Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Juz nie moge wytrzymac Dzis bylam u ginekologa i..

Polecane posty

nie no jasne, powyzywajmy sie jeszcze troche, masz racje, tak bedzie lepiej.

Mnie nitk nie musi bronic. Ten temat byl na temat endometrium a nie a temat tego jaka bedzie moja rodzina. NIC WAM DO TEGO!! Dzieki Madonna.

nie dwie. Tylko duzo wiecej. Jak liczyc nie umeisz wroc sie do podstawowki

a tak na temat :) tez razem z mezem staramy sie o dziudziusia drugiego bo mamy juz syna i mam nadzieje ze w tym miesiacu nam sie uda :) a teraz ide po synka do przedszkola :) pozdawiam

Gość paula zauwaz z laski swojej
Madonna, kompletnie sie nie rozumiemy i dziwi mnie szczerze, ze jako nauczycielke nie razi ciebie takie zachowanie i slownik. Koncze juz, bo nie ma sensu pisac, skoro komunikujemy sie prostopadle.

taa.. teraz do mnie sie przypierdziel, ze niby liczyc nie umiem ;/ widzisz jaka jestes ? ktos ci napisze ze zle robisz to juz na niego naskakujesz.

czy ja mówie ze mnie nie razi? ale razi mnie tez ze inne wyzywają autorke tematu. Ciebie nie?

no widze jaka jestem fajna ze mnie laska dzieki:) Mow co chcesz nie widzisz ze mam gdzies Twoje opinie na moj temat? Wypowiedzialabys sie na temat ENDOMETRIUM a nie na temat mojego domu. Jak do sciany

Gość paula zauwaz z laski swojej
Mnie tez, tu o tym napisalam str.4: "Ja nie znosze wulgaryzmow i chamskiego zachowania czy to Paulki, czy innych tu sie wypowiadajacych (wiec ich nie bronie, naprawde) czy w ogole ludzi ogolnie...wiec dlatego sie czepiam"

ja nie sazuje poprostu nikogo na podsatwie jednego topicu:) każdy błądzi poprostu. W szkole tez nauczyciel na podstawie jedej niezaliczonej klasówki ma juz do konca edukacji patrzec na ucznia jako na matoła? no chyba nie:)

Dziewczyny!!!uspokujcie nawet jesli paula ja obrazila chodz nie widze czegos takiego zeby nie wiadomo jak ja pojechala ona nie miala prawa jej ani nikt inny tu na frum zyczyc jej aby nie byla w CIAZY! to tak jakbym ja napisala zczcze Ci abys umaral!! kobiety takich rzeczy sie nie wypisuje my jestesmy kobietami wspierajmy sie a nie tepimy! PAULA zycze Ci pieknego dzidziusia, sama mialam emocje jak czekalam na wyniki:)

Tylko nie Paulki nooo!!! :D:D Paula trzymam kciuki. O ktorej masz te wyniki?

o czesc Mamani:) jak tam rozrabiaki?:) moja na feriach u dziadków dalej:) Jak widzisz sie rozpętało piekiełko:)

Gość 11111111111111
jak ja się cieszę,że nie mam dookoła siebie tak niesympatycznych osób jak autorka,czy Ty masz znajomych? czy do nich tez się tak zwracasz jak do niektórych na tym topiku? wyjatkowo antypatyczna osoba z Pauli 2890,mam nadzieję,że jak juz będziesz miała swoje upragnione dziecko to nie usłyszy ono takich słów z Twoich ust

o i jeszcze jedna:) i co z tymi wynikami?:) obiecałam mężowi spacer a siedze tu i sie awanturuje w oczekiwaniu na wiesci:)

mam pelno znajomcyh:) O 20 mam dzwonic jestem bardzo podekscytowana. WLasnie wracajac do tematu co z tym Endometrium? Juz sama nie wiem co myslec!

