłu, bez polotu, od siekiery, co tu reklamować ?

Gość purpleday
chyba rzeczywiście autoreklama :D

Gość i co to ma byyc
i to ma byc super fotograf???? nie lubie wyrezyserowanych zdjec takich jek te z pikikiem:( Znam o wiele lepszych...tutaj nie ma sie czym zachwycac bo taki zdjecia potrafi robic kazdy

Gość purpleday
źle kadrowane te zdjęcia- na stronie można postarać się by wyglądały lepiej i chociażby poprzycinać. Ale fotograf, który ucina połowę głowy młodemu na rzecz pustego stołu i miktofonu to nie jest profesjonalny fotograf.

Gość purpleday
Jeszcze raz przejrzałam te zdjęcia- i one naprawdę wyglądaja tak jakby były robione przypadkiem przez gościa weselnego zwykłą małpką a nie profesjonalnym sprzętem przez profesjonalnego fotografa.

Gość 293u29u329
Zgadzam się, beznadziejne kadrowanie. Tragiczne po prostu:O

Gość i co to ma byyc
a nie jakies pseudo fotografowanie ktore moze wykonac kazdy

Gość kaszanaaa
Raczej antyreklama. Każdy fotograf na stronie www pokazuje najlepsze zdjęcia a jak te są najlepsze to strach pomyśleć jakie sa te normalne. Fotki robione wiekowym sprzętem D70, ciemnym i kiepskim obiektywem, większość z agresywnym błyskiem lampy na twarz, kadry beznadziejne, zero obróbki ( chociaż niektóre można by rozjaśnić bo niewiele widać ) Taka galeria to strzał sobie w plecy, chociaż nie brakuje chętnych na taką "sztukę". Pierwszy lepszy fotograf odszukany np.na http://www.fotograf-wesele.pl oferuje klasę lepszą jakość.

Gość kaszanaaa
cytat ze strony "Dysponujemy nowoczesnym sprzętem, szerokimi umiejetnosciami (...) Oferujemy najwyższą jakość świadczonych usług przy zachowaniu niskich cen.\" taaa a świstak siedzi i zawija sreberka :-)

Gość poliklotkawaw
Cały ten temat to robota jednej i tej samej osoby. Panowie fotografowie opamiętajcie się i róbcie z ludzi idiotów. Co do strony http://www.fotograf-wesele.pl/fotograf_slubn y_-_warszawa_z9543.html to brakuje mi z boku pary młodej trumny. Zdjęcie beznadziejne zresztą jak u większości fotografów, którzy nie potrafią pokazać normalnie pary młodej tylko dorabiają teorie o swoich,,artystycznych” zdjęciach. Co do zdjęć czy są ustawiane czy nie to wszystkie są ustawiane. Co do widocznego błysku lampy błyskowej to zdaje się że kolory generuje błysk lampy błyskowej i temperatura światła. Dziwne, że fotografowie, u których są ładnie wybarwione zdjęcia, ale z widocznym czasami odbiciem światła lampy błyskowej nie maja wolnych terminów a ci naturalni narzekają na brak zleceń i tylko krytykują innych.

Gość hmmmmmmmgale
ale wiecie co??... te zdjecia super moze nie sa.. ale nie najgorsze!... ja sama napisalam do tego tofografa.. i urzeciez mi dla osbo ktore ze zucaja kasa na lewo i prawo ma bardzo fajne i PRZYZIEMNE oferty!.. ja sama jestem w 3 lata po slubie.. na fotografa wydalam , nie bagatella bo prawie 1500zł.. i z zalem mowie, ze nie roznia sie na tyle kosmicznie od tych tutaj... :( pieniadze wyzucone w bloto:( ... a kilka z zdzjec sami obroblismy i czesc sama oddałam do obrobki... i sa rownie dobre co te ktore nam fotograf sam zrobil a zaplacilam duuuzo mniej!... przeciez wiekszosc tych fotek jest poporstu przerobiona! nie slyszeliscie o foto shopie?:)

Gość TO JUZ NIE JEST NAWET ŚMIESZNE
hmmmmmmmgale najpierw naucz się robić zdjęcia a potem pisać. Co zaś się tyczy obróbki zdjęć w programach graficznych to wybacz ale obrabialne są tylko pliki RAW a tych fotograf nie udostępni. Jesli udostępnia to przerobione na jpg. PRZESTAŃ SIĘ TAK REKLAMOWAĆ!!!!!

Gość reklamaaaaaaaaaaaaaaa
juz na innym topiku autor robil sobie reklame i wklejal swoja strone

Gość hmmmmmmmgale
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie mam pojecia o co chodzi??... :D przeciez ja nie jestem zadną pania 'fotografka' :D ucze jezyka francuskiego:D o matko.. ludzie... chyba zwariowaliscie.. przeciez ja sie nawet nie umiem oblugiwac jezykiem tej branży:) ... mowie tylk co zrobilam.. pan dal mi na pkycie ok 800zł wybralam konnkretne i uwierzcie i ze z nimi mozna zrobic cuuuda:) ... ojeje.. nie wierzycie nie moj problem - ja tylko doradzam, ze nie przeplacac ja ja to zrobiłam:/

Gość hmmmmmmmgale
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... nie mam pojecia o co chodzi??... :D przeciez ja nie jestem zadną pania 'fotografka' :D ucze jezyka francuskiego:D o matko.. ludzie... chyba zwariowaliscie.. przeciez ja sie nawet nie umiem oblugiwac jezykiem tej branży:) ... mowie tylk co zrobilam.. pan dal mi na pkycie ok 800zł wybralam konnkretne i uwierzcie i ze z nimi mozna zrobic cuuuda:) ... ojeje.. nie wierzycie nie moj problem - ja tylko doradzam, ze nie przeplacac ja ja to zrobiłam:/

Gość TO JUZ NIE JEST NAWET ŚMIESZNE
po prostu KRETYN.....

czy pan Sulkowski to ten, który na swojej stronie publikuje przykladowe zdjecia mlodej pary z wlasnym cieniem, z wlasnym palcem w rogu, tudziez wszystkie robione tym samym obiektywem i ustawieniami bez wzgledu na pore dnia i oswietlenie? a moze to ten pan, który nie zna podstawowych zasad kompozycji?:P Tak to ten!!! Polecam rzucic oko na galerie nie pod katem sunki slubnej mlodej albo jej butow, a zobaczyc jak malo pomyslowe są te zdjęcia, wszystkie na jedną modłę, a na co drugim ktoś ma uciętą jakąś część ciała na korzyść hiper interesującego sufitu, ściany lub stołu :P