Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o mnie chodzi

Pomóz mi to zrozumiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Dziękuję za buziaczka, choć wydaje mi się podejrzany...tak bez klapsa nawet? Mało Stanowczy-nie jesteś na jakiś "odwyku"?;) 👄 a miejsce sam wybierz:-P

Oj tam, od razu klapsa... nie tylko przemocą człowiek żyje :classic_cool: Hmmm... jeśli chodzi o miejsce... może być Dworzec Centralny, peron drugi? ;)

Mało Stanowczy- ten całus to w dodatku szybko i bez zbędnych czułości? :-( cóż, trudno. Pozostanie mi tęsknić...;) Widzisz autorko topiku-takie są te chłopy, nie przejmuj się za bardzo, są sprawy których nie przeskoczysz. Można rzec-prawa natury;) reprezentantka "starszyzny" Ci to mówi!:-)

Pazurku, rozbrykałaś się, jednak brak pejcza daje się we znaki :classic_cool: Niestety na mnie pora, potęsknisz jeszcze to skruszejesz :classic_cool: 🖐️ 🖐️ 🖐️ :classic_cool:

Gość o mnie chodzi
Pracuje na stanowisku biurowym i skonczylam liceum , odluteo będe studiowac...nie jestem zazdrosna tylko to jest dziwne e taki facet ja zauwaza i nie tylko ja jestem la ale inne kolezanki mlodsze o wiele od niej ona jest jedna z najstarszych z nas tez jak gadamy to sie zastanawiamy i smiejemy co on w niej widzi ..przeciez moze umowicsie z mloda