małego lulam w wózku bo od kilku dni go nie poznaje. taki aniolek byl... i nagle patrze a tu rogi i ogonek z dupci wystaje... ech... a Mania jeszcze lezy w łózku bo sobie misia spala ale ja piekny obudzil bo przeciesz piszczy jakby mu sie coś dzialo... piszczy i sie cieszy przy tym... ale ci dobrze z tymi feriami... u mnie ferie od 14 lutego sie zaczynają ale nie ma co liczyc na "dzieciowy wyjazd"... jak mnie nie wywioza karetka na sygnale w kaftanie to nikt nigdzie nie wyjedzie :D

hahahaha:) wiesz ja tęsknie za swoją bardzo:) myślałam ze jak wyjedzie to ja jak pies z łańcucha:) jak wyjde na warszawe to po trzech dniach wróce:) a ja nie mam nastroju na nic:) ale byłam juz bliska kaftanu w sumie wiec lepiej ze mala odpocznie ode mnie a ja od niej:)

a co do tematu to uwielbiam te kafeteryjne wymiany uprzejmości:) z tego co czytalam endometrium moze byc powiekszone i przed ciążą i przed okresem. A lekarz co ci powiedzial dokładnie? i ile ci sie okres spóźnia?

wiem jak jest... niby by sie chcialo miec choc dzien urlopu a jak sie juz gdzies wyjdzie to ciagle sie mysli a co tam u dzieci... Paula ja tam o endometrium nic nie wiem :) To czekam z toba do 20 bo ja z natury ciekawe stworzenie ejstem i teraz bedzie mnie ta ciekawosc zzerala :D

zaraz mamani ci sie dostanie ze sie dziecmi nie zajmujesz tylko na forum:) poczekaj tylko:)

madonna z czasem moj organizm wytworzyl przeciwciala przeciw takim wpisom. Pozatym zgadzam sie z pomaranczową- moje dzieci to moj prywatny klopot i radosci :)

taaak?? to poczytaj ten topic:) tutaj same zainteresowane nawet tymi ktorych jeszcze nie ma:)

Madonna, a wyobraz sobie, ze odkad jestem w ciazy interesuja mnie wszystkie dzieci i jestem mega MEGA wrazliwa na ich temat. I niewazne, czy so to dzieci juz odchowane, czy dopiero malenkie szykujace sie do przyjscia na swiat. Od razu rycze, jak slysze, ze jakiemus dziecku zle sie dzieje, albo jest chore, albo nieszczesliwe itd...wiec nie ma co tu sie dziwic, ze niektore, tak jak ja, mysla o tym, ze takie malenstwo mialby byc nieszczesliwe tylko przez jego glupote rodzicow!

wiecie ja byłam dwa razy w ciąży ale jakoś nigdy w sumie nie robilam tej bety:) tak jakos poprostu:) nie ma okresu? aha no to zrobie test, i oooo jak fajnie dwie kreski:)

no to apropo chorych to co jakis czas pojawiaja sie tutaj linki do biednych chorych maluszków moze jesli ktos czuje sie na siląch finansowo i czuje taka potrzebe serca jak ta kolezanka ktora napisala przytoczone przez madonne slowa powinna sie zainteresowac tymi maluszkami. Gdzies tu byl temat o madzi i wiktorku.

ja dwa razy robilam bo przy kornelku mi testy dziwnie wyszly tzn jeden wyszedl a 2 byl negatywny wiec stwoierdzilam ze juz sie nie bawie w testy tylko beta, a przy mani lekarz mi kazal robic 3 razy i sprawdzac czy przyrasta bo dlugo nic nie bylo widac i byly podejrzenia pozamacicznej albo obumarlej. na szczescie wszystko jest ok. to jest najlepszy test bo najbardziej wiarygodny. w zasadzie jak rozmawialam z pania z labolatorium to w naprawde niewielu przypadkach moze wtjsc wysoka beta i brak ciazy (no chyba ze pomylka labolatorium bedzie)

a wracając do tej bety, to w obu ciążach zaraz po tym jak zrobilam test bylam na usg i juz byl pęcherzyk widoczny.