Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Juz nie moge wytrzymac Dzis bylam u ginekologa i..

Polecane posty

Gość paula zauwaz z laski swojej
jedna rzecz: zadna nie zyczy ci braku ciazy OT TAK SOBIE, zeby ci dogadac i dogryzc, ale dlatego, ze ZAL im dziecka, ktore bedzie wychowane przez kogos, kto tak sie zachowuje i wyraza. Nie rozumiesz, ze przez sposob w jaki piszesz wystawiasz sobie swiadectwo na podstawie ktorego tu na forum ludzie cie oceniaja???? Wiec nie dziw sie, ze mowia ci, ze "maja nadzieje, ze nie jestes w ciazy" bo to chodzi o twoje zachowanie, podejscie i wulgarny jezyk, a nie zeby ci dogadac!

no tak bo wszystkie tu to altruistki jestesmy i myślimy od razu o tym biednym nienarodzonym:)żadna jej nie chciala dokopac absolutnie:) posłuchajcie piosenek bo piękne:)

dzieki madonna mnie to uspokaja:) Macie racje przesadzilam z tym najezdzaniem ale poprostu wziely gore emocje jstem ostatnio taka rozchwiana sory;) Ale nie przeprosze tych ktore mi zyczyly braku ciazy

Gość do madoonny
chcialam tylko zaznaczyc ze ta niby plująca jadem madona rozładowała atmosfere i znalazła sposob na pozamykanie kłapiących dziobów. Gdzie tu jad i agresja?

Madonna, a wyobraz sobie, ze odkad jestem w ciazy interesuja mnie wszystkie dzieci i jestem mega MEGA wrazliwa na ich temat. I niewazne, czy so to dzieci juz odchowane, czy dopiero malenkie szykujace sie do przyjscia na swiat. Od razu rycze, jak slysze, ze jakiemus dziecku zle sie dzieje, albo jest chore, albo nieszczesliwe itd...wiec nie ma co tu sie dziwic, ze niektore, tak jak ja, mysla o tym, ze takie malenstwo mialby byc nieszczesliwe tylko przez jego glupote rodzicow!

no tak bo przeciez wszystkie znacie sie z autorką jak łyse konie i wiele mozecie powiedziec o niej:) i o jej dziecku które nie wiadomo nawet czy jest:)

Gość kwiat jabłonki.
do paula zauważ...--------------- wiesz co jestes żałosna jak mame kocham. To jest tak śmieszne ze az niesmaczne!!!!!!

Madonna, to nie o to chodzi, ze ja znamy, ale napisalam wyzej, ze na kafe ludzi ocenia sie przez to co i jak pisza, a jak ktos jest wulgarny, niekulturalny i naprawde brzydko ubliza innym to skad mamy wiedziec, ze dziecko wychowa inaczej niz sam sie zachowuje? Tak juz to dziala. Jesli kogos nie zna sie osobiscie to go sie ocenia po tym, po czym sie widzi, a wierz mi, ja pracowalam jakis czas w szkole i wiem jacy moga byc rodzice...

Kwiatki jablonki - to twoje zdanie i ma takie samo prawo jak ty wyrazic swoje.

* mam

wyobraź sobie tez jestem nauczycielką:) tyle ze mnie uczono aby nie oceniac po pozorach:)

Witam dziewczyny a przede wszystkim zalozycielke Topiku:) Doskonale Cie rozumiem, sama czasami wpadam w taka zlosc:) Nie przejmuj sie, trzymam kciuki za Twoj wynik.. sama jutro bede wiedziala, i tez jestem tak samo podekscytowana.. Tylko kilka miesiecy temu, bylam w podobnej syt.. i niestety sie nie udalo..Pozdrowienia!

Sposob, w jaki ktos sie wyraza i jakiego slownictwa uzywa to nie sa pozory.

a ja wiem ze to są pozory:) jestem po studiach humanistycznych, lata spedzalam nad analizą tekstów i być może przez to doszukuje sie wszedzie drugiego dna:)

Nie zauwazylam, ze ktos ja wyzwal i jej ublizal. Jedyne to, ze zyczono jej braku ciazy...

a ze jest meliniarą? to nie wyzwisko?:) kurcze ja znowu z koleżanką pisze i znowu sie z nią o temat na kaffe poawanturowałam:) czas przestać:)

Wiecie co? To smieszne, ze piszecie, ze martwicie sie o dzicko Pauli :D hahaha... po prostu śmiech na sali:) Widze ze niektorzy po paru zdaniach juz widza w tej rodzinie straszna patolgie..żałosne:)

Madonna, moze i masz racje, ale sama przyznasz, ze jesli obok ciebie stoja 2 nieznajome osoby i jedna nie umie normalnie sformulowac mysli, tylko puszcza wiach, rzuca lacina i krzyczy, a druga bedzie kulturalnie i spokojnie bronic swojej racji to inaczej bedziesz patrzec na te osoby...i mimo woli czy chcesz czy nie inaczej je ocenisz.

Dokladnie żałosne. Ale co zrobic. Nic innego jak powiedziec ze zgadzam sie z madonnai landrynka;)

Ok, niedoczytalam tego, ale "meliniara" to mimo wzystko co innego niz "suka" i "szmata"! Ktos ja tak ocenil po jej slowniku, czego nie mozna powiedziec o tych innych wyzwiskach...i nikogo nie bronie, tak dla jasnosci.

no jak nie bronisz:) a co do rangi wyzwisk:) wyzwiska pozostają wyzwiskami:) dla kogoś suka i szmata będą może mniej obraźliwe niż nazwanie patologią, meliniarą a męża damskim bokserem:)

widzisz autorko ze jak ci juz sama moderacja zwrocila uwage (zauważ że tylko tobie) to chyba ewidentnie przesadzilas.

hej jestem tu nowa :) i tak przeczytalam ten temat i paula nie pisz ze ona pierwsza napisala ci ze zyczy tobie zebys nie byla wciazy poprostu ona napisala ze to nie koniecznie ciazna wiec doszlo do malego nieporozumienia moim zdaniem nie powinnas tak zareagowac rozumiem cie ze bardzo chcesz miec dziecko i sie stresujesz tymi badaniami ale to nie powod do takiego zachowania :)

Ok, masz racje, ze wyzwiska zawsze pozostana wyzwiskami, tylko, ze akurat "damskiego boksera" to nie uwazam w tym kontekcie za wyzwisko, skoro napisala, ze jakies tam dziewczynie da w "pape". Zreszta, co my tu bedziemy analizowac teksty i kazde zdanie Paulki? ;) Ja nie znosze wulgaryzmow i chamskiego zachowania czy to Paulki, czy innych tu sie wypowiadajacych (wiec ich nie bronie, naprawde :) ) czy w ogole ludzi ogolnie...wiec dlatego sie czepiam.

i jeszcze jedno. zdecydowana większość lasek na forum jest wierząca prawda?:) a znacie to o cudzołożnicy i rzucaniu kamieniami? bo ja znam:)

wiec niech ten kto nigdy nikomu na kaffe nie ubliżył niech pierwszy wrzuci kamyk;)

madoona nie probuj rozladowac tej sytuacji, nie tym razem, ona i tak ju jest zaogniona. Tu raptem dwie laski bronia autorki, reszta slusznie nie.