Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co nie chciała prawiczka

Mam nowego faceta i okazał się prawiczkiem. Co z takim robić?

Polecane posty

Gość
Dzięki 4life :D

to już nawet głupszym od cegły nie można być 😭 \"a przynajmniej mam życie towarzyskie. Przyjaciół, koleżanki, ludzi którym na mnie zależy. \" a czy to moja wina, że nie masz nudnej osobowości :O

Gość
To słowa wypowiedziane przez Dolores Ibarruri

Gość pure evil and hate
wszystkie jesteście kurwami i jebanymi szmatami

Gość
Jakbyś chciał zjebie mieć wokół siebie ludzi to byś miał! Z Pomorza? A czemu właśnie stamtąd? :D

Bo na Pomorzu gra taki ultra-nieznany zespol a la reggae, ktory te slowa ma w swojej piosence. Nie myslalam nigdy, ze to cytat.

niby w jaki sposób :O to że ciebie pomimo twojej osobowości, o której gdzieś tu pisałeś, ktoś chce znać blisko to nie znaczy że wszystkich sam też pewnie nie masz bliskich relacji, bo pisze o \"na mnie zależy\" z ludźmi którzy są ogólnie mówiąc nieciekawi 🖐️

Gość
W sraki! Się trzeba zapoznawać z ludźmi.

Gość
I ty głąbie masz 25 lat?! To co ty robiłeś przez ostatnie 5 powiedz mi?\ Jak zapoznać? Tak jak srasz - naturalnie Co to da? Że w końcu oderwiesz sie od kompa i poznasz ciekawych ludzi

Gość
Kto się kłóci?! Ja się kurwa kłócę?!

jak widać nie poznawałem ludzi :D \"naturalnie\" zapomniałeś dodać że naturalnie dla ciebie... ot małe przeoczenie :O \"i poznasz ciekawych ludzi\" a niby w jaki sposób? ciekawi ludzie mają swoich ciekawych znajomych i szybko zaklasyfikują kogoś takiego jak ja jako dalekiego nudnego znajomego... więc \' Przyjaciół, koleżanki, ludzi którym na mnie zależy. \" nie będzie. mam to rozrysować? :O

A JA WYGRAŁEM -uciekaj bo zaraz zacznę głosić swoje prawdy na temat prawiczków

A ja wygrałem bo Ty jesteś przegrańcem życiowym Od marca 2008 czytam w kółko to samo -jestem nudny beznadziejny itd Zmień płytę człowieku,bo juz nie da sie tego czytać.Byłeś klownem forumowym,zjawiałeś sie na scenie i wszyscy klaskali.Tylko zapomniałeś chyba by zmienić repertuar.Nawet nie zauważasz jak zaczęto w Ciebie rzucać pomidorami.

No wolność słowa jest przecież kto by chciał niedoświadczonego faceta powyż 21 roku życia?:O na kochanka sie taki nie nadaje,do związku także bo zdradzi a fe :O

No przestraszylam sie bardzo, ze zaraz sie zaczniecie bic, i jeszcze oberwe ;)

Wygrałem---do grudnia bedziesz bredził na kafe:O

*Sami* specjalnie dla ciebie mogę i do następnego :O 🖐️ \" by moze pokazali, a tak nie ma godnego budynku do ukazania w TV \" to wysil wyobraźnię i coś interesującego zainscenizuj... najlepiej przed kamerami turystów. Masz tam chyba jakieś odwiedzane przez masy z kamerami miejsca?

Eh, jakos pomylilam autora pytania o moje przestraszenie. Powiedzmy, ze sie zaskoczylam. Wiecej nie powiem ;)