Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia co nie chciała prawiczka

Mam nowego faceta i okazał się prawiczkiem. Co z takim robić?

Polecane posty

Gość zgadzaam się

Prawiczek, kobieta w Twoim wieku moze miec 'na koncie' kilku partnerow [oczywiscie taka, ktora ma 17 to juz podejrzana, ale 3 na przyklad, to calkiem normalne], i wcale nie musialo chodzic o 'wykorzystanie', ktorego tak chwyta sie Niewidoczny, zwiazki sie rozpadaja, to normalne, tak jak i seks jest normalny [to, ze ktos jest nasza 'prawdziwa miloscia', tym jedynym czy ta jedyna, mozemy wiedziec po latach, a wieloletni zwiazek doroslych ludzi bez seksu, to moim zdaniem dziwne]. I nie twierdze wcale, ze hipotetyczny prawiczek by mnie 'nie zaspokoil', balabym sie tylko, czy nie jest tak zeschizowany na punkcie seksu jak Prawiczek. Podziwiam sama siebie za te moja cierpliwosc do Was.

Gość tylko że go ominie
przyjemność rozdziewiczenia kobiety

Gość zawsze będzie mial z tym prob

hehe Wy wolicie dziewice ja wole doświadczonych:classic_cool:

A ja wole normalnych, o takich chyba najtrudniej :/ [ale juz mam jednego :P]

te verde " I nie twierdze wcale, ze hipotetyczny prawiczek by mnie 'nie zaspokoil', balabym sie tylko, czy nie jest tak zeschizowany na punkcie seksu jak Prawiczek. " Moda że prawiczek jest zeschizowany to chyba z filmów amerykańskich, bo na dziewczynki każdy mógłby pójść i to zrobić, ale ja chcę seksu z tą co mnie kocha, a nie po to by zrobić i już :) Bo to zbyt proste :D I nie mówię o tych co boją się kobiet, bo oni byliby raczej zeschizowani ;)

"hehe Wy wolicie dziewice ja wole doświadczonych" tym Sami to kropka dolujesz , bo szansa na normalna dziewczyne mu maleje :D

Niewidoczny, ja bym nie miala zadnych obaw co do prawiczkow, gdyby nie kafe, niewiele wiem o filmach amerykanskich, ale widze tu na tym forum jak tu sie podchodzi do dziewictwa, i przeraza mnie to. Naprawde mysle, ze gdybym byla dziewica, ukrywalabym to ze strachu, ze zlapie mnie jakis lowca blon.

dlaczego dołuje? on nigdy nie ukrywał ze chce dziewice ide pa

Gość ale inaczej sie zyje
moim zdaniem przyjemniej wiedząc ze pozbawileś kilka kobiet cnoty

Gość a przynajmniej jedną

ale inaczej sie zyje moim zdaniem przyjemniej wiedząc ze pozbawileś kilka kobiet cnoty trzeba byc czlowiekiem na poziomie do tego...

Macie w ogóle popęd seksualny ? Jeżeli to ciągnie facetów do dziewczyn to sądzę że 24 + prawiczek nie ma za bardzo czegoś takiego

Tak, do Ciebie. Nadal jest aktualne w sumie. Prawiczek, obawiam sie, ze glowny powod Twojego prawictwa jest taki, ze najnormalniej w swiecie nudzisz. Powtarzasz to samo co kilka minut. Ja sie nie dziwie, ze nikt nie ma ochoty Cie blizej poznac.

Juz to widze, Prawiczek, jak te tabuny atrakcyjnych kolezanek sie do Ciebie kleja, a Ty odpychasz je w imie swoich wyzszych, dziewiczych idealow. Krecimy sie w kolko :D Dobranoc.

te verde W sumie odpowiedziałaś sama na nie, ja na razie nikogo nie chce tu poznać, bo już poznałem fajną dziewczynę i jedna mi wystarczy i nie będę szukał tutaj, przynajmniej jak rozmawiam z tą jedną, wierność musi być, nie będę kręcił z inną na boku, więc lepiej być niewidocznym i nie robić nikomu nadziei na poznanie mnie :) Czas pokaże co wyniknie z tej znajomości ;)

Gość wyrywaj osiemnastki
może trafisz na dziewicę

Gość czas sie przyznać do swojego
homoseksualizmu chłopaki!!! to nie zbrodnia