Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala na drobiazg

co myslicie o malej torebeczce do sukni ??

Polecane posty

Gość mala na drobiazg

takiej co to wlozymy do niej puder zeby makeup poprawic, perfumy , blyszczyk , pare ponczoch, jakies patyczki kosmetyczne zeby ewentualnie cos rozmanzanego spod oka usunac. bo duza torba spakowana z ciuchami na poprawiny , pelnymi kosktykami , to do pokoju w hotelu dla nowozencow sie zanosi prawda?

Gość purpleday
Można te drobne rzeczy dać mamie lub świadkowej do torebki. Ewentualnie, spakuj sobie mały kuferek na kosmetyki i daj komuś na przechowanie- a później na sali odbierzesz i jak będziesz potrzebowała to w każdej chwili będziesz mogła skorzystać. Z torebką chyba jednak niewygodnie. Bedziesz miała kwiaty przeciez.

Gość trudny wybór
nie wiem jak na slub ale zawsze taszczę ze sobą rekjlamówke z ponczochami na zmianę, toną kosmetyków i nigdy do niej nie zagladam na imprezie :D

Gość mala na drobiazg
no ja na impreze tez biore jakies ksmetyki ale nie tone bo nie potrzebuje moze jakis puderek i tez nie korzystam ale tam mi nikt co chwile zdiec nie robi. nie to co na wesel:)

jakies kosmetyki do poprawki miala moja swiadkowa. a byly to perfumy i bibulki matujace - tyle.

Ja myślę że to zły pomysł :) Lepiej tak jak już dziewczyny napisały. Spakować NAJWAŻNIEJSZE rzeczy nie salon kosmetyczki. I dać świadkowej/siostrze/mamie a potem w razie potrzeby skorzystać. Torebka będzie tylko przeszkadzała i majdała na boki :)