Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Juz nie moge wytrzymac Dzis bylam u ginekologa i..

Polecane posty

paula po pierwsze wyluzuj po drugie zastanow sie nad tym co piszesz.. nie ciesz sie tak bo z ta ciaza jeszcze nic pewnego zreszta sama tak napisalas

ci zaraz zacytuje JESTEM OD RAZU IDIOTKĄ BO PISZE CI MOZESZ NIE BYC W ZIAZY TAK??? a nakrecaj sie dalej, obys nie wyla

Gość o proszę proszę ...
proszę bardzo: moja znajoma miala paula - za twoje chamstwo w czystej postaci zycze ci z calego serca abys nie zaszla w ciaze.. ale jestes chamska.. brak slow ..

Gość Adelajda81
Załamka!!!

ja czytam dokładnie:) dajcie jej luz, wiecie w jakim ona stresie jest? no bez przesady. A wy zawsze wszystkie językiem literackim operujecie? no chyba nie.

Gość o proszę proszę
madoona nie broń jej, bo sama widzisz, że przesadziła! To, że żyje w stresie nie daje jej prawa tak odnosić się do innej osoby!

a dlaczego nie moge jej bronić? mnie nie raz tutaj zwyzywano, od tępot, nawet pedofilek:) I zaraz tez mnie zwyzywają aby patrzec:)

tak.. dziewczyna sie pomylila, zreszzta potem to napisala ze sie przejezyczyla, za to autorka zjechala ja tak ze tej dziewczyny tu nie ma, w sumie nie dziwie sie, po takich epitetach w jej kierunku.

Gość o proszę proszę...
może dlatego cię wyzywają, bo sama nie pzebierasz w słowach??? Nie przyszło Ci to do głowy? Sama wielokrotnie czytałam Twoje wypowiedzi pełne jadu!

po takich wyzywiskach az ciezko trzymac kciuki za ciąze autorki, matka z takim wychowaniem.. zenada ;/

autorki tez nie ma:) a ta co jej sie oberwało myślisz ze szlocha w kąciku? no prosze cie, nie przesadzajmy. Tak jakby to pierwszy raz sie cos takiego na kafe stało. Pierszwy raz to może w ciągu godziny:)

madonna, przeciez autorka pytała - jak myslicie, czy to moze być ciąza?- więc chyba mozna odpowiedzieć ze to nie musi być ciąza. o prosze prosze- ten cytat który ty przytoczyłaś padł juz po wyzwiskach ze strony pauli.

no a nie mówiłam:) posłuchaj, jak sie konczą komuś argumenty to ja zawsze słysze takie teksty pt nie raz czytalam jak głupoty piszesz, nie raz czytalam pełne jadu:) ale ja sie pytam gdzie?:) problem w tym ze ja zawsze na czarno pisze i wtedy łatwo sie doczepić:) ja nie jestem pełna jadu, wrecz przeciwnie, jak ktos do mnie ze ja tempa to mu kwiatka wyśle:)

i dobrze ze jej nie ma. Niech sie cieszy ze nie ma jej tylko na kafe. Ogolnie rzecz biorac mam w DUPIE opinie ludzi ktorzy sa przeciwko mnie i leje na was soczystym moczem. No to ide sie polozyc, czesc! I caluski dla madonny 🌻

Gość o proszę proszę...
madooona wyglądasz na bardzo sympatyczną osobę i dziwie się, że tyle w Tobie czasem agresji

Gość ja nie posluguje sie zawsze
jezykiem literackim madonna, ale jakas kultura osobista obowiazuje kazdego i jezyk prosto z rynsztoka oraz najgorsze wyzwiska NIE sa normalne nawet, jesli ktos zyje w stresie czy jest wkurzony, wiec twoje tlumaczenia sa nie na miejscu!! Paula, dziewczyno, moze bedziesz matka i jak dziecko bedzie plakac po nocy to tez bedziesz je wyzywac i gebe na nie po chamsku drzec??? Opanuj sie!!!

i najłatwiej na pomaranczowo sobie sypnąć tekst pt wielokrotnie czytalam... ja sobie moge napisac ze wielokrotnie widzialam elvisa:)

Gość o proszę proszę...
No ale co, zaprzeczysz???

posłuchaj, nie znasz mnie pomaranczko i nie wiesz czy we mnie jest agresja czy jej nie ma:) Ja zazwyczaj gram role kafeteryjnego przygłupa i spoko:) mam dystans do siebie

Gość Adelajda81
Na a tu wszyscy mają w dupie Twoje betahcg! Więc nie spodziewaj się gratulacji ani trzymania kciuków!

