Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzameduza

proszę polećcie mi dobrego pediatre w poznaniu-prywatnego

Polecane posty

jak w temacie, mieszkam na ratajach ale nie musi bys stad moge dojechac, niedlugo urodze dziecko i chcialabym miec kogos zaufanego

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
up

Znam dobrego ale w Swarzedzu... pewnie za daleko??:)

Gość Kasia z poznania
chyba nie masz grochowiny na mysli ze swarzedza? a w poznaniu polecam ci profesora szczape,jest z polnej,neonatolog,ale wzywam go od dwoch lat,do swarzedza z poznania mi przyjezdza

Tak Kasiu mialam na mysli Tadeusza Grochowine.

przyjmuje w swoim domu, os raczynskiego 3 o ile dobrze pamietam... niestety telefonu nie znam.

Gość andora
Wejdź na stronę www.znanylekarz.pl i w wyszukiwarkę wpisz pediatra Poznań, pokaże ci się lista z najlepszymi według pacjentów pediatrami z Poznania, możesz poczytać opinie i wybrać któregoś. Na pewno wielu lekarzy przyjmuje również prywatnie.

szukalam tak ale wyskakuje pediatra-kardiolog pediatra jakis tam a ja chce pediatre od wszystkiego :)

Gość Hen
dr Małgorzata Piątkowska-Kopczyk, przyjmuje na Wagrowskiej w Certusie

Gość gość
Po chuj odpowiadasz kobiecie na pytanie sprzed pięciu lat?:O

Gość zainteresowana teraz
bo wątki są możlwie do przeczytania ciągle. ja teraz np szukałam info tez na ten temat i mnie tu wyszukiwarka tu przyprowadziła. Ty tez jakoś tu trafiłes/aś.

Gość gość
W certusie mają naprawdę dobrych - Beta Klincewicz, Wojciech Komorowski - są w wielu tematycznych rankingach bardzo wysoko - byłam u obojga więc mogą z czystym sumieniem polecić.

Gość gość
Komorowski świetny lekarz. Mogę polecic z czystym sumieniem, chodzimy do niego półtora roku ( wczesniej chodzilismy do innej przychodni ale po pewnym zdarzeniu się przenieslismy ). Jeszcze mogę polecić dr. Mariole Hrycaj ale nie wiem czy przyjmuje prywatnie, na nfz w szpitalu MSW na ulicy Dojazd ( byłam jej pacjentka przez 16 lat i gdybym nie miala tak daleko to moje dzieci też bym do niej zapisala )

Gość marlenakownacka32
Prywatny dobry pediatra jak nienajlepszy w Poznaniu to dr. Dagmara Smektała bardzo pomogła mojemu choremu dzieci stosują nie antybiotyk ale skuteczne naturalne metody jak np. wycisk z cytryny

Gość Joanna

Ewa Korzeniowska-Kromer z Enel Medu w Kupcu Poznańskim. Rewelacyjna specjalistka, mam do niej pełne zaufanie a moje dziecko ją uwielbia