Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona 1979 Szczecin

Największe zalety waszych ex

Polecane posty

Gość iwona 1979 Szczecin

Były topiki o wadach waszych ex, a teraz proponuje topik o zaletach. Bo chyba jakies zalety mieć musieli? :-)

Gość iwona 1979 Szczecin
dziewczyny, ktore pisza ze ex nia mial zalet same sobie wystawiają swiadectwo. To po co z nimi byłyście? Każdy ma jakieś zalety.

Gość największą zaletą mojego ex
było to, że kiedy go rzuciłam wyjechał za granice i zniknął z mojego życia:P

Gość dziewczyna z komputera
był niesamowicie zaanagazowanym kochankiem, ale był takim świrem, że nie dało się wytrzymać na saych tylko orgazmach :D

jeden - za każdym razem miałam orgazm.... drugi - miał fajne powiedzonka, którymi zawsze potrafił mnie rozśmieszyć... inny - uzmysłowił mi, co faceci myslą o kobietach ech, było tego trochę :)

iwona 1979 Szczecin ale po jaką cholerę mam się roztkliwiać nad zaletami moich ex??? :D :O są byłymi i koniec tematu jak dla mnie:) beznadziejne rozważania:P

Gość dziewczyna z komputera
:D najważniejsze, że jest już eksem. ;) Moim czy Twoim, bez róznicy

Uwielbiał dzieci, wiem że zajmowalby sie dzieckiem pewnie wiecej niz ja, kochal to. Wykonywal sporo obowiązków domowych, sprzątał zmywal naczynia po sobie itp. Byl bardzo opiekunczy. Nie patrzyl na inne laski w mojej obecnosci przynajmniej :) A wiem ze niektorzy legalnie przy swoich dziewczynach to robią :/ Hmm i to chyba na tyle bo więcej posiadal wad. Uwazacie ze facet z takimi zaletami moze posiadac wady, ktore go wykluczaja??:) Bo jak patrze na te zalety to po prostu ideal. Ale brakowalo mu jednego WYOBRAZNI, POMYSLOWOSCI, KREATYWNOSCI, AMBICJI jakichwolwiek, często nie wiedzial co powiedziec najczesciej podczas klotni. KAzda rozmowe na temat problemow w zwiazku odbieral jako atak.

Gość Niepotrzebny mi pseudonim
Zajebiście gotował. Jestem wegetarianką, więc tym większy plus dla niego, że poświęcał się chłopak i zawsze robił coś bezmięsnego! Pyyyycha!

Gość BY MY BABY
po latach stwierdzam,że mój ostatni (przed mężęm) ex nie miał żadnych zalet, straciłam na niego 2 lata ale go kochałam za co? - do dzis nie mam pojęcia 2 wcześniejszych - świetni kucharze, towarzyscy, wyrozumiali, tolerancyjni, świetnie poczucie humoru, ale w żadnym z nich sie nie zakochałam