Gość Boze kto tak mowi
???? "leje na was soczystym moczem" ???? Dziewczyno, gdzie ty zyjesz, w jakies melinie?? Na ulicy??? Zycze ci, zebys nie byla w ciazy, bo szkoda mi dziecka, ktore bedzie taka matka pokarana i bedzie musialo wychowywac sie w srodowisky meliniarsko-rysztokowym!

Słuchaj tepa szyszko. Moje dziecko bede nosic na rekach i jak bedzie w nocy plakalo to bede wstawac z usmiechem na pysku. A i bede je uczyc ze glupote sie tępi:) Czyli bedzie po mamie wspaniale. Moje dziecko bedzie uczone wysiokiej kultury i zasad dobego wychowania. Bedzie dobrym kochajacym czlowiekiem. I bedzie mialo we mnie nie tylko matke ale rowniez przyjaciolke. A Ty nie masz prawa wypowiadac sie na tego jaka matka bede. Zapewniam cie ze zajebista;)

Gość obozeeee
paula jesli nawet bedziesz w ciazy to ja wspolczuje temu dziecko takiej matki.... wystarczy ze jedna osoba napisze ci ze nie jeses w ciazy a ty sie rzucasz jak ryba bez wody ;// wez sie zastanow....

no a jakos tymi pomaranczowymi obelgami nikt sie nie przejmuje i nikt uwagi nikomu nie zwraca:) dla ścisłości, ja wczoraj z tą paulą mialam ostrą sprzeczke a dzis jej bronie, tak robi osoba agresywna pełna jadu?:)

lelejsz na pomaranczowe tak? Ok wiec ja napisze na czarno, pod znanym nickiem ze mam nadzieje ze twoja betahcg bedzie tak niziutka jak twoj poziom ;)

Gość czekoladaa
masakra taka baba jak paula nie powinna meic dzieci bo tylko je okaleczy swoim zachowaniem....

Gość o proszę proszę...
Paula a jak niby chcesz nauczyć dziecka dobrego wychowania, skoro Tobie brakuje jego podstaw? I skąd możesz wiedzieć jaką będziesz matką?

Gość madonna ty masz jakas obsesje
na punkcie "pomaranczy"!! To nie pierwszy topik, na ktorym to przezywasz, ale wiedz, ze nie kazda ma checi, czas i ochote na wieczne siedzenie na kafe tak jak ty, a wiec i na staly nik! Wiec odpusc sobie te "pomarancze" i zrozum to wreszcie! Co ci daje ten staly nik? Tylko tyle, ze sie madrzysz przesiadujac tu cale dni, bo widocznie nic innego do roboty nie masz.

Zapewniam Cie z enie zyje w srodowisku "meliniarskim". Mieszkam w samym centrum wielkiego miasta i mądra ze mnie kobieta. A że górę wzieły emocje bo dziewczya zyczyla mi zebym w ciazy nie byla to trudno. Ciebie etz zaraz moge tak zjechac jesli chcesz. Z reszta nie podniecaj sie tak moimi słowami. 12letni gówniarze mowia gorzej pewnie tak samo gada Twój syn. Niechce zeby moje dziecko mialo swieta mamuske. Taka jak ty bedziesz. Bo zawsze bedzie przede mna wszystko ukrywac w obawie przed skarceniem za zły jezyk itp itd. To chore mamy XXI wiek i wyluzuj. Doprowadzila mnie do szału i juz bywa trafiła na złą chwile. Ja wiem jaka jestem i moje dziecko bedzie dobrym czlowiekiem i bedzie chowanie w dogadzających mu warunkach:)

nie no brawa dla wszystkich naprawde!!!!!! Jak zwykle kobiety pokazały ze sie potrafią szanować i wpierac!!!! brawa brawa!!!!!!