Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Juz nie moge wytrzymac Dzis bylam u ginekologa i..

Polecane posty

no ludzie ona jest nienormalna ! jeszcze nie wie czy jest w ciazy a juz cieszy \'\'pysk\'\' jak sama napisala.... a pozniej jak sie okaze ze nie jest w ciazy to pewnie wszedzie bedzie jej post nie udalo sie ;(

nie, nie przesiaduje tu całe dnie:) zresztą nic ci do tego ile przesiaduje:) panno taaak:)

madionna teraz jestesmy najgorsze:D haha nic nowego. Wlasnie wczoraj sie żarłysmy jak nikt. Dzisiaj normalnie gadamy. Ale jestesmy pelne jadu i jakis pomaranczy ale zena

Gość o proszę proszę...
madooona i Ty piszesz o szacunku i wsparciu??? A ile razy sama zjechałaś dziewczyny pytające \" czy to ciąża\"??? No chyba, że masz rozdwojenie jaźni :o

No jestem nienormalna, chamska i bezczelna. super zawsze taka bylam moj mazczyzna tez jes taki i nasze dziecko tez bedzie takie i bedziemy wspaniala rodzina :) :D hahahahahaha

twoj facet jest chory na glowe skoro z toba jest

Bojak mozna sie pytac czy to ciaza jak sie odbylo stosunejk przerywany albo kurna wytarlo sie recznikiem od spermyu albo facet wsadzil mi palec od spermy ile plemniki moga zyc. tez to objeżdżam. TO JEST DOPIERO GŁUPOTA DROGIE PANIE!

Gość Adel
może Ci zrobić z tej okazji zdjęcie?

nie, nie zjechalam a zartowałam:) nikomu nie zyczyłam zeby w ciąży nie był, albo poronił itp:) nie wyzywam od szmat, tepot:) ale teraz widzicie wy mnie atakujecie tylko za to ze stanełam w czyjejs obronie a nie dołącze sie do was:) ja was zwyzywalam? czy kogokolwiek? zrrobilam wam cos? nie:)

O a teraz jeszcze temat dotarl do mojego faceta. Nie badzsmieszna on tez by ci w pape strzelił hahahahhaaha

Gość o proszę proszę...
No to faktycznie wzór do naśladowania ten twój facet bijący kobietę, żenada :O

Tak poprosze o fotke. Madonna wez w ogole nie dyskutuj pomaranczowe mohery cie porwa w swiat jadu zawisci i tepoty hahahaa

a gdybym pisala teraz na pomaranczowo to wszystkie argumenty bym wam wytrąciła bo byście juz nie mogły napisac ze znacie moje wypowiedzi pełne jadu:)

czyli rozumiem ze tobie w pape strzela codziennie?? zreszta, nie bede uzywala tak rynsztokowego jezyka jak ty.

Jezus ja to caly czas pisze z ironia i ze smiechem na buzi... Niekotrzy jednak nie wysilają takiego czegos jak MÓZG. A moze hmm inteligecja? No tak za duzo truidnych słow jak na jeden post hahahahahaha

no Paula tobie to chyba cos na mozgu siadło... :/ sorry ale zalozylas temat w ktorym kazdy moze sie wypowiadac.. i ja po tym co tutaj przeczytalam tez najchetniej powiedzialabym ci ze zycze ci aby beta wyszla niska.. :/ do ciazy trzeba dorosnac.. a ty swoim zachowaniem pokazujesz ze jestes taka malusienka.. owszem mozemy wspierac osoby.. ale sa to osoby ktore sa godne naszego wsparcia i potrafia rozmawiac jak czlowiek z czlowiekiem a nie tak jak ty

Ide sie polozyc bo naprawde nie mam sil na was. Nie wiem juz czy sie smiac cczy plakac:( JEDNAK ZOSTYANE PRZY SMIANIU SIE GHAGHAHHAHAHA CIao!

