Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co nie chciała prawiczka

Mam nowego faceta i okazał się prawiczkiem. Co z takim robić?

Polecane posty

heheh a ja byłam zakochana w facecie który był 7 razy na dziwkach:O no ale i tak po rozstaniu wyzywał mnie od (ocenzurowano).....:O a nigdy na dziwkach nie byłam:O faceci to

no wiesz na temat seksu i moich doświadczeń seksualnych to sie nie wypowiadam:O po co burzyc ten romantyczno liryczny nastrój jaki zapanował na topie?🌼

Śmiej się a wiesz co ja słyszałem od znajomego, że prawiczkowi postawili dziw** z burde**, a ona się z nim później spotykała za darmo.. Tylko nie wiem ile w tym prawdy :D I powiem ci że od dziw** z agencji wg moich znajomych są gorsze dziw** przy drogach, bo te w agencjach to o higienę dbają :D Trochę wiedzy ode mnie ;)

a ja Ci powiem ode mnie ze gdybym była facetem to raz poszła bym na dziwki,Ubolewam bardzo nad tym ze nie ma burdelu dla kobiet. Ech poszalałabym se ups to wyznanie nie na miejscu:(

Sami, nie ma nigdzie zadnych meskich dziwek? Oj, wydaje mi sie, ze bys znalazla. Niewidoczny - Twoja znajomosc zwyczajow burdelowo-ulicznych imponuje :o

minutowy:O? no i masz odp dlaczego prawiczka nie chce

Gość raffa
a wy widze wkolko macieju prawiczki nigdy nie bedziecie bzykac musicie sie z tym pogodzic, nie macie natury jebaki:D:D:D i miec nie bedziecie.

Gość raffa
a film trwal by dluzej moim skromny zdaniem bo by wam pewnie w gumce nie stanol tak bylibyscie spieci, heheheheheheh serio szczam z was

To nie moja wina, że znam trochę osób :( Szybko nawiązuje znajomości :) Znajomi mogliby mnie nawet poznać z dziewczyną, ale ja wolę być samodzielny, a dziewczyny na jeden raz nie szukam :D Nie chcieliby, żebym był prawiczkiem bo dla nich to śmiech :D Oni lubią się chwalić jak to bzyka** :D I dlatego jak mnie pytają nie mówię tak i nie mówię nie :D Niech se sami dopowiedzą :D

4live myślałam ze Ty to taka bestia uśpiona a tu takie rozczarowanie:(

Gość raffa
prawiczki oni tutaj jaja sobie z was robia moim zdaniem skromnym

Jako facet byłbym szczęśliwy gdyby moja 28 letnia dziewczyna okazala się dziewicą niestety nie byla a jak będę szukal następnej to 10 lat mlodszej jak Pazura czy Marcinkiewicz

Gość rozbieżne oczekiwania obu płci

Gość rozbieżne oczekiwania obu płci

dlaczego? to wcale nie jest zabawne jak trafiają Ci się ciągle używane panienki hehehe

jest mnóstwo 17 czy 16 letnich dziewic a sex można uprawiać z 15 latką oczywiscie za jej zgodą

używane panienki:O a Ty młodzieniaszku pewnie masz 30+:O