Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gotycka metalówa

gothic metal

Polecane posty

Gość gotycka metalówa

Niech żyją fani Tithin Temptation i UnSun...

Gość gotycka metalówa
znaczy Within Temptation sorka za literówkę

Gość kuora
niech zgadnę, gotycka metalówa pewnie jest teraz zbuntowaną nastolatką w wieku gimnazjalnym :)

Tego drugiego nie znałam, ale dziewczyna ma jakis taki głos :O Zapodasz cos, co pokaze jej mozliwosci? :D

gotycka metalówa znaczy Within Temptation sorka za literówkę Najpiekniejsza ich to Jillian 🌻

Gość gotycka metalówa
mam 21 lat..i kocham zespół WT zwłaszcza piosenkę memories, angels, somewhere...a ten drugi zespół jest polski istnieje od sierpnia 2008 i polecam piosenke whispers..

Na youtube znalazlam wlasnie tylko ta jedna piosenke i powiem Ci, że drazni mnie głos tej dziewczyny jakos. Taki piskliwy, przecietny ...

Gość gotycka metalówa
moze że troszke piskliwy ale doceń ze to polka jest..nasz jedyny polski taki zespól;P

Gość napirek
polecam też zajefajny gotycki :P zespół dismember

Doceniam, doceniam :) może jeszcze go wyrobi ;) ten głos :D Pomijajac to, to muzyka jest naprawdę dobra, na swiatowym poziomie :D Może Polska w koncu urodzi cos "światowego", bo i Coma w fajnym kierunku zmierza :]

Gość gotycka metalówa
napewno się wyrobi...wole taką muzykę niż nasze polskie niby już gwiazdy gosie andrzejewicz

Gosia Andrzejewicz tez dla kogos jest :D W sumie to widac, jacy sa polscy odbiorcy, pierwsza płyta Dody kiepawo się sprzedawala, a naprawdę była niezła (no i Doda ma dobry mocny głos), a potem jako popowa plastikowa lala sprzedala sie swietnie.

Persymona, czy Ty masz literowke w stopce, czy to celowo taka przewrotnosc?

Gość gotycka metalówa
a możesz podać tytuł jakieś najlepszej piosenki Comy..bo nie znam żadnej

Gotycka, nie wiem, czy jest cos takiego jak najlepsza piosenka Comy, posluchaj jakiejkolwiek w zasadzie, najlepiej kilku, to zobaczysz. Ja np. uwielbiam Sierpien, Trujace Rosliny, Cisza i Ogien, i Anioly, ale to kwestia gustu. Posluchaj troche, warto.

No ja wlasnie nie wiem, czy to przypadek, czy zamierzone, ale ciac cos, BY bylo za dlugie, to sie w mojej logice nie miesci ;)

Hahaha :D nie no jasne, literówka :D Człowiek patrzy i nie widzi :D Dzięki :) poprawiam :D

persymona odnośnie sprzedaży muzyki pop zobaczcie ile jest muzyki rockowej puszczanej w radiach a ile muzyki pop... media zaczęły nam narzucać z góry to czego mamy słuchać

Ja nie wiem ile, słucham głównie anty radia :D Ale jest kilka stacji: eska rock, roxy... ;) Wg mnie to nie da się dojrzałemu człowiekowi narzucac, czego ma słuchac, bo i tak poza granicami znajdzie cos dla siebie. Poza tym są zespoły, których zupełnie sie nie puszcza w radiu a trwaja niezmiennie od paru lat.

Gość hmmmm xxxx
A ja polecam fajny gotycki zespół The Sins of Thy Beloved :) szczególnie Until the Dark, Garden of Eden ;)

Gość hmmmm xxxx
*szczególnie ich piosenki Until the Dark, Garden of Eden ;)