Gość Boze kto tak mowi
Nie mam jeszcze dzieci, ale juz niedlugo i nie jestem jakas stara dewotka, ale osoba mloda, wyksztalcona i na poziomie, a takie obowiazuje przyzwoity jezyk!! Taki, jakim poslugujesz sie ty to ja wstydzilabym sie uzywac bedac sama ze soba w pokoju!! I Przestan gadac o nowoczesnym wychwoaniu, bo to nie ma nic do rzeczy. Jestes prosta i niekulturalna dziewczyna i mozesz sobie gadac co chcesz, twoj jezyk jest wyjety zywcem z meliny!! I jeszcze jedno: radze ci uwazac na to co mowisz, bo uzywajac takiego jezyka i wyzwisk nauczysz swoje dziecko tego samego i od malenstwa bedzie mowic tak jak ty nie wiedzac, ze tak nie wolno, a ty bedzisz swiecic oczami za jego/jej slowa! I nie interesuje mnie twoj "zly moment"!! Jestes istota myslaca, a nie psem, wiec to znaczy, ze tez powinnas umiec panowac nad emocjami i jezykiem! To tyle na ten temat.

no paula nie wyzywaj tu od moherow bo co jedno do drugiego? chamska jestes i wulgarna i ktos ma prawo to skomentowac zwl jak pisze to kobita,ktora chce byc w ciazy.rzucasz sie bez powodu

Paula bardzo życze Ci córeczki :) ,sama też bym chciała więc trzymam kciuki :)

Gość Dziewczyny dajcie spokoj
z nia nie ma sensu dyskutowac. To patologia. Widac to na pierwszy rzut oka czytajac jej wypociny i jezyk, jakim sie posluguje. Mam nadzieje, ze ona nie jest w ciazy, bo zal bedzie mi dziecka, ktore wychowa patologiczna matka i ojciec damski bokser wyjety zywcem razem z mamusia prosto z pierwszej lepszej meliny.

Dziewczyny totalnie nie znacie mnie. Wypowiadacie sie pod jedna akcja w ktorej laska sama byla jadowita i sprowokowała taka sytuacje. Do ciąży dorosłam i zapewniam Cie ze gdybys rozmawiala ze mna w innych okolicznosciach moglabys wysuinac jakies wnioski. Ale kobieto nie przez forum. Ty nie doroslas do bycia matka skoro mi zyczysz abym nie byla w ciazy. Zastanow sie nad soba. To dziecko bylo wyczekiwane a ja jestem zestresowana i rozstrzesiona wtedty pisze ci laska ze zyczy ci zebys wyla i nie byla w ciazy. No sory Ty napewno tez bys sie wkurzyla. I NIE WAM OCENIAC JAKA BEDE MATKA NIE ZNAJAC MNIE. Jedzcie sobie po moim stylu wypowiadania sie, czy slownictwa. Ale nigdy na temat mojego prywatnego zycia;/ To chore z waszej idiotycznej strony i tyle i na tym koncze swoje wypowiedzi

Ja bym wam nigdy nie powiedziala ze nie zycze wam ciazy nawet gdybyscie niewiadomo co powiedzialy. To nie fair ze strzelacie w słabe punkty a nie powinnyscie tego robic. TYo Wasza sprawa. Reszcie dziekuje za wsparcie i dam znac wieczorem:) Pa 🌻

Gość o proszę proszę...
Tylko zwróć uwagę na to, ze ona nie npisała Ci, że życzy Ci żebyś wyła, tylko że nie wiesz jeszcze, zę to ciążą a już tak się cieszysz i żebyś nie wyła, cyli nie rozczarowała się, a to różnica. A jaką matką będziesz, dowiesz się jak już nią zostaniesz.

Gość ciazowka 299292
to raczej na 100% ciaza, u mnie tez tak bylo: powiekszona macica a zaradka jeszcze nie bylo widac, gin. pobral mi krew i bieglam szybko do laboratorium-no i okazalo sie, ze to 2-tydz. ciazy:)

prosze prosze - juz napisałyście jaką będzie matką...... czyż nie?

Jak zaczełam czytać ten topik to miałam pogratulować, życzyć szczęścia i dodać temat do ulubionych żeby zobaczyć czy Ci się udało, ale teraz... niech go już lepiej usuną bo widze, że dziecko i ciąża itak jest tu najmniej ważna. Naprawde nie chce się tego do końca czytać a co dopiero gdy będziecie pisać dalej i ,,naprodukujecie\" więcej stron tych głupot.

Tak, wlasnie ocenilyscie juz mnie. Dziekuje ja tez dizisja lece po wyniiki mam nadzieje ze sie nie mylisz:) BArdzo prane tego malenstwa. W kazdym razie zrobie wszystko aby uczynic malucha szczesliwym